![]() |
Цитата:
я вже декілька раз закачував, але все теж саме:confused: допоможи будь ласка якщо можеш. |
У темі 1 долучень
Архів неповний став не понятно но тут в додатку все розпаковане а також рідний бут 2818 -
Цитата:
|
Цитата:
ше таке питання : які тепер ключики та канали до цего геморою поставити? мож ставити останні додані http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=266&page=3 #30 чи то якісь мають бути особливі для цеї (маделі) |
Тепер можна б було зашити рідний бут і софт при бажанні.
Подивись в приватнв повідомлення ,я там дав ссилку. І ці останні пробуй мають піти |
Цитата:
Тип файлу: zip AF2818SE Boot 20.1.zip підкажи ще будь ласка -а софт де взяти можна? |
Два софти а канали з ключами давні
|
Вибач друже шо я так туплю, але краще таки перепитаюся в тебе ще раз з твого дозволу,
двб екстрімовські канали та ключі до цеї (маделі) ,можна заганяти від openbox F100 і тп. так? |
Можна від F-100
|
Так від openbox F100 ,Аріон1700,Фергюсона AF-XXXX
Зараз вже не все памятаю,но бувають софти з вже зашитими деякими ключами бісс на деякі канали.Це треба пробувати,в мене нема зараз такого апарата тому неможу попробувати |
Цитата:
все вийшло так як в аптеці:) все залив все працює;) ПРОШУ ВИБАЧЕННЯ ЗА ТЕ ЩО СТІЛЬКИ НАМОРОЧИВ ГОЛОВИ ДЯКУЮ ШО ВИ Є!!!dresmille |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:48. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010