![]() |
Цитата:
|
для Eurosky ES-4050 підійде?
|
Якщо Eurosky ES-4050 без картоприймача тобто без букв СХ в кінці то підійде.
|
ALI3329C_05000200_galaxy_cr_xbox_led_emu_multiroom _1.3.89.rar (1.018,4 КБ, 10 переглядів) - нi що попало:confused: тут треба багато чого удаляти та бисс и другi ключи не роблять. нi як поправити, редагувати. не робить.
|
Вибачайте що пишу сюди але все ж таки запитаю чи піде це прошивка для
Orton 4060cx???? ось він: http://sat-mactep.ru/orton.jpg |
НЕ піде.ніже дамп для Глобо 4060
|
дайте ссилку на прошивку яка піде!!!!
Невже так важко заглянути у сусідню тему форуму ??? Ви ж не перший день на форумі... ??? |
|
скиньте програму для прошивки тюнера Orton 4100c будь ласка
|
Цитата:
|
можете мені кинути інструкцію по прошивці тюнера Orton 4100c
|
Прошивка для Orton 4100c підійде для Orton 4050c? Дякую!
|
Vitas1985, Так
|
Вибачте, примітив припис .
Що можна зробити, щоб відображалась шкала налаштування на супутник- збільшена? Locus LS4100 проц-м3329с .загр.-1.0.6. Була прошивка-1.3.31., зараз- ALI3329C_galaxy_fta_xbox_led_emu_1.3.89. Крім зміни скіна меню та деякого зменшення контрасту нічого не дала. Хоча мій пульт добре контактуе з іншими Globo-тюнерами .Дякую. |
Orton 4100c немає сигналу??
головки справні та блок живлення тюнера також 100%, шо може бути,дякую |
живлення LNB е?
в мене бувало і Вч блоки міняв,проблема розьему живлення на материнці.живлення ЛНБ.22кгц........звязок тюнерка з процом. |
Цитата:
|
:Dвот і починайте шукати починаючи від БЖ.
мае бути 13/18в в залежності від поляризаціі(вертикаль/горизонталь) раджу звернути увагу і на LM317,а також іі *обвязку*,найчастіше проблема саме там. бажано би якісь заміри побачити тут. |
Прошу підказати, чи підійде список каналів з 4100с для 4060СХ ?
|
Пробував заливати AliEditor-ом нейдуть. Я роблю так: заливаю дамп з 4100с, а потім саму прошивку з 4060СХ, вибираючи в ALI Upgrade пункт maincode
|
У мене така проблема з 4060 cx після установки і підключення пропрацював пару годин і все не бачить сигналу! Інший тюнер підключав працює.Напруги всі в нормі та живлення LNB 13/18 теж переключає.Шкала рівень і якість замість того щоб горіти помаранчевим відображають сірий фон на 90% і 14% відповідно.Пробовав перешивати не помогло.В чому може бути проблема ?
Мова форуму Українська !!! |
Цитата:
|
Без різниці і це не корисний показник бо без кольору а сірий і взагалі не як не реагує....Сьогодні взяв робочий ресівер порівняти шо до чого і ось в самому тюнері стоіть вхідний біполярний транзістор R55,заміряв тестером його показники і свої в неробочому вони різняця.В робочому опір між базою і колектором/чи ємітером/в обох напрямках становить 140 а в моему 1200....Може це він згорів?
|
vitasikpbk,я думаю проц !імхо
|
У темі 1 долучень
vitasikpbk,
Мануал на R55.Режими б-к-е порівняй робочого і неробочого. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
vitasikpbk, схоже що транзистор.
Нижче даташит на R55 |
там можуть кондюки бути...треба дивитись та перевіряти тестером...
|
Цитата:
|
Блок живлення не до чого бо підставляв іншого ничого не дало.Заміряю ше напругу на транзісторі і тут питання як шо це він до де його купити?гугель не знає.
|
vitasikpbk,треба набирати так NE678M04.
|
NE678M04 набирав в нас немає.Заміряв напругу База 0.81,Колектор 1.86.Шось мені здаєть шо так не повинно бути?в дата шит пише 2 та 6 вольт
|
vitasikpbk, напруги від даташита можуть відрізнятися,у тебе є другий тюнер....
|
У темі 1 долучень
vitasikpbk, подивись архів ,може щось підбереш.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Як вважаете чи можна R55 замінити нашим біполярником ГТ 346А?
|
Цитата:
|
Які тоді можливі заміни?
|
vitasikpbk, Старі конвертори,наприклад фірми "Philips",-виконані на транзисторах,звідти і можна випаяти...Колись сам міняв-все працювало,але я думаю,що і донора знайти зараз не проблема,по крайній мірі легше ніж шукати аналог.
Сходіть в майстерню 99%-що знайдете. Удачі:D |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:24. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010