![]() |
lova-2, Пане ви що маєте наувазі ? Через шару? Чи через Ему?,якщо через шару то любу прошивку ві GISClub. tv ,хоча в мене нема цього тюнера,но знаю що триколор погано йде на ХД жлобоподібних,так що краще підіть на радіо базар і "перешийте" в Аміко 8900 А якщо через ЕМУ ,то якщо знайдете таке ПО поділитися з нами...ОК?
|
Не йдуть канали через шарінг НД,а пршивка AMIKO 8900a підійде! На АРІВА 100 НД показують ці канали.
|
lova-2,
Я написав прошити в лапках,я мав наувазі купити Аміко,в мене на 9500му на шарі Кінопоказ ХД теж не хоче йти,такий вже тюнер не дуже дружить з Dre Crypt, мяко кажучи!!! |
Цитата:
|
Цитата:
Ти все хвалиш Е2,але якби Спаркам і Фортісам хороший проц ,щоб картинка була як на дрімі,то тюнера на Е2 тоді би по всім параметрам програвали SH4 ІМХО |
yura150480 dresmille,
Цитата:
|
Прошив прошивку GLOBO 403 HD 1.4.86 і все пішло ОК. І ще прошивка підходить 1.4.85 на 4X.
|
Підкажіть як забрати з тюнера , переміщення тарілки.
|
скажіть мені купив тюнер в україні привіз його в росію белгород а тут неможу виставити ??????????? казали що там треба щось в настройках міняти або прошивати скажіть що і як робити
|
tam,
Цитата:
2. Перестати задавати одне і теж питання в різних гілках форуму , бо відправлю в "баню"... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 12:31. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010