![]() |
Цитата:
2.Перезалий ПО, подивись яке стоїть у 4100с.якщо непотрибен картоприймач можно ставити з 4100с. |
rutosat42, Може бути через висохший електроліт між процом і вихідними транзисторами,вихідні транзистори,їх живлення,обвязка.Конкретно при такому запитанні не скажеш.І ще, наскільки притемнена?Ви вважаете,що це поломка?
|
Цікаво треба подивитись.
|
У мене не шився на windows 7 на ХР все шиється! на 7 прошивав хто?
|
Цитата:
цей працюэ 6 пост ось пробуй |
Єдині проблеми які були з ресиверами Orton 4100с це конденсатори в блоці живлення і то через рік роботи . Надійні тюнера .
|
В вашому випадку не тюнера надійні а надійна електромережа!А то би побачили ШИМи без дахів і остатки
варисторів.Всі тюнера цієї категорії-варті своєї ціни!! |
Жаль! Хороший тюнер у мене два таких.
|
Інтересно чи взагалі можливо буде колись ці канали дивитися бесплатно.
|
VitProff, думаю що такого небуде ніколи в житті!!! це 100%:confused:
|
Цитата:
|
Шара або эфір
|
ORTON 4100 народний тюнер
|
А ціна яка?
Шановний screamray пишіть запитання на ураїнській!!! |
А в пакеті Віасат Україна ці канали теж напевно є?
|
ТРК Україна колись була тепер нема є футбол та футбол+ і взагалі там нічого нормального нема за такі гроші:o
|
Читати стало зручніше але більше російською.
|
Software for Globo ALI3329C_05030100_yumatu_cr CANALSAT 022610 ok
Пишуть,що підходить до Orton 4060CX Plus (Не перевіряв!) Оpen channels 11739 V 27500 3/4 [ASTRA 1M] -MTV France -MTV Hits UK -MTV Dance -VH1 Europe A -VH1 Classic Europe -Nickelodeon France -MTV Rocks -MTV Base France -Game One 11778 V 27500 3/4 [ASTRA 1M] -Cartoon Network France -TCM France -Boomerang France -MTVN HD 11973 V 27500 3/4 [ASTRA 1M] -MTV Pulse France -MTV Idol -Nick Junior France 12285 V 27500 XXL Dorcel TV 12552 V 22000 5/6 [ASTRA 1H] -Vivolta 12663 H 22000 5/6 [ASTRA 1H] -ESPN America По відгукам з різних форумів - даний софт не підходить для даноі моделі тюнерів! |
скажить будь ласка, яка ризныця в совтах hdmi и не hdmi? Разве воны не взаимоземни?
|
В мене чомусь на одному з globo 4100c перестав взагалы працювати телетекст при тому що на аналогычному йому працює нормально.
|
Цитата:
|
Вибачаюсь за дурне питання - новачок.
Чим відрізняється ORTON 4100C і 4100CL ? |
В мене 4100CL. 1.3.69 Loader 1.0.3
Якою прошивкою краще прошитися . Дамп вже зберіг. Прошивки бачив тут http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37&page=5 ,але вони різняться загрузчиком. Чи має це принципове значення? |
Цитата:
Цитата:
|
Нормально прошився прошився на windows 7 через перхідник USB-COM.
|
Цитата:
|
І ще підкажіть. Стандартний пароль 9339 у мене не підійшов.Існують ще якісь стандартні паролі для ORTON 4100C ?
|
По моєму Вам простіше змінити прошивку на більш новішу, ніж шукати інший код входу в ЕМУ.
Ось по-гуглив трішки Цитата:
|
Розібрався- підійшов 0000
|
Цитата:
|
Підкажіть будь ласка як самому зробити дамп щоб все залишилось по умовченню.
|
Або підкажить файл списку каналив в якому розширенни треба заливати в дамп щоб зробити по умовченню
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Доброго вечора. Таке запитаннячко.
Налаштував учора тюнер 4100 на Амосі. Під опенбокс у дощ і з деякими деревами на STB вийшло 45%, 4100 працював нормально. Сьогодні показує чорний екран на ICTV/STB (інтер та інші сильні транспондери працюють), але рівень сигналу такий самий. Проблема скоріше всього у конверторі? |
Цитата:
|
Цитата:
А для 4100 і меньше 20% потрібно, щоб зображення не рвало. Але тут інша справа. Скоріше за все конвертер конфліктує з транспондером. але для прикладу - була така ситуація нещодавно. Ставили 4100 і Перший російський не хотів зовсім працювати (дісеки/конвертори/налаштування все в нормі). Замінили на інший - все працює нормально. |
Цитата:
Якщо інші канали показують, то , на мою думку, потрібно точніше виставляти конвертор, так як на Амосі всі "наші" канали працюють в одній поляризації "Н". І крутити конвертор навколо своєї осі..... Хоча всяке буває...може і поломка якась... |
Orton 4100 гарний тюнер
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010