![]() |
А для 5 супутника - Eultelsat W4/W7 (36E) будуть трохи іншими
Супутник - Eultelsat W4/W7 (36E) (вибираємо необхідний спутник прийом якого потрібно налаштувати) LNB - LNB5 (цей параметр нічого не означає, це просто порядковий номер конфігугації налаштувань Дріма, щоб не запутатися у майбутньому бажано щоб він відповідав № порта на дісіку) Черговість - Авто LOF - Визначені користувачем (нестандартні налаштування, в даному випадку для кругового фірмогого НТВшногого конвертора) LOF/L - 09750 (частота гетеродину для нижнього піддіапазону конвертора, , у даному випадку (а так як нижнього піддіапазону у нього немає) цей параметр немає жодного приктичного значення) LOF/Н - 10750 (частота гетеродину для вернього піддіапазону конвертора, як привило для таких конверторів вона рівна 10750 МГц і вказана у документації на конвертор) Поріг - 11700 (частота поділу Ку-діапазону на 2 діапазони) Режим напруги - поляризація Збільшена напруга - Ні (так коли довжина кабелю від ресіверу до дісіку більше 50м) Тоновий режим - Діапазон DiSeqC режим - 1.1 (для дісіків по протоколу 1.1) Тоновий сигнал - нічого Команда переключення дісіку - Нічого (цей параметр використовується при каскадуванні дісіків) Швидкий дісік - Ні (для деяких дісіків - так ) Повторення послідовності - Так Послідовність команд - committed, uncommitted, toneburst Нейтральна команда дісік - Input 5 (це і є той 5 порт дісіку на який включений цей супутник) DiSeqC повторювання - Два (підбирається експерементально) В принципі у СД Дріма на Е1 має бути приблизно так само... |
Привіт всім!Допоможіть мені в мене openbox x 600 як можна перекинути з папки в папку канали.
|
Лока, З папки у папку не можна. Можна тільки з папки ALL закинути у фоворити...
|
Добрі люди допоможіть! В мене два Globo 7010A, на одному новий дамп, як його скинути на другий тюнер, я чув, що тюнер на тюнер можна скидати обновлення. Як? Поясніть мені будь ласка.
|
Вєталь, Чесно кажучи ніколи такою парнографією не займався, бо по іншому процес прошивки з тюнера на тюнер назвати не можна. Що Вам заважає наприклад, з допомогою програми завантажувача ПЗ для Жлобо 7хх0А, скинути дамп з одно ресіверу на ПК і потім залити в інший ???
|
На рахунок "СПОКУСИ" ЗВУЧИТЬ КУМЕДНО:)
Так допоможіть порадою і ссилочкою, якою програмою можна скинути дамп з ресівера на комп. |
Вєталь, Вам що віра не довзволяє зайти сюди скачати завантажувач і інструкцію по роботі з ним ???
|
Допоможіть
Як вести ключ ірдето,в тюнер Джокер?
|
Цитата:
|
танятаня, Значиться так ще одне таке запитання по тюнеру, без викладення системної інформації що видає тюнер, відправлю на 10 днів у "баню" - для докладного вивчення правил форуму !!!
Це ж стосується усіх , відвідувачів форуму !!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010