Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Atlas ASR5000 HD (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=125)
-   -   Atlas ASR5000 HD (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=2212)

Andreyka1980 26.11.2011 20:39

Цитата:

Допис від slavon (Допис 53645)
rex1970, Тоді беріть DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE

Щановний REX! Моя Вам порада, беріть Атлас і забудьте про все на світі. Буває, що іноді відвалюються сервера і пропадає картинка, так от, через платну шару на тих самих Аміко така сама херьня буває. Я Аміко покористувався десь тиждень і на більше мене не вистачило, лайно рідкосне на мою думку. Тому у Харкові купив ще один Атлас на другий тв. А в загалі то, скільки людей, стільки і думок, кожен вибирає своє. Я Атласом користуюсь більше року і непошкодував жодного дня.

slavon 26.11.2011 20:52

Цитата:

Буває, що іноді відвалюються сервера і пропадає картинка
А що по Вашому ця Джі-шара, є безплатною ??? Ні звичайно, вартість цієї послуги закладена, у вартість тюнера...
Цитата:

Я Аміко покористувався десь тиждень і на більше мене не вистачило, лайно рідкосне на мою думку.
Ви ще так само скажіть про DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE :o

Andreyka1980 26.11.2011 20:58

Цитата:

Допис від slavon (Допис 53670)
Ви ще так само скажіть про DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE :o

Про це я нічого не можу сказати, тому як не мацав, але коли виникне необхідність в придбанні DreamBox 500HD чи DreamBox 800SE чи ще чогось подібного, тоді і напишу. На даний момент не маю в цьому потреби. Я людині порадив саме простіше що є на даний момент. Вибачте, якщо зачипив за живе...

slavon 26.11.2011 21:04

Andreyka1980,
Цитата:

Я людині порадив саме простіше що є на даний момент.
Простіше ще, не означає краще..., а те що у Вас немає досвіду, бажання, часу (необхідне вибрати) розбиратися з ресіверами на базі відкритого Лінуксу, це вже, як кажуть Ваші проблеми.

nico2 26.11.2011 23:08

Поки не було джі шари проплачував платну шару і чесала вона на атласі без всяких плагінів як книжка пише,тому і не розумію на якого такого лисого потрібно відкритий лінукс,заганяв безкоштовні тести не було ні разу щоб він не запустився,але я так розумію енігма в дрімі забезпечує також абсолютно безкоштовний перегляд ,тобто платити нікому не треба нізащо, інакше про них навіть говорити нема змісту,а джі шара вже рулить на тайгерах третій рік і коштує 30 бакинських на рік

Цена 930.00грн.ціна атласу на агсаті якщо взяти до уваги ціну аміко Цена 740.00грн то дуже продешевили з ціною прошивки навіть тих 30 баків нема

roger5000 27.11.2011 07:12

Цитата:

Допис від nico2 (Допис 53677)
тому і не розумію на якого такого лисого потрібно відкритий лінукс

Тому і пояснюю, що до ЕМУ - вже були випадки коли оператори змінювали довжину ecm ключів, або ще щось мутили з потоком ключів, то на лінуксові чуть не на другий день виходить новий емулятор, і ви з пульта або вручну оновивши ему в ресивері, далі довго і щасливо насолоджуєтеся переглядом. Інші тижнями чекають виходу нової прошивки, а дехто і до сьогодні. Власники стареньких нокій Д-Бокс на які ніхто вже років 10 не пише ПО, все одно користуються найсвіжішими емуляторами і ключами.
Також є можливість встановлювати різноманітні плагіни і скіни, приймач без проблем можна використовувати не лише як приймач, а і як домашній медіа плеєр, з підтримкою різноманітних форматів.
Використання додаткових пристроїв, таких як Вай-Фай адаптерів, USB модемів, і накопичувачів пам'яті, з постійним оновленням драйверів і списком підтримувальних дивайсів.
Використання веб-інтерфейсу, для зручного керування пристроєм, і перегляду сат тв на ПК, також мережеві опції, це доступ з ресивера до вашого ПК, як до медіа сервера.
Перегляд інтернет телебачення та радіо на сат -ресивері, вражаючи ми функціями тайм шифту, і можливість запису декількох каналів по таймеру, або одночасно.
Функціями CrossEPG завантаження телегіду для каналів на яких немає, прямо з інтернет серверу
І ще купу всякого добра яке безкоштовно доступно в додатках, і не потребує оновлення ПО вашого ресивера.

roger5000 27.11.2011 07:22

Не спорю атлас вже напічканий деями хорошими функціями, він має свої переваги, і не всім потрібні ті всі опції які я описав в дописі вище, так картинка гарна там, але закритий лінукс це мінус як говориться для продвинутих юзерів.

Цитата:

Допис від rex1970 (Допис 53636)
дякую!а якщо ні аміко а голден медіа 990?:confused:

ніко2 мені би щоб була картинка і канали не кодувалися прі переключення з хд на сд та з36 на 9.на таке атлас зможен???

GI S8120, Golden Media 990 , Amiko 8900 це клони

nico2 27.11.2011 10:38

Цитата:

риймач без проблем можна використовувати не лише як приймач, а і як домашній медіа плеєр, з підтримкою різноманітних форматів.
Використання додаткових пристроїв, таких як Вай-Фай адаптерів, USB модемів, і накопичувачів пам'яті, з постійним оновленням драйверів і списком підтримувальних дивайсів.
Використання веб-інтерфейсу, для зручного керування пристроєм, і перегляду сат тв на ПК, також мережеві опції, це доступ з ресивера до вашого ПК, як до медіа сервера.
Перегляд інтернет телебачення та радіо на сат -ресивері, вражаючи ми функціями тайм шифту, і можливість запису декількох каналів по таймеру, або одночасно.
Функціями CrossEPG завантаження телегіду для каналів на яких немає, прямо з інтернет серверу
хіба на атласі цього нема?хоч і лінукс закритий

Andreyka1980 27.11.2011 10:47

Цитата:

Допис від nico2 (Допис 53683)
хіба на атласі цього нема?хоч і лінукс закритий

Цілком згоден з Вами! Одразу видно слова адекватної людини яка розуміє, що нідочо всі новороти з відкритим чи закритим Лінуксом, а просто вмикаєш та насолоджуєшся переглядом улюблених каналів!

roger5000 27.11.2011 10:48

розумієте це як кондиціонер на жигулях, він є але ним ніхто не користується і авто від того конфортнішим не стало.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:00.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010