![]() |
sa3500, Хотiлось знати якi саме тюнера Ви брали? ES-4050. бо тут теж проблема з EUROSKU 4100.
|
Цитата:
можу дати лінк |
Як я уже й писав, у мене стоять головки з подвійними виходами (на два тюнери) на тарілці і нещодавно та головка, що ловить амос почала давати на один телевізор слабший сигнал. Я вирішив і купив нову головку (правда не таку як уже стоять на сіріус і холтбірд), але головне, що працює. І ось яка тепер виходить проблема : на одному телевізорі усі канали амосу показують нормально і стабільно, на іншому ж список чомусь ніяк не зберігається, тобто – вмикаю телевізор, змушений редагувати транспондер, сканувати усі канали – з’являється сигнал на амос, якщо вимкнути тюнер і знову увімкнути – знову амосу немає, і все мушу робити спочатку, сканувати канали, зберігаю – дивлюсь, вимикаю/вмикаю – знову амосу немає, чому так? Чому не зберігаються налаштування?
|
дайте мне ключ кодировки канала дисковери ворлд звук идет а картинки нету амос 11260н27500???
Мова форуму Українська !! |
Цитата:
|
Доброго вечора, шановні учасники форуму!
В мене питання щодо Екстра ТВ: як на Вашу професійну думку, чи варто ставити цей пакет? |
Vasil_master, Варто. Не поганий набір каналів і ціна помірна. Не потрібно договору так як у Віасату, та підходить багато ресіверів з картоприймачем. З часом кількість каналів збільшиться.
|
Цитата:
|
boris, та чого секрет ))) ось оф.сайт. Дивіться і читайте:
http://xtratv.com.ua/channels/ |
Так, в порівнянні з "Віасатом" - земля і небо :)
добре, що хоч тюнер не треба викидати. Перед Новим роком думаю придбати картку. А з Вас вже хтось "Екстру" дивиться? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010