Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Провайдери платного ТБ (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Платформа НТВ та все про неї (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1172)

arki 10.09.2013 20:47

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 90092)
Напевно не піде
Чи я щось не так зрозумів????

Zhora15 я з тобою згоден на всі СТО, якщо "приплюснуті" почали знижувати ціни на пакети каналів то це означає що в них справи далекі від гарних і коли б не газпром то були б вже в лайні по самі вуха, то чи будуть вони тратитися на дорогі СУД??? І ще, вони добре знають що велика кількість карток оплачують шароварні і якщо вони відпадуть то скількі тоді лишиться у них офіційних єбонентів :eek::o

Zhora15 12.09.2013 08:51

Ось що вичитав
Цитата:

Сегодня съездил на 2-ю Фрунзенскую, поменял старую карту на новую(хочу подметить, поменяли бесплатно) и по акции купил модуль(по акции 2т.р.). В телевизоре (самсунг 8 серии) карточка завелась- все нормально. Попробовал воткнуть ее в ресивер GI ST9196, и с модулем, и без не завелась, хотя в картридере карточка определяется. Старая карта в ресивере заводилась легко.
На фортісах модуль не працює

Цитата:

Новые карты идущие с новыми договорами не работают НИГДЕ, кроме как в рекомендованном. Вам надо карту с идентом 050100. Она будет работать практически в любом....
Джерело

genych 17.09.2013 12:28

Мовлення каналу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport)

Шановні абоненти!

Повідомляємо вам про те, що телеканал «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) увійде до складу пакету НТВ-ПЛЮС «Viasat Premium HD Захід». Запуск цього пакету планується на жовтень 2013 року.

Інформація про дату включення телеканалу «Спортивний телеканал Віасат» (Viasat Sport) до складу пакету «Viasat Premium HD Захід» буде розміщена на нашому сайті найближчим часом.

slavon 19.09.2013 15:23

Нові тарифи НТВ+ для України - в москальських рубликах, перегляд на рекомендованому, і смерть "мухам" - себто конкурентам - Екстра ТВ і Віазад...
http://mediasat.net.ua/img/news/NTV-..._NEW2013-3.jpg

Zhora15 19.09.2013 16:59

slavon, Як би ще суперспорт,але тоді би Леонідович оказався там де він має бути В ДУПІ!!!

Цитата:

Допис від slavon (Допис 90541)
і смерть "мухам" - себто конкурентам - Екстра ТВ і Віазад...

Та думаю за рахунок Футболів ще проживуть,тай не забувайте Хтра немає прив"язки,хто зна скільки буде вартувати рекомендоване обладнання,якщо модуль 920грн!!!

arki 25.09.2013 20:33

Цитата:

Допис від Zhora15 (Допис 90546)
хто зна скільки буде вартувати рекомендоване обладнання

Їхні хд реси, само дешевші 1000-1500 гривасів :o
Зроблять на деякий час "замануху" а потім як каже "кучмостар" "вносимо зміни"...:D а потім яааак.... серпом по помідорах...
Краще як пропонує тітка Шура, в них всерівно не буде!!!

arki 25.09.2013 20:40

Каналів в пакеті «Стартовый» стане більше!

Цитата:

Рады сообщить, что с 1 октября 2013 года Пакет без абонентской платы «Стартовый»* пополнится новыми телеканалами. В дополнение к 16 телеканалам** подписчики Пакета получат доступ к просмотру еще 6 телеканалов различной жанровой направленности:
«ТВ ЦЕНТР-Москва»
«Телеканал REN-TV»
«МУЗ»
НТК «ЗВЕЗДА»
«Домашний»
«МИР»
Таким образом, число телеканалов Пакета «Стартовый» увеличится до 22, а стоимость подписки останется прежней – 600 рублей с учетом НДС за весь срок оказания услуг.

Услуга по предоставлению доступа к телевизионным каналам, входящим в Пакет «Стартовый», оказывается Абонентам, оформившим подписку на Пакет «Стартовый», в течение всего срока действия абонентского договора.

Пакет телеканалов «Стартовый» – прекрасная возможность познакомиться с услугами телекомпании ОАО «НТВ-ПЛЮС». Абонент может оформить подписку на этот Пакет без подключения к Основному пакету «Лайт Запад».

*Самостоятельный пакет телеканалов «Стартовый» доступен Абонентам Телекомпании - физическим лицам, проживающим на территории Российской Федерации в зоне приема сигнала НТВ-ПЛЮС со спутников Eutelsat W4/W7 (в соответствии с унификацией спутник Eutelsat 36А и спутник Eutelsat 36В).

** «Первый канал», Телеканал «Россия-1», Телеканал «Россия-2», Телеканал «Россия-Культура», Российский Информационный канал «Россия-24», «Петербург – 5 канал», «Карусель», «Телекомпания НТВ», «НТВ-ПЛЮС Спорт Союз», «ТНТ», «Первый развлекательный СТС», «Закон ТВ», «Канал Disney», «Ю-ТВ», «Подмосковье», «ОТР».

Zhora15 26.09.2013 06:58

Цитата:

Допис від arki (Допис 90941)
Краще як пропонує тітка Шура, в них всерівно не буде!!!

Може з часом і шури не буде :o ,замінять карти,стрімити будуть через своє IP TV... Все старі тарифи можна буде закривати!!!

slavon 26.09.2013 09:59

Zhora15,З часом і ми підемо у "вічність"... :D
Тимчасово можуть прикрити цьоцю на ++ і 3К, ну фіг з ними, поверну антену далі на схід - 75Е+85Е, плюс поляки на НВ 13Е - мені вистачить ... За чутками на форумах, нові карти від +++ не такі вже і прив'язані до заліза, судячи з усього незабаром місцеві "кулібіни" їх відв'яжуть від заліза, а а це означає що "цьоця" буде жити ...

Zhora15 26.09.2013 10:39

slavon,
Провайдери,справилися з Піратками(свого часу),з ЕМУ,справляться і з шурою з часом... Скоро на сат тв буде,або плати,або дивися арабське FTA :o ... Ну пробував я шуру на 75 і 85 -ужасна якість,про Полсат і NC+,я взагалі мовчу,реально добре йде лише Триколох і НТВ+(особливо),хоча може поправлять,Хтра вроді добре працює!!!

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 19:38.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010