![]() |
Батько, кидаючи щоденник на стіл:
- І в кого ти такий тупий!? Вовочка: - В тебе! Мати: - Не груби батькові. Він - то тут при чому? |
У Тихому океані тоне корабель. Капітан повідомляє: «Панове, корабель зазнав аварії й іде на дно».
Всі рвуть на собі волосся на голові. Капітан засунув руки в кишені й стоїть. До нього підбігає матрос і каже: «Корабель тоне, боцман собі усе волосся на голові видер, а ви спокійні, як удав! Та ще й руки в кишенях!» - «Кожен рве там, де йому зручно», - відповідає капітан. |
«Цікаво, чи сильно відрізняється поза-69 від пози-96?»
- Поза 69 спостерігається у коханців і молодят, а поза 96 у зрілих сімейних пар. |
«Дід Мазай та зайці»! - Нова страва від шеф-кухаря у нашому ресторані «У канібала».
|
- І не треба мені брехати, що ти ночував у своїх друзів! Я ночувала у твоїх друзів, тебе там не було!
|
Іде якось слон дорогою, а назустріч йому мураха:
- Слоне, знімай штани! - Навіщо? - Знімай, кажу! Слон зняв штани, мураха довго лазила по них, роздивлялася, а потім і каже: - Одягай. Мої з кишенями були. |
- Тато, а чому цю рослину назвали «хрін»?
- Тому що якщо воно заведеться в городі, то хрін від нього позбудешся! |
Мама просить сина:
- Синку, винеси, будь ласка, сміття. - Мамо, я тільки сів. - А що ж ти до цього робив? - Лежав. |
Новини спорту.
Вчора судді зняли зі змагань метальника списа, який з другої спроби почав кидати свій спис не на дальність, а на точність. |
У трамваї:
- Це казна-що таке! Така тиснява, що я вже дві години стою на одній нозі! - І уявіть собі, як раз на моїй! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010