![]() |
Цитата:
:confused: |
Цитата:
|
tarasza,
А звук при цьому іде чисто чи спотворений? Якщо чисто то випаяй 4053 і підключи телевізор до VCR скарту і якщо не буде полос -4053 (нова не факт!). Будуть полоси - таке може тоді бути при: - в кабелі дійсно обрив маси - мікросхема ЦАПа звука (РСМ1725 чи WM8725 чи подібна) і при цьому спотворення по звуку, то тоді можлива проблема з фільтрацією по шині 5в (спільна для відео і звука) - телевізор? |
Не підкажете чи я ключ на Спортклуб???
|
Цитата:
|
Будь ласка хто знає,що потрібно для шарингу із 39грд Hellas.дякую!
|
Цитата:
:) |
Цитата:
|
tarasza,
Якщо нема осцилографа то йди послідовно виключаючи одне за другим а почни з телевізора. |
Цитата:
|
Підкажіть що потрібно для прошивки Жлоба 4100С(якісь програми, чи що?)
|
Цитата:
|
VOYTKIV, розділ є для цього у нас!
|
Цитата:
|
VOYTKIV, YНе хочу Вас ображати, але підпис у Вас класний і головне доречний до вашого запитання.....
|
Цитата:
|
VOYTKIV,називається "все для тебе" http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=50
|
І кого там питати як прошивати, чи Ви думаєте що я знаю що таке Софти, дампи, Завантажувач прошивки. тому і написав в тему для чайників.
|
Цитата:
|
Привозь - перепишу! lmy
|
Містер VOYTKIV, Ваш афоризм *Людина користується своїм мозком на 3%, в той час як чужий напрягає на всі 100%.* і *кльове* запитання це мабуть тест форуму на його профпригодність або виживання?!?!?
|
Не перестаю дивуватися які українці хамський народ. Ніхто нормально не може нормально сказати.
|
Цитата:
Цитата:
|
VOYTKIV, що конкретно не знаєте?З якою метою збераєтесь прошивати?
|
Не завжди а от що ліниві то ...Почитати треба хоч щось напочаток а потім
можна задати і питання про те де не все ясно.Це сугубо моя позиція. Взагалі я спитав з іронією як і ваш афоризм. |
Цитата:
якщо не буде зрозуміло,задасьте питання на форумі.думаю Вам допоможуть. |
CCWs 10815 H 27500 FEC 5/6 (13°E) Daring! TV
MediaGuard (Sеcа)-(030,02А) Rai (13°E)-июнь > июль Telespazio Hungary (Ex Mediatech)(4°W)-май > июнь, Biss- 30°W-90°E-OK Nagra2- Globo TV 13°E(01)-ОК CryptoWorks -4.8°E,ORF ,AustriaSat 19.2°E-OK VideoGuard -Viasat (4.8°E) - ОК Irdeto-2 - Bulsat (39°E) (02) -OK ukrprof Файл з ключами де ??? |
Не знаю де спитати, бо новачок.Хлопці підкажіть як ви сюди завантажуєте відео?
Дякую:eek::confused:ukrprof |
Єгор, просто кидаємо силку ютуба........
|
так але через яку кнопку? не через УРЛ же?
|
Єгор, сам урл!пробуй (робить ютуб,рутуб та інші)
|
:o;) спробую у фотоприколах:o
|
Відкриваєш створити нове повідомлення......на панелі інструментів буде значок гіперсилки, і закидаєш адресу відео... Тут нема питань:)
|
Скажіть будь ласка,чьому я не можу скачати прошивку?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Привіт всім!!!! Люди підкажіть будь-ласка скільки буде коштувати нова антена і ресівер на супутник ABS ??? і чи варто її взагалі ставити ??? чи є там що дивитися)))))) Дайте відповідь хтось
|
Цитата:
Канали ,які будуть показувати, можна подивитись ТУТ |
drachuk1979, ні я маю на увазі дивитися безкоштовні канали)))) то скільки буде коштувати??
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010