![]() |
ESPN Classic Sport Europe NASN Europa 9*E (BISS)
У темі 1 долучень
ESPN Classic Sport Europe, NASN Europa BISS keys
Eurobird 9A (9.0°E) 11727 V DVB-S 27500 3/4 2600:0006C2:FF:07: ; NASN Europe 2600:0006C2:FF:06:; NASN Europe 2600:0006BD:FF:07:; ESPN Classic 2600:0006BD:FF:06:; ESPN Classic Даних каналів в кодувані BISS більше на супутнику не існує! http://sat-prof.com.ua/showthread.ph...ed=1#post26011 |
Зустрілися два приятелі.Звели мову про життя-буття.
- Хороша у мене жінка, - хвалиться один. - Як полатає штани, то й не видно, що латані. - І в мене хороша, - каже другий. - Як випере сорочку, то й не видно, що прана. |
|
- Люся, а у тебя есть парень?
- Нет. - Как?! У такой милой, красивой и очаровательной девушки нет парня?!.. - Умер от счастья.. |
Після прогулянки із псом чоловік повертається додому і каже дружині:
- Не знаю, що трапилось із нашим Азором, але всю дорогу назад він рвався і гавкав, наче хтів щось сказати! Жінка заходить у вітальню, дивиться на собаку і каже: - Він хотів сказати, що він - чужий пес! |
У темі 1 долучень
Усі БІСС ключі станом на 20.06.2010
|
У темі 1 долучень
GTRK 80° East
Express-MD1 @ 80° East (C Band) GTRK Alania Radio Rossii 3607 R 2893 3/4 GTRK Dagestan 3611 R 2893 7/8 GTRK Chechenskaya Radio Rossii 3615 R 2479 7/8 GTRK Volgograd TRV Radio Rossii 3619 R 2479 7/8 |
Режисер пояснює молодій актрисі сцену:
- Ви сидите в кімнаті. Вривається грабіжник, зв'язує вас і гвалтує. Зрозуміло? - Так. Але скажіть, грабіжник буде гарний? - Звичайно. - Тоді навіщо йому мене зв'язувати? |
Розорілося парі між американцем і українцем :
амер. каже ,що у їхніх горах ехо лунає найдовше українець звісно не погоджується. вирішили перевірити: Прилетіли в амер. гори і амер. кричит: - АУ!!! Пішло відлуння _ АУ АУ АУ АУ АУ ... В українських карпатах українець скрикнув : МОСКАЛЬ В ГОРАХ !!!! ВІДЛУННЯ :де де де де де де де де де.....? |
У темі 1 долучень
...
|
клас
|
У темі 1 долучень
Express-A4 @ 14° West
3624 R 16200 3/4 DVB-S/MPEG-4 Rossiya 1 SID : 1120 Rossiya 2 SID : 1170 Публікація ключів на закодовані канали у відкритому вигляді ЗАБОРОНЕНА правилами форуму! |
|
Зустрічаються дві подруги.Одна несе торт. Друга питає:
- Кому торт? - Секретарці мого чоловіка. - У неї що, день народження? - Ні ,дуже струнка фігура. |
Чоловік вертається з роботи, жінка зустрічає його на вулиці:
- Ой, Маша, ти? А я тебе і не впізнав! - Багатою, значить, буду. Зарплату давай! |
- Коханий! Я знайшла кльове плаття! ДЕ ГРОШІ?!
- В мішках! - А мішки де?! - Під очима. Жінка - як горобець : Залетить - не виженеш. Батько до сина: Б. Ким хочеш стати коли виростеш? С. Садівником, електриком або сантехніком. Б. до дружини - Кохана, здається він знайшов ту касету. |
— Чим відрізняється оптиміст від песиміста?
— Песиміст — це людина, яка вважає, що уряд її знову роздягнув, а оптиміст — що знову взув. |
:)
|
Дзвонять Мєдвєдєву від президента "Кока-коли":
- Дмитро Анатолійович, ви змінюєте гімн, може і прапор на колишній червоний поміняєте? А якщо ще напишете внизу маленькими буквами "Coca-Cola", то ми вирішимо усі ваші фінансові проблеми с зарплатами, пенсіями ... Прикривши трубку долонею, Мєдвєдєв запитує у Путіна: - Володимир Володимирович, а коли там у нас контракт з "Аквафреш" закінчується? |
|
Польський горобець перетнув кордон з німцями і несеться по автомагістралі наперегонки з німецькими машинами.
Обганяє ауді на швидкості 120 - "Алє єстем моцни!" Обганяє мерс на швидкості 180. Оглядається і самозадоволено до себе: -"Алє єстем спритни". Наздоганяє ферарі, яке несеться з швидкістю 220. Обганяючи, вилітає на зустрічну смугу і........ розмазується по лобовому шклі зустрічної фури...... Водій фури, німець, чемно зупиняється, збирає в жменю горобчика, відвозить в лікарню до ветеринара. За тиждень горобець (полікований і посаджений у спец-клітку) очухується від наркозів. Глип вправо, глип вліво - грати-клітка. І, знову сам до себе,: -"Курва, певнє забівем тего х..". |
|
|
Чоловік повертається додому пізно вночі. Жінка з порога:
- Ти де був? - Кохана, ти не повіриш: вулкан вибухнув, все наче в тумані – ледь додому дістався! - Який ще вулкан? - Ейве… Ейзеле… зейць… Чорт!.. Гаразд! Я добряче випив! |
Затонув корабель. На одному безлюдному острові врятувалися лише чоловіки, на іншому – лише жінки. Минуло три дні.
20-річний юнак: “Давайте попливемо до жінок”. 30-річний: “Ні, зробимо пліт і тоді попливемо”. 40-річний: “Та куди ви поспішаєте? Ще тиждень – і вони самі тут будуть”. 50-річний: “А мені й звідси непогано видно…” |
Заходить чоловік в туалет...Зняв штани , присів , - "зходив по малому...."
Інші чоловіки його питають - навіщо ти сідав.... А він відповідає: Та "цей" мене вчора так підвів, що гидко його сьогодні в руки взяти.... |
Їдуть в купе українець, росіян і білорус.
Українець зверху спить, а росіян і білорус внизу. Сидять. Білорус думає, як би українця понервувати. Взяв перднув і голосно кричить “ГОЛ! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-НОЛЬ!”. Росіян тоді, щоб не відставати від білоруса, надувся – і перднув аж 2 рази, що аж вагон затріщав і кричить “Гол! Гол! БЄЛАРУСІЯ-РАСІЯ АДІН-ДВА!”. Українець, який після цього точно вже прокинувся, дістав свого пісюна, обіссяв зверху росіянина і білоруса і прокричав “Незважаючи на дощ матч продовжується!” |
|
У темі 2 долучень
++
|
|
У темі 3 долучень
__________________________________________________ _______
|
У темі 3 долучень
|
Повертається чоловік додому. На порозі його зустрічає жінка і питає:
- Ти де був? - У сусіда,- відповідає чоловік. - Що робили?-, питає жінка. - Грали в шахи. -, відповідає чоловік. - А чого від тебе горілкою тхне?-, питає жінка. - А що, по твоєму від мене повинно шахами пахнути?- здивовано відповідає чоловік. |
Я живу в 50метрах від аеропорту що поруч з залізницею..і навіщо мені безшумна пральна машина??
|
|
|
У темі 1 долучень
ABS-1 @ 75° East
STS feed на 12207 H 27500 2/3,DVB-S/MPEG2,BISS. |
У темі 2 долучень
__________________________________________________ _______
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010