![]() |
ця марка ресивера нічим не гірша за аміко 8900.взагалі тюнера від GI на даний час на мою думку досить непоганої якості.
|
sla5975, Ці приймачі - близьнюки брати - різниці практично ніякої. Я б брав GI S8120.
А ще краще взяти приймачі на mips процесорі - GI S Vu+ Solo or Uno, Dreambox 800SE.... Для прихильників sh4 є варіант Fortis (Openbox S4, 6) - Якість їх заліза трохи краща ніж у Fulan (Amiko SHD-8900 Alien, GI S8120), якість самого ПЗ обох лінійок (Спарк і заводського від Фортіс) приблизно однакова, Е2 - трохи кривувата в обох лінійках ... - в принципі для невибагливого користувача можна брати, а для тих хто привик до Е2 - це жах... |
Цитата:
slavon, На енігмі можна дивитися відео з EX? FS? ,спарк реально кращий і набагато лекший в користуванні... Плюс все можна запустити на одному емуляторі (оскам)+ мжкам працює разом з мкасом,а якість зображення не гірше чим в "дешевих" фотрісах,но якщо потрібна якість зображення то тут звичайно треба брати mips...Імхо |
yura150480, dresmille не нагадуй мені про Спарк - порівнянні з Е2 це примітив від якого мене воротить...
Той Галаксі зі Спарком те саме що 8900 чи 8120... |
Цитата:
|
Цитата:
Далі коментувати Вашу писанину у мене не має ні часу ні бажання, бо все що Ви написали у попередньому пості це забобони і несенітниці... :) |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010