![]() |
|
|
|
|
|
Яка ціна цього тюнера?
|
Цитата:
|
13. DIR 320 (для шари) 200гр
http://img21.slando.ua/images_slando...fotografii.jpg http://dneprodzerzhinsk.dnp.slando.u...tml#bb017a8dff |
Magtisat Georgian Rioni Biss
У темі 1 долучень
ASTRA 4A (4.8°E)
12360/ V /27500 FEC 2/3 DVB-S2 8PSK Magtisat Georgian Rioni Biss + Channel-204 Pirveli Arkhi HD |
|
|
|
ASTRA 4.8°E 12360 V 27500 FEC 2/3 DVB-S2 8PSKlmy
Magti Kino (SID: 044A) 12.06.2014 ID:Channel 098 Код HTML:
Biss: ABAC98EFFF1298A9ID:Channel 099 Код HTML:
Biss: ABAC99F0FF1399ABID:Channel 097 Код HTML:
Biss : ABAC97EEFF1197A7 |
|
|
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи:
- А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш, что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, как всє бaндеровци єздят. Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу... |
|
|
"Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії": москвичі вибачилися перед українцями.
До українського посольства в Москві, мешканці міста поприносили квіти і записки, де висловили співчуття українцям. Зокрема, вони поклали до стін установи плакати, де було написано "Україно, пробач нас", "Пробачте брати", "Співчуваємо" та інші. "Пробачте нас і все. Якщо зможете. Пробачте", - каже одна із мешканок міста. "Ненавиджу війну у всіх її проявах. Мені дуже огидно, що саме моя країна веде постійні війни і що тепер ця війна докотилася до України. Я відрікаюся від цього уряду, від цієї Росії. Вони позбавили мене батьківщини, а тепер вбивають братній народ. Я дуже співчуваю вам", - ділиться ще одна жінка. "Дорогі українці, прийміть будь-ласка співчуття з нашого боку. Дуже шкода, що сталася така трагедія, що гинуть молоді хлопці. Пробачте тих нас, хто знаходиться нині тут і хто не може нічого змінити. Я сподіваюся, що в вас вийде побудувати свою країну і припинити війну. Сподіваюся, що ви вірите в нас і те, що ми не всі тут такі, як показують по телебаченню", - розповідає ще одна дівчина. "Зло захопило Росію, а тепер прийшло і в Україну. Ми не змогли зупинити це зло і тепер я почуваюся винним в цьому", - розповідає чоловік. За словами ще одного чоловіка, що це все одно що підняти руку на мати. "Як після цього жити?", - запитує він. Як відомо, 15-те червня було оголошено в Україні днем жалоби, за військовими і прикордонниками, які загинули під час проведення антитерористичної операції. 14 червня, під час заходу на посадку в аеропорту Луганська пострілом із зенітного ракетного комплексу бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76. На борту літака 40 військовослужбовців та 9 членів екіпажу. Усі вони загинули. http://www.youtube.com/watch?v=LP41Azok1dw Джерело: |
Горить транзитний газопровід біля міста Лохвиця Полтавіської стовп вогню видно за десяток кілометрів всі в шоці.
|
BABYLON'13: Жінки війни...
У батальйоні "Донбас" з'явилась "жіноча група". Дівчата, що пройшли Майдан, готуються до бойових дій на Сході. За словами інструкторів, дівчата "дуже піднімають планку". Навіть для чоловіків. http://www.youtube.com/watch?v=814aZLWRNdw |
Російський єврей з українським корінням...
Цитата:
|
Українські війська знищили дві сотні російських терористів...
19.06.2014 20:58 Сили антитерористичної операції знищили блок-пости та засідки бойовиків в районі населених пунктів Ямпіль та Закотне. За попередніми даними, з боку противника - 200 осіб.Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов.За його словами, район населених пунктів Ямпіль та Закотне є стратегічно важливими для бойовиків, оскільки саме через ці населені пункти останнім часом здійснювалося постачання в Слов'янськ зброї та боєприпасів.Селезньов повідомив, що під час інтенсивних боїв, що тривали протягом дня у цьому районі, сили АТО разом з авіацією знищили блок-пости та засідки бойовиків, захопили панівну висоту в районі проведення операції."Бойовики чинять шалений опір, діють підступно, із засідок завдають ударів по силах АТО. По українських підрозділах ведуть бойову роботу снайпери бойовиків", - повідомив Селезньов.Він зазначив, що, за попередніми оцінками, сили АТО знищили близько 200 бойовиків, а кількість поранених набагато більша."Під час інтенсивних боїв геройськи загинули четверо українських військовослужбовців, 20 отримали поранення різного ступня тяжкості", - повідомив речник АТО, додавши, що усіх поранених евакуювали до медзакладів, де їм надали необхідну допомогу. Читайте більше тут: |
Ось, як треба їздити по центру Москви
http://www.youtube.com/watch?v=rMlKKzMnij4 |
|
Терористи пошкодили на Донеччині установки, які слідкували за повітряним простором...
21.06.2014 08:57 Сьогодні вранці терористи напали на зенітно-ракетну частину протиповітряної оборони в Авдіївці біля Донецька. Бойовики обстріляли будівлі та знищили або пошкодили всі радіолокаційні установки.Екстремісти стріляли з з великокаліберного зброї та мінометів, пишуть "Донецкие вести" з посиланням на джерело у військовій частині, передає ТСН."Сьогодні о п'ятій годині ранку терористи обстріляли зенітно-ракетну частину в Авдіївці. Знищені всі радіолокаційні установки. Постраждалих немає. Стріляли з мінометів і великокаліберної зброї", - повідомили у частині.Нагадаємо, терористи кілька разів ставили військовим частини ППО в Авдіївці ультиматум з вимогою здатися і навіть викрадали офіцера. Але постійно отримували відмову.Частина ППО є частиною єдиної радіолокаційної системи України, що відіграє роль повітряної "парасольки" для контролю за кордоном.Нагадаємо, вчора о 22:00 за наказом президента Петра Порошенка українські силовики припинили бойові дії на Сході України, що передбачено мирним планом глави держави з урегулювання збройного конфлікту на Донбасі. Експрес онлайн. |
Терористи не пішли на перемир'я - в зоні АТО вночі стріляли .....
Субота, 21 червня 2014, 09:58 Починаючи з 22:00 20 червня терористи здійснили низку нападів на позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у Фейсбуці. За його інформацією, бойовики вели мінометний обстріл у бік Російської Федерації по пунктах пропуску "Ізварине" і "Успенка". Поранення отримали 9 українських прикордонників. Крім того, з мінометів і 30-мм артилерійської гармати були обстріляні позиції сил АТО біля Краматорського аеродрому та на горі Карачун. "Наші емісари відзначають дуже високу щільність вогню. Постраждалих з боку української армії немає", - пише Тимчук. Крім того, бойовики, які прибули на 2 КамАЗах російського виробництва, зробили спробу штурму командного пункту військової частини, дислокованої біля населеного пункту Амвросіївка. Українські військові не постраждали. Терористи також обстріляли з АГС і мінометів блок-пост сил АТО в районі населеного пункту Рубіжне та в районі Слов'янська. Жертв з нашого боку немає. "Всі напади терористів були відбиті. Прицільним вогнем знищені вогневі точки бойовиків. Кількість убитих і поранених найманців уточнюється", - підсумував фахівець. Як відомо, президент України Петро Порошенко оголосив про припинення антитерористичної операції з п'ятниці, 20 червня, і до 27 червня. За його словами, це робиться для того, щоб терористи могли скласти зброю, а ті, хто цього не зроблять, будуть знищені. Бойові дії будуть носити тільки характер відповіді, тобто якщо бойовики будуть нападати на наші сили, підкреслив президент. Українська правда. |
Жителі на Донетчині прогнали терористів....
Цитата:
|
65 тисяч вояків, 5000 бойових машин та 250 літаків у повній готовності - відповідь Путіна на перемир'я в Україні....
21.06.2014 22:44 Доки в Україні діє перемир'я, в Росії триває підготовка до війни. Східний сусід привів до повної бойової готовності понад 65 тисяч своїх вояків, ідеться в сюжеті ТСН. Президент РФ Володимир Путін наказав провести навчання у всіх частинах центрального військового округу. Безпосередньо з Україною він не межує, але акцент під час перевірки буде зроблений на переміщення бійців на великі відстані. У маневрах будуть задіяні більше 5 тисяч одиниць бойової техніки та близько 250 літаків і гелікоптерів. Закінчитися ж навчання мають вже після тижня перемир'я в Україні - 28 червня. "Вивести війська на полігони, де провести з ними навчання відповідно до призначення. Під час перевірки відпрацювати планування застосовування угруповань військ. Висування військ комбінованим способом на великі відстані", - поставив завдання міністр оборони РФ Сергій Шойгу. http://www.youtube.com/watch?v=cJpgeJy5DJc |
Терористи не зламали на допиті жінку-офіцера....
22.06.2014 07:02 Терористи на Сході допитали українську жінку-офіцера Надію Савченко. В мережі Інтернет з'явилося відео, як бойовики прикували Савченко наручниками до труби, а допит записали на відео, передає УНІАН."Я давала присягу народу України захищати територіальну цілісність від зовнішнього вторгнення", - розповіла офіцер, відповідаючи на питання, з якою метою вона приїхала на Донбас.Савченко визнала, що вона - штурман-оператор гелікоптеру Мі-24 і сказала бойовикам, що проти них виступає вся Україна, а про кількість військових та бойових одиниць не розповіла."Я на це не звертала уваги, а навіть якщо б знала, не сказала б. Ви ж розумієте, для чого ця інформація? Для того, щоби знати супротивника", - сказала вона. Експрес онлайн Читайте більше тут: |
Мариуполь звільнений!ukrprof
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Intelsat 47.5°E
Stan Sport ( NTV SPORT) 11500 H 3750 3/4 DVB-S2/8PSK MPEG-4 SID:0001 |
У 2015 році Путін почне Третю світову війну, - історик
"Ми не переможемо в цій війні, тому що Росія не в змозі вести її проти всього людства" . Відомий російський історик Юрій Фельштинський у своєму блозі проводить аналогії між діями фюрера Адольфа Гітлера, який у 30-их роках минулого століття захопив Австрію, а потім Судети та останніми діями президента Росії Володимира Путіна, який анексував Крим. Дії Гітлера призвели до початку Другої світової війни. Дії Путіна, на думку Фельштинського, мають всі шанси. Цитата:
|
У темі 1 долучень
Astra 4A at 4.8°E
MagtiSat 12360 V 27500 23.06.2014 Rioni TV (SID:0C30) ID: Channel-112 |
Саакашвілі: Путін використає перемир'я для захоплення нових територій.....
Вівторок, 24 червня 2014 Президент Росії Володимир Путін може використати перемир'я на Донбасі, щоб посилити терористів і захопити нові території. Про це у своєму Facebook написав екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі. За його словами, "конфлікт у Донецьку та Луганську схожий як дві краплі води на війну в Абхазії 1992-1993 років". "Тоді Шеварднадзе (екс-президент Грузії - ред.) підписав 3 угоди про перемир'я, і кожного разу Росія використовувала це для перегрупування сил і захоплення нових територій", - нагадав Саакашвілі. За його словами, оголошуючи про перемир'я, Путін переслідує кілька завдань, головним з яких є уникнення секторальні санкції з боку Заходу. "Друге - Путіну вдалося створити нові суб'єкти у вигляді бандитів з ДНР, що дозволить в майбутньому посилатися на конфлікт між Україною і ДНР, а не Україною і Росією", - заявив Саакашвілі. Третє завдання, за словами екс-президента, - "спробувати знизити пильність українського уряду, таємно посилити бандитів для нанесення вирішального удару і видворення українських військ з Донецька та Луганська". Саакашвілі радить українській владі проаналізувати всі можливі ризики. Як відомо, у понеділок на переговорах між українською владою, ОБСЄ та представниками терористів в Донецьку досягли домовленості продвостороннє припинення вогню до 10 ранку 27 червня. Українська правда. |
про наболіле...:)
Зібралися чех, українець і росіянин на спільну випивку. Чех випив і шкаликом об землю, хрясь: - Не п’ю я з одного і того ж шкалика два рази, бо в нас цього кришталю куди не плюнь. Росіянин вихилив пів-пляшки з горла до половини і об землю, хрясь: - А я не п’ю з одної пляшки, бо у нас тої горілки хоч втопися. Українець випив шкалик, закусив салом і росіянина табуреткою по голові, хрясь: - А я з одним і тим же москалем другий раз не п’ю, бо у нас їх як тарганів розвелося. |
Балада про Х...ла
Сергій Борщевський Були в Росії різні дні - І слава, і хула, Були там грізні і смішні, Та не було Х...ла. Назвав ще Рейган це кубло Імперією зла, Хоч там тоді було Мурло. І не було Х...ла. Х...ло з'явилось тихо так З чекістського терла, Одразу розпізнав не всяк Його нутро Х...ла. Та довго незнання таке Тривати не могло. Бо надто нице та бридке, І підле це Х...ло. Зітруть віки Росії слід, Неначе й не було, Та пам'ятатиме весь світ, Що правив там Х...ло. |
|
|
У темі 1 долучень
Eutelsat 9A at 9.0°E
Monitor Games 11919 V 27500 3/4 DVB-S |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 16:42. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010