Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Вибір супутникогово обладнання (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=141)
-   -   Порекомендуйте HD тюнер (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3247)

slavon 21.01.2013 15:18

felix, по ідеї ті ресівери вже мають бути, ціна в районі 450 грн.
Цитата:

на чотири (LNB - QUATTRO) виходи .
Вам потрібна голова (конвертор) під схему комутації з дісік чи з мультисвіч ???

felix 21.01.2013 20:57

Цитата:

Допис від slavon (Допис 79552)
felix, по ідеї ті ресівери вже мають бути, ціна в районі 450 грн.
Вам потрібна голова (конвертор) під схему комутації з дісік чи з мультисвіч ???

Конвертор щоб дивитись на чотирьох тюнерах .

slavon 21.01.2013 21:04

Цитата:

LNB - QUATTRO
Це конвертори (голови) під мультисвічі
А під дісіки можна такий
QUAD Inverto Black Premium IDLB-QUDL40

RUDKY 25.01.2013 13:00

Цитата:

Допис від felix (Допис 79551)
Хлопці хто знає чи у Львові (можливо на радіо-базарі) вже продають тюнера AMIKO Mini HD Lan або GI HD Mini і скільки в нас він коштує ? і ще одне яку головку краще купляти на чотири (LNB - QUATTRO) виходи .

Такі тюнери вже продаються напевне пів року, я такий купляв десь місяць тому, знаю що вони є на радіоринку. Ціна залежить від покупця і становить 60$ для звичайних , або 50$ для своїх. Більше інформації по тюнеру - пишіть в приватні повідомлення. Доречі, хтось на форумі має прошивку, дамп, список каналів, тощо. Щось я не зустрів окремого розділу з Gi mini.

Zhora15 25.01.2013 20:18

Цитата:

Допис від RUDKY (Допис 79772)
Доречі, хтось на форумі має прошивку, дамп, список каналів, тощо

На форумі клубу ,можна що хоч знайти для GI

Цитата:

Допис від RUDKY (Допис 79772)
або 50$ для своїх.

Як для свого продаш? Маю на увазі за 50паперів віддаш?

Jokerqaz1987 02.02.2013 22:40

Добрий вечір вельми шановне панство! Хочу з Вами порадитись- мав 32дюймову плазму і дешевий комплект тарілки, зараз купив 40 дюймову ледку і якість зовсім не радує:(( що порадите купити з hd + wi-fi і щоб сам себе перепрошивав. Є можливість купити б/у Humax Hdci-2000, або на ebay openbox x5, openbox s16, skybox f3- я в цьому питанні чайник- порадьте щось, наперід вдячний.

Zhora15 02.02.2013 22:53

Jokerqaz1987,
А "ЛЕДКУ" ви теж на ібей купували????......читайте тему,краще за все щось на процесорі mips .....
Цитата:

Допис від Jokerqaz1987 (Допис 80190)
щоб сам себе перепрошивав

А щоб сам собі спину чесав не хочете?????
Читайте пости Slavon
Я звичайно вибачаюся за таке висказування,но я деколи від запросів укр.- офігіваю.....Добре що я не займаюся продажею тюнерів,а особливо їх сапортом!!!!

slavon 03.02.2013 06:57

Jokerqaz1987,
Цитата:

б/у Humax Hdci-2000
- це, якщо, не помиляюсь "вертикальний" ресівер, спочившої у бозі в серпні 2010 П+ - металалом конкретний...
Цитата:

ebay openbox x5, openbox s16, skybox f3
- ці ресівери ніякого відношення до ТМ Openbox не мають...
Яку суму Вам не шкода викласти за ресівер ???
Раджу брати ресівери на mips процесорі з рідною Е2 на борту, наприклад Galaxy Innovation Vu+ Uno чи DreamBox 800SE (china, sim 2.10 or a8p)

Для себе особисто я вже підглянув Galaxy Innovation Vu+ Solo 2 , правда ціна цього монстра в районі 450$

Jokerqaz1987 03.02.2013 23:06

Телевізор купляв у Львові- з eBay доставка дорога:)
Я розумію що openbox hd за 70 доларів не оригінал, на рахунок прошивки- пропускаємо. Купив Humax за 300грн, думаю що для першого хд тюнера ціна хороша. Я в тарілках і примочках до них не спеціаліст, тому задам ще одне дибільне запитання: Cam модуль Варто брати- чи дасть можливість перегляду платних каналів і яким чином? Основна заміна телевізора і тюнера робиться для того щоб малий дивився мультфільми і природознавчі канали- тому мене цікавить в кінцевому результаті cartoon network i national geographic.

slavon 04.02.2013 06:16

Цитата:

Купив Humax за 300грн
У Львові ходять трамваї. Берете його і кладете на трамвайні рейси. Такий же ефект, або навіть кращий, дасть якщо положити його під поїзд, бажано під Хюндай...
Я особисто не розумію людей які купують крутий ЛСД/ЛЕД ТВ, а купити нормальний ХД тюнер давить "жаба"... Ну не вистачало Вам грошей на нормалний ХД ресівер, то навіщо було брати той металолом Humax ??? Приблизно за ті ж гроші можна було взяти той HDшний GIS Mini...

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 20:11.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010