![]() |
drachuk1979, Частота 10759H, sr: 30000, 4* практично співпадає з частотою гетеродину голови на 36Е - 10750
Вирішення приблеми: 1. Рознести в просторі антени на трох-голового і 36Е 2. Заміна голови на 36Е на більш якісну і при потребі заміна кабелю на більш якісний... |
Цитата:
|
Доброго ранку!
Дайте будьласка остаточну відповідь щоб немучити ні себе ні ресивер на Globo 7010CR Canal Digitaal NL,C+ Nederland NL,CanalSat France є можливість переглядати?Якщо так то на якому софті?Ключ на Austria-Sat => Cryptoworks ввів вручну з ними проблем нема (їх я вже дивлюсь 1 рік 19Е поставив заради футболів).Пробував Soft 2.4.73emu., 74,75, останні ключі від сат профу і ніяк.Доречі софт 2.4.76 від VADYA777 http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=68 не завантажується один висне на80% інший на 54%. |
Цитата:
Цитата:
|
Якi канали на Хотбiрдi показують ЛЧ?
|
Цитата:
|
скажіть будь-ласка як вести з пульта bісс коди в тюнер НUМАХ VА-АСЕ
Підкажіт будь-ласка.Як мені вести bісс коди в ресівер Нumах VА -АСЕ.які мені кнопки нажати щоб відкрились кодірови? Всім привіт.Я знайшла на форумі як вести bісс коди в ресівер НUМАХ VА АСЕ.Там пишить щоб відкрити коди,треба нажати всі кольорові кнопки починаючи з червоної,але тюнер чомусь невідкриває коди.Скажіть що це таки може бути..А можи є другий спосіб вести bісс коди.Допоможіть |
Скажіть будь-ласка. В мене ресівер Ореnbох 1800.Я нажимаю меню і набираю 19370 і код пітвердження 2486,але цей код нехоче сприйматись,чому? Як вести код
|
танятаня,
Цитата:
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка.А я можу тюнером Djокеr 1045.прошити через шнур тюнер ореnbох
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:57. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010