![]() |
Цитата:
|
БП 4100 міні пульсують напруги. 0 - 2 вольт. Після заміни діодів в первинному колі напруги повисились майже до рівня, але скачуть, 24-29, 13-16, 2-5, 1-3,2. Де підрити?
|
В колі 5вольт перемкни дросель!!!
|
Доброго всім вечора. Виникла така ситуація, тюнер orton 4100c, при включенні в мережу, горить тільки червоний індикатор, зображення немає, на пульт не реагує. При натисканні на лицьовій панелі кнопок ок, вгору і вправо, на цифровому табло загоряється символ у вигляді букви t, більше нічого не працює. Бп пробував на іншому аналогічному тюнері - робочий, лицьову панель теж, залишається материнка, прошити поки не пробував, але думаю що навряд чи вийде. Що порадите?
|
Думаю що допоможе JTAG!
|
Дякую за відповідь, спробую.
|
Спробував ДжТагом спаяним на резисторах, дійсно допомогло, спасибі велике за пораду і допомогу. ;)
|
допоможіть з ортон 4050с світиться на табло червоний діод . випаюю конденсатори 33мкф400в і пару по 1000мкф 25в перевіряю ,начебто робочі впаюю намісце вмикаю запускається перемикає на таблові канали вимикаю .вмикаю на єкрані ASH що це може бути???
|
Moisha85, міряй напруги на виході БЖ, і в студію(напруги з сотими)
|
kreshnot,3.38,5.17,13.97,24.5
|
Напруги у нормі.Пропаяй мікрухи феном,не попустить- на Jtag.
Щеб знати-після чого таке сталося? |
Цитата:
|
Цитата:
Пропаяти обов*язково-може бути не пропай,або дефект ОЗУ |
Цитата:
|
усім привіт є тюнер ортон 4100с , при подачі живлення на дисплеї загорається ON і горить червона лампочка і більше нічого не відбувається, сталося це після безперервної тривалої роботи, не працював він десь з місяць (просто лежав), вчора підключив запрацював все нормально, після декількох разів вкл/викл на дисплеї ON і все. По напругах:
22v - 23,2v 12v - 13,1v 5v - 3v 3,3v - 3,2v |
sanela,"вагітних" конденсаторів у БЖ випадково немає ???
|
Цитата:
|
sanela,міняй електроліти по 3.3в і 5в.
|
sanela, Пробуй перепрошити, не допоможе-ЕСРом пройдись по конденсаторах.
|
Цитата:
Цитата:
|
voxaxxx, Міняй сіткову ємність 22-47МкФх450В і які напруги,виклади, в БЖ ?
|
Маю Глобо 7010CR дивний дефект нема сигналу... І раз на 10 включається зі списком каналів!А так стартує як після заводських налаштвувань і в пункт установки не входить!
Живлення головок 14/18 є! Блок живлення міняв на завідомо робочий! Інколи на дисплеї стане "0" і зависає!Прошивав нічого не змінилось! |
Ага,і у вас така-ж проблема як і у мене була,замінив дісики на Євроскай,бо були різні і все пройшло.
|
Цитата:
|
sat-prof, непропай флеш проц і зв*язок між ними
|
kreshnot, Або забруднення.
|
Я помітив окись на платі...щось розлили
|
Цитата:
|
Провив пропаяв нічого не дало :(
|
Заміни флеш,може вона з ви.....ми.
|
Треба пробувати все,але в моєму варіанті ні заміна флеші ні оперетивки нічого не дало.Можливо проц або обвязка?
|
sat-prof, вичитав
Цитата:
|
kreshnot, ви праві був обрив!
але проц ножки погнили то відав без ремонту! |
sat-prof,помiняти процессор.....?
|
Принесли opticum 4100с. Не вмикається. Розібрав, вздуті конденсатори, після ремонту БЖ всі напруги в нормі, но тюнер не запускається, просто світить червоний діод. Пробував Джетаг, він прошився, но нічо не змінилось. Пропаював проц, ніби всі ніжки проца у нормі, но ситуація не змінна. На прошивку через СОМ не реагує. Що ще подивитись???
|
Rogozjan, напиши яка напруга по 3.3в з сотими і яка температура проца
|
напруга 3,303. Включив почекав 3 хв. температура проца приблизно 30 градусів.
|
Rogozjan, Нема запуска.
Я в таких випадках для швидкості ремонту роблю слідуюче: 1.Впевнююся в нормальному живленні Бж,проца,оперативки,флеші. Далі після ретельного огляду 2.Тупоміняю флеш.(ждитагом не бавлюся або вже після опреділення,що проблема з флешю). 3. міняю оперативку. Якщо все безрезультатно тоді шукаю в зв*язках і обв*язках. |
Якщо флеш прошилась джетегом, то думаю вона добра. Тестером трохи попікав, обривів ніби ніде нема, хіба що пропустив. Залишилась оперативка, но немаї ніякої іншої щоб підставити. :D
|
Rogozjan,а з флеші зчитував і перевіряв дамп? флеш через Jtag може шитися і не робити.Перевірити можно підставивши іншу або на іншому тюнері,також Jtag-ом та прогером.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010