![]() |
З промови головлікаря лікарні:
- Відвідувачі залазять до хворих через вікно шостого поверху. Тому відвідувачів стає все менше, а хворих все більше. |
Це раніше було «Де народився, там і знадобився», а тепер працює правило «Куди приперся, там і притерся»!
|
Тільки чоловіки і коти з народження, на генетичному рівні, мають вміння з моторошно діловим виглядом лежати на дивані.
|
Два приятелі йдуть вулицею. Раптом один хапає за руку іншого:
- Швидше - йдемо! - Що сталося? - На тому боці стоїть моя дружина і розмовляє з моєю коханкою. Приятель подивився і каже: - Заспокойся, це моя дружина розмовляє з моєю коханкою. |
- Василю, як твоя дружина
дізналась, що ти їй зраджуєш? - Розказала такий смішний анекдот, що аж коханка в шафі розсміялась!))) |
- Яка дивна у вас шпага, пане.
- Це арматура, месьє... |
- Але хоч трохи м’яса на ваш комбінат який випускає ковбасу завозять?
- Завозять. - І куди це м’ясо йде? - В їдальню, на обід співробітникам. |
Сьогодні лежу у ванній, чую: понеслося, такі охання, стогін і т. п., Проходить хвилини дві і тиша. Я ж візьму та голосно бовкну:
- Що, це все? Зверху такий жіночий регіт і фраза: - Сама в шоці! Чоловічий голос: - Та пішли ви... |
Під час сесії студент стає надлюдиною. Він перестає їсти, спати, пити рідини що містять спирт і як суперкомп’ютер здатний завантажувати в себе нереальну кількість інформації.
|
Цієї осені я рішуче пішов просити підвищення у начальника на роботі.
А зараз я боязко й нерішуче прошу милостиню біля церкви... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:47. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010