![]() |
Цитата:
|
Ось що вичитав
Цитата:
Цитата:
|
Мовлення каналу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport)
Шановні абоненти! Повідомляємо вам про те, що телеканал «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) увійде до складу пакету НТВ-ПЛЮС «Viasat Premium HD Захід». Запуск цього пакету планується на жовтень 2013 року. Інформація про дату включення телеканалу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) до складу пакету «Viasat Premium HD Захід» буде розміщена на нашому сайті найближчим часом. |
Нові тарифи НТВ+ для України - в москальських рубликах, перегляд на рекомендованому, і смерть "мухам" - себто конкурентам - Екстра ТВ і Віазад...
http://mediasat.net.ua/img/news/NTV-..._NEW2013-3.jpg |
slavon, Як би ще суперспорт,але тоді би Леонідович оказався там де він має бути В ДУПІ!!!
Цитата:
|
Цитата:
Зроблять на деякий час "замануху" а потім як каже "кучмостар" "вносимо зміни"...:D а потім яааак.... серпом по помідорах... Краще як пропонує тітка Шура, в них всерівно не буде!!! |
Каналів в пакеті «Стартовый» стане більше!
Цитата:
|
Цитата:
|
Zhora15,З часом і ми підемо у "вічність"... :D
Тимчасово можуть прикрити цьоцю на ++ і 3К, ну фіг з ними, поверну антену далі на схід - 75Е+85Е, плюс поляки на НВ 13Е - мені вистачить ... За чутками на форумах, нові карти від +++ не такі вже і прив'язані до заліза, судячи з усього незабаром місцеві "кулібіни" їх відв'яжуть від заліза, а а це означає що "цьоця" буде жити ... |
slavon,
Провайдери,справилися з Піратками(свого часу),з ЕМУ,справляться і з шурою з часом... Скоро на сат тв буде,або плати,або дивися арабське FTA :o ... Ну пробував я шуру на 75 і 85 -ужасна якість,про Полсат і NC+,я взагалі мовчу,реально добре йде лише Триколох і НТВ+(особливо),хоча може поправлять,Хтра вроді добре працює!!! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010