![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
boris, спасибі. А скільки коштує кабель?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Отже для входу в ЕМУ набираємо на пульті 9339 і попадаємо в ЕМУ. Далі вибираємо відповідне кодування - Сека (Медіагвард) провайдер 002А (угорський пакет з Амосу) і/або 0030 (Раі з НВ13Е) і тд.тп. Заходимо в розділ і перевіряємо чи є вже в розділі відповідний провайдер 002А і 0030 - якщо є то редагуємо відповідний робочий ключ 0C та/або 0D, акщо немає то додаємо і вводимо робочі ключі 0C та/або 0D та сервісний ключ 0Е. |
slavon, я звичайно вибачають якщо це флуд, але я так і вводив, проте спорт все одно не працює.
|
Прошу пана Ви що знущаєтесь з усіх тут на форумі ??? Чи Ви як той, з відомого анегдоту
Цитата:
тут є готовий ключ на два місяці - Вам залишилось тільки ввести його і ЕМУ ресіверу по вищевикладеній мною інструкції. |
slavon, Я пілять що по-китайськи пишу: ЩО БЕРУ ЗВІДТИ КЛЮЧ ВВОДЖУ ПО ІНСТРУКЦІЇ, А ВІН ПИШЕ "кодированая программа".
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Ось тут:http://sat-prof.com.ua/showpost.php?...5&postcount=56 тільки ключ замінити на новий. |
Eurosky ES-4050 нема звуку в чому може бути причина????
|
Цитата:
|
Дорогі форумчани підкажіть де можна найти дамп на 4100с із ( АВТОАПДЕЙТОМ ) і робочим годинником.
А то або годинник, або вводь ключ кожен місяць. |
OPENBOX® SF-15
кто-то что-то знеет о новинке? есть ли она на Украине?Где можно купить , цена?заранее спасибо за помощь!
типтоп-Мова форума УКРАЇНСЬКА!!! |
Цитата:
|
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дивитись що виходить з ніжки audio проца! (можна унч підсилювачом) схема є на форумі,дивись сам!
|
Цитата:
|
статистика прошивок
Підскажіть , будь ласка , яку кількість прошивок може "витримати" тюнер Globo 4100c ?
|
Флешка розрахована до 100 000 записувань, так кажуть відомі виробники. Це все при правильному користуванні. На Ваш вік вистарчить.
|
зараз можливо дивитися трк України і футбол статикою або ще як крім шарінга?
зараз можливо дивитися трк України і футбол статикою або ще як крім шарінга?
|
Зараз окрім шари - ніяк
|
ключи
чи є можливість лити тільки файл ключів в 4100 не заливаючи весь дамп .. якщо є то де брати оновлений файл з ключами і завантажувач ключів
|
Цитата:
|
спасибі а редактор? ніж правити і заливати? знайшов тут на форумі але не робочий
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
В мене непрацюэ!!!
Кабель повний нуль модем але всеодно непрацюэ... |
Цитата:
|
Цитата:
YUMATU IQ-IQPlus 2.0.0c loader RUS |
petronew
Ви точно впевненi? Менi казали набагато меньш! |
А як же з дампами, пiдiйдуть вiд 4100 або своi потрiбнi?
|
Цитата:
|
Ті що в сірому корпусі працюють без проблем, а от в чорному вже мінус 2.lmy
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010