![]() |
Навіть у стін є вуха заспокоював крокодил Гена Чебурашку.
|
- А ти був в армії?
- А хіба по мені не видно? |
Чоловіки, якщо у вас з’явився живіт, і лисіє голова, це просто означає, що ви перетворюєтеся з грізного воїна на заможного римського сенатора.
|
Чоловік дружині:
- А Миколу-то за його апарат в нас усі поважали з першого курсу! Вона, сміючись: - Такий довгий? - 20 літрів браги запросто входило! - У Миколу-то?! - Та ні трясця твоїй матері, в самогонний апарат! |
Бути свідком на весіллі я не погоджуюся, після того як одного разу почув: «Якщо наречений втече, тут нам свідок і стане в нагоді». Хоча це був жарт, але все одно.
|
Це математичний колапс - розрізаючи черв’яка лопатою, ти його ділиш на 2 і множиш на 2 одночасно!
|
- Мій чоловік постійно скаржиться, що я несмачно готую...
- А ти спробуй годувати його два рази на тиждень. |
Трохи про літери:
Буква b - це вагітна буква l. Буква I - це буква O на дієті. Буква W - це сіамські близнюки V і V. Буква N - це Z пикою об землю. Буква Ь - це літера В що втратила голову. Буква B - це I і З що кайфують. Буква Q - це чоловік літери O. |
А пам’ятаєте школу? Поки звучала фраза вчительки: «А тепер, до дошки піде ...», хтось отримував мікроінфаркт, хтось встигав помолитися, а дехто примудрявся вивчити половину домашнього завдання.
|
Малюк і Карлсон, Вінні-Пух та Кролик. Їх приклад зайвий раз доводить - дружба буде набагато міцніше, якщо хоча б в одного є що пожерти.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:50. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010