![]() |
м.Хуст,Закарпатська обл.
|
Я! З! Куроту!;)
|
Почну з себе!Мене звати Михайло, на даний час пенсіонер, маю 65 років.. Проживаю в с. Гарасимів, Тлумачського району, Івано-Франківської області.. В 1971 році закінчив ВПКУ(вище пограничне командне училище)))) м. Алма Ата. SAT-TV займаюся з часів аналогового телебачення, це установка sat устаткування, прошивка і дрібний ремонт ресіверів.Захоплення-різьба по дереву,металопластика. Дуже люблю тварин (маю 5 песиків і котика).По можливості, стараюся допомагати людям і тваринам, які потребують допомоги. От і все...
|
Мене звати Емін,живу в Києві,навчаюсь в Києві ,НМУ і О .О Богомольца на лікаря,хочу стати хорошим спеціалістом)
Sat tv почав займатися ще 4 роки назад,як після встановлення мені антени ,через пару місяців все зламалося і нікого не знайшли з мастерів,ось і після того почав встановлювати прошивати і так далі) |
Я з Іванофранківської області, працюю електриком. Всім привіт!
|
Мене звати Міша,34роки,тоже з Івано-Франківської області,Снятинського району...
встановлюю і ремонтую супутникове обладнання,тай стараюся поремонтувати все шо приносі люди... |
Мене звати Міша.Мені 32 роки.Я з с.м.т.Меденичі Львівська обл.Дрогобицький район
|
Я Юра ,34роки,портове село Погиньки Волинська обл Ковельський рн,Люблю грати в карти,бухати і ходити в лазню,люблю ,але не граю,не бухаю ,не хожу))))
|
Всім привіт! Мене звуть Василь, 30 років. Я з Татарова, Яремчанської м/р, Івано-Франківської області
|
Всім привіт мене звати Степан я з Ч
ервонограда |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010