![]() |
Цитата:
|
Цитата:
Чи азимут і елевація? Якщо останнє, то воно вираховується від вашого географічного розташування. в неті масса калькуляторів. Якщо вас цікавлять дані транспондерів цього супутника, то їх легко глянути на лингсаті: http://www.lyngsat.com/4west.html Оскільки, у нас немає телепатів, то було б класно, щоб Ви описали що і як уже зроблено у спробах впіймати сигнал цього супутника. Описати у чому конкретно і на якому єтапі у вас виникли труднощі.:( |
сигнал зник,на усіх каналах на амос.і тепер не можу зловити сигнал у налаштуваннях транспондера.программа Setup4PC, там так написано
Транпондер - частота тюнера- symbolrate- FEC- поляризация- і я не знаю що тут писати |
Значиться так, йдемо сюди і бачимо в 1 колонці 10722 H - це є частота і поляризація (Н- горизонтальна), в 6 колонці даного ТР бачимо такі циферки 27500-3/4 - (symbolrate - FEC )
|
доброго дня!перепробував все по ремонту фержесон 3318се .думаю купити микросхемку 4053 .полоси незникають .питаня микросхема дорога?:)
|
Не більше 3 гр на радіоринку Львова.
Осцилограф маєш? |
5грн.
|
Посля зміни софту зник супутник Sirius 2_3?
Sirius 4, це не він? |
Цитата:
|
Що за тюнер jeferson-002HD якi вiдгуки. думка про нього.
|
Хочу поставить моторизовану систему у мене ортон Х403 чд підскажіть яка буде працювать краще?
|
Маю 0.9м тарілку з 3-ма головками на Сіріус, Хотбірд, та Амос. Чи реально доставити ще 1 головку (або більше) і збільшити кількість супутників? І якщо так, то що це можуть бути за супутники?
|
Реально. Я б радив доставити астра 19 градус. Або Eurobird 9A втиснути!
|
vdachuk Це залежить від того який у Вас ресівер, якщо DVB-S2/mpeg4/ХД то можна доставити між Сіріусом та НВ - Евробірд 9Е і дивитися з допомогою шари пакет "Платформа ХД/ДВ" або якщо Ви маєте звичайний DVB-S/mpeg2 ресівер та живете в зоні покриття супутника Астра 1 19Е. Якщо для Вас виконуються обидві умови - то можна доставити оба борти - 9Е і 19Е.
Я взагалі будь-які сучасні ресівери з ЕМУ (не плутати з Стронгом 7700/07, Хюлмаксами та іншим "вертекальним металоломом" від українських, російських та інших DTH провайдерів) починаючи від найдешевших Глобо/Ортон 4100С і закінчуючи ХД Дрімбоксом 8000 мають підтримку протоколів дісік 1.1 та/або 1.2, що дозволяє використовувати багатопортові дісіки, що в свою чергу дозволяє підключити до 10 (і більше - при підтримці ресівером режиму каскадування дісіків) конверторів. Далі все залежить від вашого бажання дивитися ті чи їнші супутники (пакети і канали). |
ЯК прошити Ferguson AF6018CR
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=55 читаємо,вивчаємо. |
допоможіть...на amosi на частоті 10759-30000 не має сигналу коли підключаю q-sat коли підключаю інший тюнер q+sat з іншої тарілки то не показують канали на частоті 10722. підскажіть що робити...дякую
|
Якщо є можливість підєднай кабель напряму до Амосовської головки
і якщо все запрацює міняй дісек,були випадки міняв і кабель.А якої фірми дісек? |
я взагалі в цьому нічого не смислю. На тюнері пише lr- 1000g. ICTV кодується під час футболу. Скажіть будь ласка чи можна щось зробити, щоб розкодувати.??
Дуже дякую. |
Цитата:
|
А як це шарингом??ї
Напишіть будьласка поетапно, бо я взагалі нульовий у цих питаннях! |
|
Цитата:
http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=17 |
Коротше я зрозумів, шо не розкодую канал(
В мене три спутника АМОС, ХОТБІРД і Сіріус....я не оплачую ТВ, є тільки безплатні канали, але не можна подивитись футбол по ICTV, через те до Вас і звернувся, але почитавши про шарінг, я нічого не зрозумів..( Дякую. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Це якось ноут треба підключати до тюнера???
|
Привет.Кто соответственно схемы Электропитаниa для Openbox X-810?
|
vanadn,схема думаю аналогічна від Х820-800того!а що з ним сталось?
|
Цитата:
|
мітка DPT-7206 Ver.1A
|
Коли приєднуєтеся до джерела X-800 X-810 висвітлюють двe: X-800 функціонує нормально
|
Вже це працює погано діодів. Спасибі.
|
Я звісно перпрошую але може хтось поможе як мені перешити клон globo 4100 з прошивкою emu_1.3.55 на emu_1.3.76 ато ввожу люч для Cartoon Net.+1 і ніякої реакції:eek:
|
vlado-sv А що зайти у відповідний розділ форуму і трохи почитати Вам віра не дозволяє ??? :)
|
Суть в тому як перешиваю на на emu_1.3.76 то вибиває щоб я звернувся до поставщика:eek: вчора вдалось на Dump-М Flash-3329C- 1.3.71 -1.06. 4+5+13+75- 09.04.2011. by RATVOD все ніби супер а от мультах довгоочікуваних немає для мого маля:confused:
|
Вибиває на загрузчику чи де?
А взагалі то при прошивці ставте allcode+bootloader |
доброго дня ! пидскажить причину поставив антену 4- дня назат.клієт сьгодни звонить і говорить шо сигнал е то пропадае виставив добре .а метрів 30 в переди антена вид радио телефону сенао .в чому проблема
|
Цитата:
По антені - тут телепатів нема... Все що завгодно можебути. Їдьте на об єкт і дивіться! |
tarasza, *е то пропадае* навсіх супутниках чи окремих
транспондерах?Все залізо і воно не вічне а нинішнє то ...? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010