![]() |
Результат здвинувся з місця но не на 100процентів. Трохи вдосконалив схему в БЖ євроская 4100. Заводом стояли уменшені конденсатори по мкр. На даний момент з нагрузкой 20,8 горизонталь і 15,7 вертикаль. Началось переключення Н/V . Начав показувати амос, нотберт тільки горизонталь. По сіріусу повний 0 --- без разниці чи то горизонталь чи вертикаль напруги переключаються як положено. Цей БЖ до переробки провіреній був на других материнках і працював на відмінно. На материнкі стоять два опори не того номіналу рл1 15ком нада 12ком, рл27 75ом нада 56ом, і був рл33 на 220ом вже перемінів на 330ом. По опорах пока не найшов ідентичних, но може і не вних поломка. Може в кого є ще які припущеня. Дякую
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Дякую всім. Проблему вирішив походом до тещі, через дорогу, в неї все працює відмінно, дальше з ним і не буду заморачуватись. ( Підбірать під деякі проблемні тюнера головки і дейсіки.) Якщо у клієнта працює значить все окей. Пару днів я вже собі міняв дейсік новий на новий бо опять під одну материнку не робив супутник. В клієнтів коли мій тюнер робе а на їхньому не всі каналі працюють на одному супутнику то міняв місцями головки і все проходило. Про мою антену можна не писать на ній за три місяця до 200 тюнерів пройшло перевірки. Останім часом пішло багато брака в головках і дейсіках про тюнера мовчу.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Ребята! подскажите пожалуйства,с чего начинать? при ремонте Б/П,в материнку включили вольтаж,в место3.3в-включили 22в,а теперь при нормальном вольтаже нет нечего,проц через 2-3минут,нагревается,а при выключении з сети на морде проскакують 8888 и все,напряжение на материнке где и какое промерить,подскажите,зарание большое спасибо......
|
*На даний момент з нагрузкой 20,8 горизонталь і 15,7 вертикаль.*
*Фіговий* то момент бо вище 15в завжди включається горизонтальна поляризація а для включення вертикальної треба менше 14в.І тут не в процесору проблема а в опорах і транзисторах на виводі ADJ 317-ї мс.Проблема вернеться... *На даний момент присутні 22кгц до 2в* , ну а це взагалі нонсенс,там більше 0.8в наскребти тяжко, хіба дуже постаратись в зміні номіналів резисторів... |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:26. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010