![]() |
У мене Orton 4100 c вчора провбував покласти код на 2+2 що знайшов на форумі щось не вийшло підкажіть будь-ласка як провильно ввести код на мому тюнері !
__________________ |
Цитата:
|
Цитата:
Знаходимо не потрібний ключ. Виділяємо в таблиці рядок зі старою прив'язкою ключа і натискаємо червону кнопку пульта "редактор". У вікні, послідовно зліва-направо заповнюємо поля новими даними Поле "CAID" не змінюємо. У полі "Serviseid" вносимо запомненное раніше ID каналу "00хххх", в полі "Freq"-частоту "ххххх", поле "Type" не змінюємо. У полі "Key Data" вводиш кльч,, користуючись підказками на екрані про призначення кольорових кнопок пульта і кнопки "Сторінка" в даному режимі. Після введення коду збережемо його, натиснувши кнопку "ОК". Далі натискаємо "Exit" {"вихід" а не "скидання", інакше знищиться вся кодування}. |
Підкажіть ключ на 2+2 робочий на сьогодні. Зранку ще працював без проблем а тепер на час футболу перестав працювати. Перестав не тільки на 4100с але й на інших Глобоподібних тюнерах. А на Стронг 6155 зараз працює. Прошивав Глобо і Стронг ключами станом на вчорашній день.
|
У темі 1 долучень
ось ключ робочий на 2+2
|
Цитата:
|
Eurosky ES-4050 Вигляд у нього так нічо.Але на рахунок якості невпевнений . А сумніви почались таді коли на двох тюнерах пропав рівень і якість сигналу після перегрузки все внормі ,але ненадовго хвилин 2.Друге шо я замітив.Коли настроював супутник тюнер нагрівся від сонця і те саме нема ні рівня ні сили сигналу.Остиг все внормі.На мою думку чогось китай недоробив.
|
Це проблема скоріше всьго у проці було не раз таке на 4100 після заміни проца все в нормі .
|
У темі 3 долучень
Нові клони прибули!!!
LOCUS 08! lmy Хто вже зустрічав? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ключ на 2+2 11766 Н 27500, FEC 3/4
ххххххххххххххх ID: 0017Е8 Правила форуму: ключі у відкритому вигляді викладати на форумі заборонено!!! Тим більш,що вони є у відповідному розділі форуму! Слідуючий раз бан буде на завжди! |
Цитата:
Купив новий Оrton 4100c new mini на кухню...все показує(сигнал в нормі) , крім ОРТ та Євроньюс (12597 на ХБ)....Міняв "прошивки"....недопомагає...На інших моїх тюнерах , дані канали показуюють. В чому може бути проблема??? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Прошивка з globo 4100с на 4100а підходить
|
У темі 1 долучень
Цитата:
ВЧ-блоки старих модифікацій програмно налаштовуються на любий канал дециметрового діапазону. Дивіться фрагмент схеми з програмним нюансом управління: |
У мене теж була така ситуацiя,винен вч блок(замiною на справний знайшов).
Програмне забезпечення тут не винне. |
Цитата:
|
Скиньте якщо є софт з новими ключами для orton 4050cx
|
Цитата:
|
Цитата:
У мене такий і працює набагато краще аналогів! Eurosky 4100 dresmille Міг би забити, та шкода стало, адже голову ламаєш ...))) |
Цитата:
Цитата:
|
Що означає ASH на дисплеї Євроская 4100С під час включення на прошивку?Сам рес працює,сканується,думав,що кабель від компа,але другий рес прошився.
|
замкнено 2-3контакти ком-розъему(сопля)
|
Юра72, Юра,а де саме,в ресі(розбирати не буду,стоять пломби),чи в компі?Але з компа через кабель другий рес шиється?
|
Цитата:
|
kreshnot, Дякую,мабудь розберу,нехай вони горять ці пломби!!!
|
boris, але це не на 100% що там сопля.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
навiщо знiмати плату прозвони мiж собою 2-3 контакти кома
|
Юра72, Причину знайшов і банальна,як завжди:не було контакту у кабелі на роз"єму,на другому ресі був,коли підключав,а на цему ні.Взяв блочок Лан-кембрідж,підключив до реса і до роутера на шару і сом порт реса запрацював,ну а потім і в кабелі знайшов непропай.
Хлопці,дякую за допомогу. |
Цитата:
Тільки один канал ??? |
Для DIGITAL BOX 4100C підійде ? (це запитання )
|
ті що на сіріусі,а дальше в ок,буває так що зранку показує,а ввечері вже нема сигналу,час від часу????
|
Цитата:
|
Вибачте....а що теке зеркала?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010