![]() |
Цитата:
|
slavon,
Цитата:
|
boris, Так писали вже, навіть описи виложили - нові GI S Vu+ Solo2/Duo2. Фірма CC з м.Запоріжжя має приставити нові версії С6+/Про і тд. тп. В жовтні в м.Київ має відбутися щорічна виставка EEBC 2012
Цитата:
AMIKO Alien 2 (TRIPLE) та AMIKO Alien 2 (TWIN) |
Так,багато я пропустив.
|
доброго вечора . діло втому що він користується таким самим AMIKO SHD-8900 ікаже що дуже простий в користувані і тому рекомендує і мені.
|
taranton, Нафіга Вам купляти, посередній ресівер якщо Ви маєте гроші на трохи кращий ??? Не хочете ресівер з Е2 , беріть Openbox S6 або S4 - заводське ПЗ таке саме просте як і Шпарк у Аміко. Залізо і картинка (особливо на СД каналах) набагато кращі ніж в Аміко....
|
Цитата:
|
yura150480 С4 і С6 зібрані на одному процесорі, картинка має бути ідентичною. Так воно і є - перевірено... Також я мав можливість порівняти якість картинки як Аміко 8900 Алена (GI S8120) так і Openbox S6/S4 і мав можливість побачити все це самостійно а не з розповідей...
Тепер на рахунок Аміко, сьогодні дзвонив колега зі Львова, десь з пів-року назад, а може трохи більше, одним з поважних львівських оптовиків була завезена партія дешевих ресіверів (судячи з усього клонів), з пів-річною гарантією чи взагалі без гарантії. Пройшло трохи більше пів-року, в ресіверах масово почали вилітати флешки - тепер він, на сусідньому форумі шукає флешки на заміну за свій рахунок... Скажу прямо - веселого мало... Опени С4 і С6 поки не клонують... |
Підскажіть, будь ласка, AMIKO SHD-8900 na GI S8120 - це одне й теж?
Племінник просить порадити щось недороге та надійне, а зараз мені доступні тільки GI S8120. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010