Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Не знаєш, де написати? Пишем тут. (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Питання чайників (новачків) (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1848)

SAYKA 12.03.2012 23:24

slavon, Я тоже лайф маю на модемі,но останні дні на ньому ледве сторінки відкриваю,а до того він працював нормально(швидкість загрузки файла від 15-33 кб/с,а тепер до 7кб/с максимум).Через то і питаюсь.Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось,якщо добрі мої обрахунки то 1грн-100Мб,а 1Гб-10грн,це булоб вигідно особливо з покриттям 3g.

genych 12.03.2012 23:39

Цитата:

Допис від SAYKA (Допис 63769)
Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось

Заходиш на сайти моб. операторів і дивишся, там всі доступні акції.

slavon 13.03.2012 09:04

Цитата:

Я тоже лайф маю на модемі,но останні дні на ньому ледве сторінки відкриваю,а до того він працював нормально(швидкість загрузки файла від 15-33 кб/с,а тепер до 7кб/с максимум)
Так було таке у вихідні 8-11 березня, напевно москалики велике свето "8 марці - день гамана" немали що робити і по телефонах балакали, тому мережа була перевантажена. А може магнітні бурі вплинули на мережу....
Цитата:

Колись чув за тариф 1Мб-1коп, но не можу згадати який оператор,а може причулось,
Це послуга лайф у тарифному плані для заходу України - 1200 МБайт за 12 гривень, на 30 днів, але є підковика, тільки - 40 МБайт/день. Для більшості західних областей України (окрім Львської) Лайф запустив безлімітний інтернет, якщо не помиляюсь 50 грн/міс...

tarasza 13.03.2012 22:08

Доброго дня! така проблема поставив дрім 500с показуе тільки сіріус.дісек 8 портовий.В чому проблема.

Zhora15 13.03.2012 22:48

tarasza,
Дісек має бути протокол 1,1,дальше LNB для кожного спутника інший...Зараз немаю під рукою принаймі енігми щоб конкретніше написати,чекай відповіді модерів!!! http://smiles.kolobok.us/big_standart/pardon.gif

slavon 14.03.2012 05:35

tarasza, Як мінімум потрібно написати яку збірку Е1 у Вас встановлено..., а також марку Вашого 8 портоваго Дісіку ...

tarasza 14.03.2012 17:07

DiSEqC 1.1 8x1 WinQuest GD-81A
1---sirius
2----hotbird
3----amos
4----ntw
5 ----9 градус

slavon 14.03.2012 17:15

tarasza, Збірку ПЗ яка у Вас стоїть на ПЗ ви так і не вказали.
Попробуйте налаштувати його по протоколу 1.1, налаштування потрібно починати зі супутнику який у Вас стоїть на 2 порті дісіку.
Ввечері зможу Вам написати конкретно як ще у мене налаштовано на Е2 Domica 8.

Р.S. Перед тим як мучити Дрім, дісік і себе раджу Вам, по можливості, попробувати цей дісік на роботи з більш простим ресівером - Опенбокс Х8х0 (Х5х0) або Жлобо 4100С.
P.S.S. Не всі дісіки хочуть працювати з Дрімами, у мене наприклад 8 портовий РАТЕК не пішов, а Ортон на 8 портів працює на відмінно...

tarasza 14.03.2012 17:34

попробував на глобо4100 і евроскай дісек працює .Пз неможу сказати тюнер забув на роботі.за подальшу допомогу буду вдячний!

slavon 14.03.2012 20:01

tarasza, Налаштування Дісіку 8/1 Ортон для мого ресіверу з ПЗ Е2 Доміка 8
Для налаштува дісіку заходимо в меню/пошук каналів/конфіггурація тюнера/Тюнер А попадаємо у вікно "пораметри прийому" починаємо налаштвувати дісік (починати бажано не з першого порту - а наприклад з 2 чи 3)

Режим конфігурації - розширений (використовується для багатопортових дісіків або для мотору)
Супутник - НВ (13Е) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати)
LNB - LNB3 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку)
Черговість - Авто
LOF - Універсальна LNB (тип конвертора)
Режим напруги - поляризація
Збільшена напруга - Ні [COLOR="Navy"] (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м)
Тоновий режим - Діапазон
DiSeqC режим - 1.1 (для дісіків по протоколу 1.1)
Тоновий сигнал - нічого
Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків)
Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так )
Повторення послідовності - Так
Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst
Нейтральна команда дісік - Input 3 (це і є той 3 порт дісіку на який включений цей супутник)
DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально)

Напискаємо ОК, на запитання ресіверу чи зберегти налаштування відповідаємо Zap (що судячи з усього означає на німецький так) і перевіряємо чи є сигнал на спутнику. Якщо не має сигналу то пробуємо експерементувати з налаштуваннями дісіку, див коментарі, якщо сигнал є.
Повторюємо процедуру для інших трьох супутників, окрім 36Е.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010