![]() |
Цитата:
|
Marjan1992, Тоді відкинь шару і порахуй.
|
Я незнаю:confused:
|
Антена + конвертор + тюнер + опора +кабель = не більше 400гр мабуть?
Добавлю ще : а в якому регіоні будете ставити? |
Так я хочу дивитися тільки безкоштовні канали ресівера у мене немає то скільки це буде коштувати???
|
Цитата:
|
Marjan1992, ТО порахуй,я тобі написав,відкинь шару і приплюсуй рес дешевий(Ортон чи др.) десь до 400грн.Підожди,ти хочеш комусь поставити чи собі?
|
slavon, Так який порадите взяти так щоб подешевше)))) В скільки грошей я влечу __++++ антена + ресівер + кабень і всі прибамбаси _____ напишіть хтось толком скільки ???
|
boris, Хочу собі вже давно мрію про супутник ABS люди говорять що прикольний ))) а ви люди що думаєте варто ставити чи ні??
|
А в якому регіоні України будете ставити там і питайте а до 400гр в Львівському без роботи.
|
Цитата:
:) |
Цитата:
|
Marjan1992, Став і не думай!Прочитай мій допис вверху.
|
boris, Я живу у Львівській обл м.Городок ,, У мене вже є одна антена на три головки супутники Амос, Сіріус і Хотбірд і там стоїть ресівер DIGITAL 5000 PLUS (але я чомусь думаю що мій ресівер непідійде для того щоб втулити туди ще АВS)
так що порадите? :-) :) |
Ваш ресивер підійде....брати "однозначно" - хоча краще шара +++ чи Веселки....
У нас, в Житомирській обл. ,Глобо4100 коштує 185 грн.,тарілка 95 см.- 150 грн., "голова" - 25-30 грн.,кабель 0,8- 1 грн./м., дрім500 коштує - 480 грн., опенбокс S1 - 580 грн., можна (хоча ВЖЕ потрібно) брати на перспективу HD - в нас найдешевший Ортон403 - 920 грн. Хоча ставити тільки 75 градус без стандартного 4+5+13 не бачу сенсу..... |
Marjan1992, Все підійде
|
drachuk1979, svovka, Так що потрібно докупити щоб прикрутити до моїх трьох головок ще ABS ???
|
Тарілка -150грн.
Кріплення для тарілки- можна за 20 грн. купити або ....дядько зробить.. "Головка" - 30 грн. Кабель - не бачу скільки Вам потрібно... Два кабельних конектора щоб з’єднати головку від другої тарілки з дайсиком... - 1 грн. |
drachuk1979, Я так розумію що ресівер потрібно перепрошити :)
|
Marjan1992, Для чого? не потрібно.Треба все купити,потім все виставити,налагодити тарілку на75*,але не забудь купити свіч VT-9012SW на 0-12 вольт і підключити його до свого реса.З тильної сторони реса є гніздо 0-12в.потім виставиш в меню ці 0-12в аба на 75* вкл.а на три голови викл.або навпаки.Отож спочатку все купи ,збери ,налагодь а тоді стукай ло нас ,якщо щось не ясно-допоможемо.Давай,працюй!!!
|
Marjan1992, прошивати не обов"язково .пошук супутника краще робити на частоті 12640/v 22000.Знайдеш сигнал і проскануєш.А,що до заводського кріплення,то раджу для цього супутника краще саморобне.Ті теперішні кріплення дуже неякісні,не мають жосткості.
boris, Так для чого йому реле якщо один порт в disedsic в нього вільний? |
Цитата:
Раз у нього стоїть антена на три супутники - то підключення йде через "дісек" 1Х4, і один з його чотирьох портів вільний... Просто підключити до вільного порту ABS-1. |
А для чого свіч коли в нього вже є дісек як мінімум на 4.Підєднаєш кабель
від головки 75 до порта4 (вільного в тебе?) і в настройках тюнера введеш його для 75 ?Потім проскануєш сам транспондери 75 або віддаш кому прош*є і все! Запізнився! |
svovka, А дійсно!Це в мене 75* із 36 і 39**через реле.От голова!
|
Цитата:
Хочу подякувати НАШОМУ форуму за знання ,які ми тут набуваємо......І справді , хоч я ще не дуже багато знаю про САТ ТБ, але деякі питання "новачків" (таких,як я сам) вже викликають усмішку на обличчі...... Так, інколи деякі запитання нам здаються настільки простими ,що ми автоматично,навіть не замислюючись, відповідаємо...... SAT-PROF НАЙКРАЩИЙ !!!........ |
Добридень,підкажіть,а перший національній у кого небудь працює?
|
lavnext, в мене робить, а що?
|
Ти не пыдкажеш де прошивку на глобо 4000 з першим взяти?
|
|
Дякую всім за допомогу!!!! Підкажіть ще будьласка якщо неставити нову антену а докліпати до цих троьох(амос, сіріус, хотбірд) головок ще 4ту то який супутник можна поставити у моїй місцевості??? Я живу у Львівській області м.Городок
|
Marjan1992, без проблем 19' Астра . Якщо поставити тонку бошку то 0.8' Торх.
|
На 19.2 Е АСТРА німецький супутник і дивитися евроспорт на німецькій мові
але досить часто прямі трансляції особливо біатлон. |
Скажіть а які ще канали ідуть На 19.2 Е АСТРА ???
Шановний, по моєму, Ви не перший день на форумі, а задаєте "дитячі" питання. Невже так Важко зайти сюди та глянути самому |
Marjan1992, Там ідуть західно-європейські канали.Україно-російських нема.
|
А всі канали СТС і НТВ на тхор 0,8 ідуть?
|
А якісь спортивні канали там є?? Підкажіть хтось , а то я не вкурсі
|
Marjan1992, Є,але не на нашій мові.А для чого він тобі?
|
boris, Тому що я люблю дивитися цей канал він мені дуже подобається :) А мова для мене не має значення!!!! А які спортивні канали там іще є???? Відпишіться хтось пліз
|
Ключ
Потрібний ключ на канал Sport 2 Amostvsat-prof. Скньте на мило. Дякую!;)
Такого каналу на тому супутнику вже не має !!! Замість того щоб писати уважно читаємо форум !!! |
Marjan1992, Я тобі пропоную набрати в пошуковику(Яндекс) такі слова:Популярні супутники і канали на півдні України.Скачай і май собі в компі,там все про супутники і канали.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010