Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Теніс (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=127)
-   -   Новини тенісу (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3151)

yyyyyhhh 13.01.2021 07:44

У темі 1 долучень
Російська тенісистка Вероніка Кудерметова прокоментувала перемогу над українкою Мартою Костюк у півфіналі турніру WTA 500 в Абу-Дабі.

«Сьогодні був дуже непростий матч. Думаю, ми обидві трохи нервували. Було дуже важко, але я намагалася зберігати концентрацію до кінця.

Думаю, у мене трохи більше досвіду, ніж у Марти. Вона дуже юна, їй 18. По-моєму, сьогодні ключову роль зіграло те, що у мене дійсно трохи більше досвіду, ніж у неї», - сказала російська тенісистка.

У фіналі Кудерметова зіграє з Аріною Соболенко з Білорусі.

yyyyyhhh 15.01.2021 13:36

У темі 1 долучень
Федерація тенісу України офіційно повідомила про те, що матч зі збірною Ізраїлю пройде без глядачів на трибунах у зв'язку з карантинними обмеженнями.

Поєдинок Другої Світової групи з Ізраїлем мав пройти ще у вересні минулого року, проте був перенесений на 5-6 березня 2021 року.

Місце проведення матч - тенісний клуб «Tennis Club Marina». Він знаходиться в селі Погреби в 3 км від Києва.

yyyyyhhh 16.01.2021 08:17

У темі 1 долучень
Міжнародна федерація тенісу (ITF) підтвердила, що українка Даяна Ястремська залишається під дією попередньої дискваліфікації за вживання допінгу.

У четвер тенісистка вирушила до Мельбурна, де відбудеться Australian Open і інші турніри, проте ITF уточнила, що зараз Ястремська грати не може.

Однак все ще має право і час оскаржити дискваліфікацію, і якщо доведе свою правоту, то відразу ж отримає можливість повернутися до виступів.

Ястремська все ще значиться в заявочному листі Australian Open, який стартує 8-го лютого.

yyyyyhhh 18.01.2021 13:42

У темі 1 долучень
Третя ракетка України Марта Костюк прокоментувала новину про те, що її відправляють на двотижневий карантин через позитивний тест на коронавірус на її рейсі з Абу-Дабі.

Згідно з протоколом безпеки в Австралії через пандемію коронавірусу всі приїжджі повинні проходити двотижневий карантин, але учасники Australian Open отримали виняток у вигляді 5 годин на день, які можна провести за межами номерів (2 години - тренування на корті, 2 години - заняття фітнесом, 1 годину - щоб поїсти).

«Ми не можемо боротися за те, щоб нас випустили. На це ніколи не піде уряд. Ми можемо сказати свою точку зору, наприклад, щоб інші гравці теж пішли на карантин, щоб не було такої нечесної ситуації, коли ми залишаємося на карантині, а інші можуть тренуватися. Але ця ініціатива повинна виходити саме від цих гравців, а не від нас. Мені здається, що на інших рейсах ще можливі позитивні тести. На даний момент особисто я ще не отримала результат свого тесту і знаю, що багато інших тенісистів з цього рейсу теж чекають на свої результати.

Якщо вони залишають нас на карантині, то у нас повинні бути тоді більш комфортні умови. Наприклад, у нас тут не дуже хороший wi-fi, у деяких я знаю, що його взагалі немає. По-перше, і так просидіти так весь карантин, це якесь катування, а по-друге, ми не зможемо фізично зателефонувати нашим тренерам з фізпідготовки, щоб отримати завдання і тренуватися в номері. Нам потрібно дати бігові доріжки в номер або велосипед, який можна було спочатку попросити. Я цього не зробила тоді, тому що не розраховувала, що буду весь час сидіти в номері, і він був мені не потрібен.

Коли ми вийдемо з карантину, організаторам варто дати нам пріоритет на тренування перед першим турніром. Щоб у нас було більше можливості підготуватися, хоча, звичайно, всі розуміють, що за пару днів зробити це буде практично неможливо. І потім теж поставити нас найостаннішими в розкладі. Я розумію, звичайно, що це все дуже складно організувати, тому що тут дуже велика кількість правил і їм важко за всім встежити», - сказала Костюк.

Sport.ua Telegram

yyyyyhhh 19.01.2021 07:44

У темі 1 долучень
Український тенісист Сергій Стаховський змушений перебувати на строгому карантині, так як в літаку, яким він прибув до Австралії, був зафіксований коронавірус.

«Коли ти сидиш в закритому приміщенні, то немає можливості оговтатися від зміни поясів. Я не можу знайти ритм. Я о 2 годині просто відключаюся і прокидаюся о 7 годині, тому що спати не хочеться. Почну займатися йогою. Так, я впевнений, що з усіх гравців я найменш гнучкий, я найдерев'яніший».

«Зараз в номері проводжу час за роботою над проектом моєї торговельної марки вина, відповідаю на листи».

«Мій тренер з фізичної підготовки, якого я спеціально взяв із собою в Австралію, щоб підтримувати форму під час карантину, зараз сидить вже на другий самоізоляції після Туреччини, він привіз моє вино з України. Я хочу пригостити своїх друзів тут», - сказав Стаховський.

Разом зі Стаховським в жорсткому карантині опинилася Марта Костюк.

yyyyyhhh 21.01.2021 14:22

У темі 1 долучень
Українка Дар’я Снігур (№221 WTA) продовжує перемагати на хардовому 25-тисячнику ITF в ОАЕ.

У матчі 1/4 фіналу українська тенісистка переграла шосту сіяну Кристину Букшу з Іспанії (№163 WTA).

Ель-Фуджайра. 1/4 фіналу
Дар’я Снігур (Україна) - Кристина Букша (Іспанія, 6) - 6:1, 6:3

У півфіналі Снігур змагатиметься із швейцаркою Вікторією Голубич (№138 WTA), яка очолює посів.

yyyyyhhh 22.01.2021 08:17

У темі 1 долучень
Іспанська тенісистка Паула Бадоса Хіберт повідомила про те, що здала позитивний тест на коронавірус:

«У мене сумні новини. Я отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Відчуваю себе погано і відчуваю симптоми, але постараюся скоріше відновитися, прислухаючись до лікарів. Мене відправили в готель на самоізоляцію. Дякую за вашу підтримку. Ми повернемося ще сильнішими», - заявила іспанка.

Позитивний тест Бадоси може обернутися проблемами для Марти Костюк: українка летіла в Мельбурн разом з іспанською тенісисткою.

yyyyyhhh 23.01.2021 17:22

У темі 1 долучень
Екс-перша ракетка світу Енді Маррей заразився коронавірусом напередодні вильоту до Австралії.

Раніше преса повідомляла, що Маррей намагається знайти спосіб, за якого йому б дозволили прибути до Мельбурну в інші дати, пройти карантин і потім виступити на австралійському «Шоломі». Сьогодні тенісист заявив, що ніяких варіантів знайти так і не вдалося.

33-річний Енді Маррей в минулому році не зіграв на Australian Open. На рахунку Маррея п'ять фіналів на Відкритому чемпіонаті Австралії.

Читайте також: У Костюк проблеми. Її попутниця заразилася коронавірусом

yyyyyhhh 24.01.2021 08:33

У темі 1 долучень
20-річна українська тенісистка Даяна Ястремська, в допінг-пробі якої раніше були виявлено заборонену речовину, не зможе виступити на Australian Open.

«Клопотання Даяни Ястремської про скасування тимчасового відсторонення, накладеного на неї 7-го січня 2021-го року відповідно до статті 8.3.1 (c) Тенісної Антидопінгової Програми 2020-го року, було відхилено головою Незалежного трибуналу, скликаного для слухання її справи.

Це рішення може бути оскаржене в Спортивному арбітражному суді Ястремською, ВАДА і Національним антидопінговим центром України», — пише офіційний сайт ITF.

В 2021-му році Australian Open буде проходити з 8-го лютого по 22-е лютого.

yyyyyhhh 25.01.2021 08:46

У темі 1 долучень
Український тенісист Ілля Марченко успішно стартував у кваліфікації челленджера в Кемпері (Франція).

У поєдинку першого кола 33-річний українець у двох сетах здолав 16-річного француза Шона Куенена, для якого це був перший на ATP Challenger Tour.

Кваліфікація. Перше коло
Ілля Марченко (Україна, 1) – Шон Куенен (Франція, WC) – 6:4, 6:2

У фіналі кваліфікації Марченко зіграє з У Тунг-Ліном з Китайського Тайбея (ATP 250).

Нагадаємо, що Марченко відкрив сезон 2021 року в Досі, де виступав у кваліфікації Відкритого чемпіонату Австралії і в першому колі поступився бельгійця Кіммеру Коппеянсу.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:15.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010