Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Спорт на SAT-TV (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Футбольні трансфери (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=4098)

karpinets2710 03.02.2012 22:32

Луїс Суарес потрібен Ювентусу
http://ua-gol.com/content/images/new...2825761174.jpg
Ювентус планує розпочати переговори з Луїсом Суаресом з Ліверпуля. Його кандидатура найкраще підходить для заміни Алессандро Дель П'єро, який покине клуб влітку, повідомляє Daily Star.

Зараз Суарес відбуває 8-матчеву дискваліфікацію за расистські висловлювання.

BMW 04.02.2012 12:15

Динамо підписало юного таланта

Лави молодіжної команди київського Динамо поповнив 17-річний атакувальний півзахисник Роман Лазарович. Футболіст вперше зацікавив динамівських тренерів ще восени минулого року, коли в складі збірної хлопців 1995 р.н. добре проявив себе в товариському матчі з динамівськими резервістами. Після цього отримав запрошення на перегляд.

Вперше вболівальники побачили футболіста в стартовому матчі Меморіалу Макарова проти Єдності з Плісок. Тоді підопічні Олександра Хацкевича поступилися 0:1, а Лазарович провів на полі весь перший тайм. "Моя улюблена позиція в центрі поля, під нападниками. Але в разі необхідності можу зіграти на позиції як крайнього півзахисника, так і форварда".

У складі юнацької збірної України Роман взяв участь в міжнародному турнірі на призи Білоруської федерації футболу. Збірна Україна (U-17) під керівництвом Олександра Петракова здобула чотири перемоги, а Лазарович взяв участь у всіх матчах, відзначився забитим м'ячем і трьома гольовими передачами. Після повернення до Києва Динамо підписало з ним контракт.

2vanya2 04.02.2012 13:17

Запорізький "Металург" переглядає екс-гравця "Таврії"

У таборі запорізького "​​Металурга" привертають увагу два потенційні новачки.

Перший з них - це атакуючий півзахисник Володимир Коробка (народився 7 липня 1989 року, зріст 185 см, вага 70 кг) - вихованець дніпропетровського футболу, виступав за молодіжний склад "Дніпра" і сімферопольську "Таврію", інформу сайт клубу.

Другий - центральний захисник Азамат Байматов (3 грудня 1989 року, зріст 188 см, вага 79 кг) - гравець національної збірної Киргизстану, який виступав за "Дордой" (Бішкек) і латвійський "Вентспілс".

2vanya2 06.02.2012 09:16

"Арсенал" відправив хавбека у Черкаси

Півзахисник "Арсенал" Денис Фаворов виступатиме у черкаському "Славутичі" в оренді.

Про це повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Як зазначається, 21-річний гравець знову відбув до Черкас, де провів першу частину сезону, на прохання керівництва місцевої команди.

2vanya2 06.02.2012 14:45

"Говерла-Закарпаття" підписала японця

Наприкінці минулого тижня "Говерла-Закарпаття" погодила всі трансферні деталі та офіційно уклала дворічний контракт з 25-річним японським атакувальним півзахисником Ясухіро Като.

Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Японський легіонер виступатиме за ужгородців під 22-м номером.

karpinets2710 06.02.2012 15:09

Баварія купує Шакірі за 10 мільйонів

Мюнхенська "Баварія" близька до підписання хавбека швейцарського "Базеля" Джердана Шакірі, повідомляє Kicker.

За інформацією видання, 20-річний футболіст може укласти контракт з мюнхенським суперклубом вже на цьому тижні. Трансфер, який в такому випадку відбудеться влітку, обійдеться баварцям приблизно в 10 млн євро.

Нагадаємо, що "Базель" є суперником "Баварії" по 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів.

2vanya2 06.02.2012 18:19

"Таврія" цікавиться форвардом європейської збірної

"Таврія" підпише форварда з Європи.

Про це заявив віце-президент "Таврії" Дмитро Селюк.

"Йдеться про футболіста, який є гравцем збірної однієї з європейських країн. Причому цей футболіст знаходиться не на заході кар'єри, а, навпроти, дуже молодий.

Йде переговорний процес, і до його закінчення мені не хотілося б називати ім'я футболіста і звідки він.

Скажу лише, що йдеться про форварда. Сподіваюся, що найближчим часом ми це питання закриємо", - цитує Селюка terrikon.com.

karpinets2710 06.02.2012 22:30

Монтоліво перейде в Мілан літом
http://ua-gol.com/content/images/new...2855428999.jpg
Півзахисник "Фіорентини" і збірної Італії Ріккардо Монтоліво влітку стане гравцем "Мілана", впевнено пишуть італійські ЗМІ. Контракт 27-річного хавбека закінчується цього літа, тому Флоренцію він покине абсолютно безкоштовно. Монтоліво вже погодив умови контракту з "Міланом", терміном на чотири роки з можливістю продовження ще на один сезон.

Передбачається, що колишній гравець "Аталанти" буде отримувати в "Мілані", принаймні, 2,5 мільйона євро в рік зарплати плюс бонуси.

2vanya2 07.02.2012 13:30

Вілліан: "Я залишаюся в "Шахтарі"

Бразилець Вілліан, яким цікавився лондонський "Челсі", залишається в "Шахтарі".

Про це сам гравець розповів офіційному сайту клубу.

"Я залишаюся в "Шахтарі". Так, пропозиція була. Переговори велися. Я був не проти спробувати себе в одному з найбільших клубів в історії світового футболу. Тільки за умови, що цей трансфер влаштує "Шахтар", - сказав він.

"Але угода не відбулася. Я буду продовжувати грати в Донецьку і зроблю все, щоб "Шахтар" став чемпіоном України і виграв Кубок", - підсумував гравець.

2vanya2 07.02.2012 19:44

Агент нападника "Ман Сіті" Маріо Балотеллі Міно Раіола поділився з італійською пресою цікавою інформацією.

"Під час зимового трансферного вікна мені не вдалося запропонувати "Мілану" цікаву кандидатуру для посилення команди. Але я постараюся виправитися вже цього літа. І тоді в мене буде кого запропонувати россонері", - заявив агент Балотеллі і Ібрахімовіча в інтерв'ю TeleLombardia.

Італійська преса одразу ж почала мусувати цю інформацію, припускаючи, що влітку Раіола запропонує "Мілану" кандидатуру Маріо Балотеллі.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:07.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010