Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Ремонт тюнерів,JTAG відладка (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Характерні поломки Globo/Orton 4100C,4050,3000-6010 (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=168)

Іван86 01.03.2016 22:11

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від алтаяр (Допис 114033)
REDSAT4060CX клон ортон 41 00с

Ну так бери схему від 4100С (якщо нема тої що треба), всі вони одним миром мазані. Хоча б цей кусок що кинув. Якщо відео по скарті іде нормально, а по тюльпанах хамить, то можливо хамить транзистор, з якого воно виходить. Або його обвязка. На крайняк, якщо так потрібні тюльпани, можна перемичку кинути зі скарта. 19 пін відео на вихід
Долучення 16377

алтаяр 01.03.2016 22:25

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 114035)
Ну так бери схему від 4100С (якщо нема тої що треба), всі вони одним миром мазані. Хоча б цей кусок що кинув. Якщо відео по скарті іде нормально, а по тюльпанах хамить, то можливо хамить транзистор, з якого воно виходить. Або його обвязка. На крайняк, якщо так потрібні тюльпани, можна перемичку кинути зі скарта. 19 пін відео на вихід
Долучення 16377

Дякую, схема ця є, думав може ще якісь зміни якщо з перемичкою получиться то це і чудово і так два вечора на нього витратив

Іван86 01.03.2016 22:52

Цитата:

Допис від алтаяр (Допис 114036)
Дякую, схема ця є, думав може ще якісь зміни

Якісь незначні зміни може і є, але всі вони приблизно однакові (клони). Орієнтуватись можна.

алтаяр 01.03.2016 23:06

Поставив перемичку прибрав R162 щоб не було завязки з схемой, чьоткість збільшилась але щось не в порядку іде чуть завишена яркість чим у других тюнерах і на рекламах коротковремений зрив картинки що на моїх не замітив, поставлю завтра на прогонку, подивлюсь що покаже, дякую всім.

korab 02.03.2016 10:39

Привіт Є питання. Маю тюнера два.Не знаю,що з ними робити. На обох проблеми.Горить червона лампа і все. На одному коли нажимаеш на табло ОК горить вісімка. На іншому лише червона лампа. Блок живлення ставив з робочого тюнера.Нічого не дало. На одній платі замінив стабілізатор U7 и літ там же на 100 мкф. Нічого не дало. Питання це ж флеш полетіла? якщо я куплю нову,як її потрібно прошивати? через СОМ не візьме? лише JTAG?

Іван86 02.03.2016 10:47

Цитата:

Допис від korab (Допис 114040)
На обох проблеми.Горить червона лампа і все.

Дивись блок живлення (ще краще підкинь точно робочий), і подивись чи є 1,8 В після 1117. Як з ними все добре, кидай на джитаг. Якщо нема такого, перекинь флешку з такого самого ресівера, будеш точно знати чи проблему у флеші (або прошивці).
Цитата:

якщо я куплю нову,як її потрібно прошивати? через СОМ не візьме? лише JTAG?

тільки джитаг. хіба вона якимось чудом буде хоча б з потрібним загрузчиком, тоді піде через СОМ

korab 02.03.2016 10:58

Цитата:

Допис від Іван86 (Допис 114041)
Дивись блок живлення (ще краще підкинь точно робочий), і подивись чи є 1,8 В після 1117. Як з ними все добре, кидай на джитаг. Якщо нема такого, перекинь флешку з такого самого ресівера, будеш точно знати чи проблему у флеші (або прошивці).
тільки джитаг. хіба вона якимось чудом буде хоча б з потрібним загрузчиком, тоді піде через СОМ

Блок і так вже з робочого. Напруга 1,8V є. Я теж думаю,що це проблема у флеші. А якщо витягну з робочого тюнера флеш, то запрацює мамка? (вибачте за такі питання, в мене в материнках ще мало досвіду).

Іван86 02.03.2016 11:06

Цитата:

Допис від korab (Допис 114042)
А якщо витягну з робочого тюнера флеш, то запрацює мамка? (вибачте за такі питання, в мене в материнках ще мало досвіду).

Якщо справа у ній, то повинно запрацювати. Але флешку треба з такого самого ресівера, або клона, де такі самі прошивки якщо можна так сказати. Але припаяй правильно, там мітка є. Якщо запрацює, це ще не приговор старій флешці, треба джитаг пробувати. Як нічого не буде - брати схему і .... Ну то вже друга історія.

kreshnot 02.03.2016 11:49

Цитата:

Привіт Є питання. Маю тюнера два.Не знаю,що з ними робити. На обох проблеми.Горить червона лампа і все. На одному коли нажимаеш на табло ОК горить вісімка. На іншому лише червона лампа. Блок живлення ставив з робочого тюнера.Нічого не дало. На одній платі замінив стабілізатор U7 и літ там же на 100 мкф. Нічого не дало. Питання це ж флеш полетіла? якщо я куплю нову,як її потрібно прошивати? через СОМ не візьме? лише JTAG?

Причини можуть бути різні,у 50% злітає загрущик,міняти флеш не перевіривши її не треба
пробуй JTag-ом

Pavlotex 05.03.2016 10:47

Цитата:

Допис від sat-prof (Допис 469)
Глобо 7010А ALI 3329B не запускається (може запуститися з десятого разу), глюки на дісплеї!Допомагає заміна кондюка по 3,3В 1000мкф

у мене подібне -але замість 3,3 в - 2,8
перевантаження по струму. ДЕ саме -поки що розбираюсь..
відповідно на БЖ всі решта напруг -завишені..

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:26.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010