![]() |
Добрий ранок всім
|
Над Києвом пролітає літак, у якому сидять пілот, Кучма, Медведчук і Янукович. Пілот дивиться у вікно і каже:
- Дивіться, жодного щасливого обличчя внизу. Кучма дістає з кишені 100 долларів і каже: - Зараз кину вниз і однією щасливою людиною стане більше. Медведчук дістає 200 долларів і каже: - Зараз я кину 200 долларів і буде дві щасливої людини. Янукович поцупив з кишені сусіда 1000 долларів: - Зараз кину, і 10 українців будуть щасливі. Пілот подивився на це все і каже: - Зараз я вас всіх трьох викину, і вся Україна буде щасливою! |
- Абрам, можеш мені дати дрель?
- Ні! Я сьогодні буду цілий день свердлити. - О, тоді дай мені на сьогодні свої вудочки |
У темі 1 долучень
active-biss-keys
Нове оновлення діючих ключів на біс! |
Похорони в автобусному парку. Встає бригадир з чаркою і каже:
- Петрович був справжнім мужиком, жив як мужик і помер як мужик, уві сні, не те що ці 48 обісравшихся пасажирів |
Зустрілися двоє друзів. Один запитує:
- Як живеш? - Все нормально, дружина і діти, все в порядку. А ти як? - А я з дружиною розлучаюся. - Та ти що, вона в тебе така дбайлива господиня, вічно все по господарству працює. - То-то й воно, встанеш вночі водички попити, приходиш - вже ліжко заправлене. |
У темі 3 долучень
В кабінеті Януковича із-за спеки ставлять другий кондиціонер. Робітник питає президента:
-Який режим установити? -Режим я сам установлю. А кондиціонер повинен робити так, щоб при любому положені справ в Україні мені було ні холодно, ні спекотно. |
Іdman TV Azərbaycan
Тurksat 42.0°Е 10966 Н, 11200 5/6 sid: 0190 Цитата:
|
Прийшов дід до священика на сповідь.
- Святий отець, грішний я! - І в чому твій гріх, син мій? - Під час Другої світової війни я ховав у себе в підвалі єврея. - Hy, це не гріх, а навпаки - свята справа! - заспокоїв його священик. - Але я змушував його платити мені за постій, - додав дід. - Так, це, звичайно, не добре, але адже і ти ризикував собою, син мій! - Дякую вам, святий отець, але в мене ще одне питання. - Яке? - Чи повинен я сказати йому, що війна вже закінчилася? |
Дружина пояснює чоловікові, чому зрадила йому з випадковою молодою людиною:
– Він зайшов такий худющий, брудний, обірваний, голодний... Ну я дозволила йому помитися, нагодувала, напоїла, віддала твою стару сорочку і костюм... А він і питає: 'Скажіть, мадам, а у Вас не знайдеться ще чого-небудь, чим чоловік не користується?' |
У темі 1 долучень
Astra 4A 4.8°E
"Ірта плюс" (12130 V 27500 - 3/4) MPEG-4 Sid: 001А22 |
У темі 1 долучень
NEWWWW
RTR Planeta Amos 4°W freq=11389/H/s.r.27500 id=0001 SID=000B Video: 2817 Audio: 2818 |
:)
|
- Моя дівчина - як мобілка!
- Що ,така ж маленька, сучасна, необхідна? - Ні, коли гроші закінчуються, вона зі мною не розмовляє! |
Учителька — Вовочці:
— В якому році була Бородинська битва? — Не пам’ятаю. — А чому я пам’ятаю? — Так ви на скільки меня старше! Приходить бабця до магазину і купує мішок гречки, рису, цілу упаковку сірників, кілька кілограмів солі, кілька ящиків горілки... Продавщиця і питається: - бабцю, а навіщо вам те все? - ой, доню.. прийдуть же ж комуністи - дефіцит буде... - а за кого, бабцю, голосувати будете? - та за них, рідненьких... Учора знайшов другу половинку, всю ніч приміряв, не моя... |
У темі 2 долучень
Сидить алкаш, бухає і говорить сам з собою: - Як дістало мене таке життя! Одна мрія, скоріше би здохнути! Відкриває газ в плиті, не встигає запалити і падає мертвим.. Голос за кадром: - Газпром. Мечты сбываются!!!!. Два мужика пють пиві і говорять: - Слухай, недавно дізнався, що мій сусід - вампір! - З чого ти взяв? - Ну я йому осиновий кілок в серце запхав той і здох... |
Гуцульщина. Зупинка. Стоїть підозрілий мужик. Неподалік від зупинки стоять вуйки. Перший:
- Дивись, оно москаль стоїть. - з чого ти взяв що москаль - та піди провір Ну пішов. Підходить. Дядьку, а скажіть но котра година. Той глянув на годинник - два каже. Вуйко вернувся. - Ну шо? питають в нього. - Та сказав два, то й не розбереш, чи то по нашому, чи по масковському. Воно ж однаково. Другий вуйко каже - піду но я. Підходить: - Дядьку, а що ви тут чекаєте? - Автобус - каже. Ну той вернувся. Ну шо - питають в нього. - Та сказав автобус. Знову не розбереш. Третій каже - Піду зараз я. Розмовлятиму по-москальськи. Коли відповість так само, буде йому лиха тут година. Підходить. Іздаля так: - Здравствуйте батенька. Что стоим, чего ждем? Дядько дістає ружбайку та каже: - ТА ВЖЕ МАБУТЬ КУРВА ДОЧЕКАВСЯ!! |
У темі 1 долучень
Активні BISS ключі 18.08.2010
|
|
|
Чоловік підходить до вікна, відкриває штоpи і говоpить дружині:
- Тобі не здається, мила, що сьогодні буде пpекpасний день? Дружина: - І що ти цим хочеш сказати, милий? - Я пpосто згадав, що ти говоpила. - І що ж? - Що ти в один прекрасний день зберешся і підеш від мене! |
Один український колгосп виростив і продав багато зерна і утворився надлишок грошей. Голова колгоспу вибрав двох більш-менш тямущих мужиків дав їм грошей і відправив до Москви на ВДНГ з напуттям привезти що-небудь таке екстравагантне
Мужики приїжджають в Москву. Походили по ВДНГ подивилися і їм придивилася одна дивина. Називається "Верстат для України" Виробництва Японії, з одного боку засовуєш стругані дошки, з іншої виходять акуратні лаковані табурети. Мужики подивилися на цю справу і сказали "ну ні фіга собі", на що на верстаті спалахнув напис "А то". Мужики вирішили, потрібно брати. Привезли вони це диво в рідний колгосп, і при загальному зборищі показали як воно працює. Дошка - гудіння-дзижчання - лаковані табурети. Увесь колгосп хором "ну ні фіга собі", верстат напис "А то". Тут голова говорить: стругані дошки це розкіш, давай не стругані. Верстат погудів-попердів, але видав лаковані табурети. Увесь колгосп хором "ну ні фіга собі", верстат напис "А то". Голова говорить дошки це занадто жирно, давай сунемо в нього колоду. Верстат погудів-попердів, попердів, попердів, але видав лаковані табурети. Увесь колгосп хором "ну ні фіга собі", верстат напис "А то". Всі в шоці, голова, а давайте в нього сунемо рельсу. Верстат погудів-попердів, попердів та і здох. Напис на верстаті "Ну ні фіга собі". Увесь колгосп хором "А то". |
Колгоспний водій навіть за обідом не може обійтися без чарки. Викликали його на засідання правління:
— Як ти можеш випити й сідати за кермо? Це ж неподобство! Звісно, ми не проти того, що хтось випиває, але ж пити треба з головою і в належний час! Вийшов шофер із засідання, у нього питають: — Ну що, вліпили догану? — Де там! Тільки сказали, що пити треба з головою. А я, дурний, усе з механіком та завгаром… |
Хтось йде по інституті і бачить групу балдіючих студентів…
- Чого балдіїте? - Декан з вікна випав! І отут хтось помічає ридаючого студента… - А ти чого плачеш? - А я не бачив!… Поїхали три модератори на рибалку. Відпливли від берега, закинули вудочки, сидять, чекають. В цей момент сходить сонце. - Сонце сходить, - говорить один. - Гарно то як, - відповідає інший. Третій хапає весло і щосили б'є обох. Ті падають у воду і кричать: -Ти що, здурів, за що!!!? -Першого за оффтоп, другого за флуд. |
У темі 1 долучень
Rustavi (42.0°E) Turksat 3A (West Beam)(Only football)
12596 V 3700 5/6 ( new ID: 0067) |
У темі 1 долучень
Az TV 1 & ictimai TV on Turksat 2A/3A 42° E
new SID code for Az TV 1 & ictimai TV on Turksat 2A/3A 42° E. Frequenc: 10968 synbolrate: 11200 5/6 Az TV 1 SID code: 0064 Az TV 1 B**S code: :::::::::::::::::: ictimai TV SID code: 00C8 ictimai TV B**S code: |
Відпочивала на озері. А там збудували вишку, метрів так з 20. От один хлопчина хоче з неї спригнути, але ніяк не наважиться. Стоїть вже хвилин 5, на що йому один чоловік і каже:
- Давай, хлопче, пригай, не переживай тут мілко |
В одному далекому-далекому селі одна доярка за день надоїла 300 літрів молока.
Ну все як годиться - журналісти з популярного районного видавництва. Питання в студію: - А чи змогли б ви надоїти літрів 400? - Хм... Змогла би! - А 500? - Хммммм..... Певно, що змогла би. - Ну а 600? - Та нє, то вже буде сама вода! Зустрічаються два заїки, один іншому говорить: - С-с-ссспппор-рримо, щщо я ккккуплю сигггаррретти і ннне зззаікнннусь. Ну посперечалися вони. Той підходить до кіоску і, подаючи гроші, каже: - LM. - А вам який, червоний чи синій? - Сссскккотттинна ... |
Зустрілись два сусіда. Один у другого питає:
- У тебе корова курить? - Ні. - Значить, у тебе сарай горить! Чоловік з відрядження-прямо в спальню. Дві години з голоду має дружину як може. Потім заходить на кухню, а там жінка. «Почекай, а кого-ж я тільки що мав в спальні?» – Запитує чоловік. Дружина забігає в спальну і кричить:-Мамо, чому ти не сказала, що це не я? Теща відповідає: «Ти ж знаєш, доню, що я з ним вже два роки не розмовляю» Як-то зловили гопники хлопця. Занурили його головою в колодязь, дістали й питають: – Мобіла, бабло є? Він до них: – Нема … Знову занурили, дістали, запитують: – Мобіла, бабло є?! – Та немає! Знову занурили і знову питають: – Мобіла, бабло є?! Ну, той і не витримав: - Блін, ви чи опускайте глибше, або тримаєте довше! Дно мутне – ні хрена не видно! |
У темі 5 долучень
__________________________________________________ _
|
- Альо, кагебе? Рабинович в сарае с дровами прячет бриллианты!
Приїхали, перевернули усі дрова, порубали - нічого не знайшли. - Альо, Мойша? Кагебе было? Дрова порубило? С тебя причитается! |
- Що це у вас пальта продаються без кишень?
- Це для того, щоб злодій в кишеню не поліз. Остання мода! |
-Куме, а ви сьогодні корову доЇли? Так! Починаю свиню їсти.
|
Жінка підходить до чоловіка:
-Коханий,наша машина зламалась-в карбюратор вода потрапила… -Та що ти розумієш?! Ти ж взагалі не знаєш,що таке карбюратор! Зараз я сам все подивлюся. Де наша машина? -В озері… Сидять в хаті невістка з свекром та свекрухою. Свекруха каже: - Все у нас до ладу. І живемо добре, і не лаємось, от тільки хата небілена. Невістка: - Які проблеми, мамо! Білила є? - Є, а тільки щітки нема. Невістка підбігла до свекра обстригла йому бороду, зробила щітку і побілила хату. Свекруха знову: - От і хата в нас побілена, а вікна непофарбовані. Невістка: - Які проблеми, мамо! Фарба є? - Та є, от тільки кісточки нема. Невістка підбігла до батька, обрізала вуса, зробила кісточку та пофарбувала вікна. Вечір. Вертається додому чоловік з роботи. Дивиться на груші батько сидить. - Тату! А чого ви там сидите? - Там, синку, у хаті дві курви зібралися пироги пекти. Так я оце не знаю чи є в них яйця чи нема! |
Чоловік просить продавщицю:
- Дайте мені 200 грам ковбаси. І наріжте - 100 грам зліва направо, а 100 - справа наліво. Та подивилася на нього і упевнено: - А ви - міліціонер! - Так. А як ви здогадалися? - А на вас - форма. |
|
- Ало, КГБ? - мій сусід їсть...
- Ну і що що їсть? - Та ікру їсть! - Ну то що, що ікру їсть? - Та ложкою їсть! - А ну то виїжджаємо... 80-ті. - Ало, КГБ? - мій сусід їсть... - Ну і що що їсть? - Та ікру їсть! - А ну то виїжджаємо... 90-ті. - Ало, КГБ? - Ні СБУ! - Перепрошую, мій сусід їсть, - А ну то виїжджаємо... |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 15:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010