![]() |
При виборі квітів чоловік ділить їх на два види: троянди та «а ось це як називається?»
|
На весіллі метальниці молоту незаміжні подруги нареченої ловили букет на іншому кінці міста.
|
День стипендії: діє правило правої руки. Студент приходить у їдальню, правою рукою закриває ціни, лівою вибирає назви блюд, купує, їсть.
Тиждень після стипендії: діє правило лівої руки. Студент приходить у їдальню, лівою рукою закриває назви страв правою вибирає відповідні ціни, купує, їсть. Тиждень до стипендії: діє правило свердлика. Прийшов студент у їдальню, покрутився-покрутився та пішов... |
Мокра, помита кішка вилизується й думає:
- Я - от висохну, а ви як були паскудами, так ними й залишитеся!!! |
Чоловік запитує:
- А у цій річці можна купатися? Йому відповідають: - Ні, тут крокодили живуть. - А там де вона впадає у море? - Там можна, там усіх крокодилів акули зжерли. |
Шотландські діти мають перед рештою ту перевагу, що можуть триматися не тільки за мамину, а й за татову спідницю.
|
«Заєць-Заєць, я тебе з’їм!» - сказав Колобок і став пельменем.
|
Коли я кладу руку на ручку холодильника, мій кіт впадає в транс, у нього сильно розширюються очі, і у них виразно проступає рядок, що біжить : м’ясо - впади... м’ясо - впади...
|
Бармен Микола одного разу раптом дізнався, що усе своє трудове життя слідував традиціям древніх греків, які розбавляли вино водою...
|
Сидить чоловік уночі та тихенько дивиться сайти для дорослих, думає, що дружина спить. Сидить, картинки гортає. А дружина прокинулася, і потихеньку стала за спиною - дивиться.
Раптом чоловік чує: - Ану... Прогортай на картинку вгору... Ще на одну... Ще... Ось! Такі штори на кухню хочу! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 08:54. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010