![]() |
Допомогла заміна конденсатора с11 100мкф35в.Долучення 7837
|
напишіть інструкцію прошивки тюнера eurosky es 4050
|
Ресивер Eurosky ES 4050 є клоном Orton 4100С. Інструкція по прошивці - в попередньому дописі.
|
добрий вечир!що може бути не працують на хотберди трансподери з вертикальною поляризацией.остальни роблять хорошо
|
Цитата:
|
4epHblu_cBeT, яка системна інформація?
|
Ні це не 4100С а щось із лінійки Глобо 7010А на версії ali3329B
Я б оприділив точнно по фото внутрощів! |
4epHblu_cBeT, так точно це 7010А
|
Доброї ночі.Підскажіть з якою прошивкою найкраще працює шара на orton 4100 new?Якщо можна дайте ссилку.Дякую за увагу.
Яку прошивку порадите? |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
У мене на глобо4100 стоїть стара прошивка 1.3.11 (пробував на багатьох інших -також добре працює), програму МПЦС брав з "Гомеля",користуюсь шарою на сервері де сплачую за фактичний час перегляду...Проблеми з переглядом (в мене) виникають в основному через інтернет (ОГО),який пропадає декілька разів на день на декілька хвилин,так тоді ,відповідно і на Dreamboxі нема кіна... Головне для нормального перегляду ,підібрати сервер та правильно вписати налаштування у програму МПЦС.... Висновок: Після того ,як дочка (7 років, "фанатка" каналу TIGI) перестала до мене пред’являти претензії - чому не показує,коли буде мультик і т.п., можу сказати ,що на глобо шару дивитись можна... |
Добре працює Globo 4100С на будь-якій прошивці. Найбільша затримка при перемиканні каналів до 5-8 секунд на деяких каналах. На інших - 1-2 секунди.
|
Киньте новий дамп 3329С на 4 супутника(тільки які супутники?????)
Дописи потрібно писати у відповідних темах (А не там де хочеться)Переніс у вдповідну ТЕМУ!!! |
Можливо це і не в тему але може хтось підскаже як видалити з тюнера 4100с всі кодіровки крім бісс?
|
Цитата:
|
Я мав на увазі щоб небуло навіть написано там ні irdeto, ні conax і т.д., тільки бісс.
|
raulblanco,а що дивного в цьому?*
|
Добрий день в в мене тюнер Technosat 4100c(клон клобо 4100с) після прошивки появляється сигнал тільки на сіріусі,на всіх інших нема сигналу,що це може бути?Дякую.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
я вже всі порти пробував безрезцльтатно,прошивав також,може це якийсь брак.
|
juraantoniv,спробуй по інструкціі
|
juraantoniv, який брак ??? Ви антенний кабель до ресіверу у те гніздо підключили ???
|
slavon, судячи с цього
Цитата:
|
Цитата:
|
Як б я не так шось підключив то б не показував сіріус,а так він показує а всі інші ні(амос,хордбірд)?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
В мене на тюнері Openbox x-800 всі канали прицюють , і порти,шо з дісеком шо без , а на цьому ні...
|
Sirius(1-порт)
|
juraantoniv, так перевірив?
Цитата:
|
Доброго дня хочу прошити тюнер через комп в upgrade пише перевірка com порта на тюнері ASH і так стоїть в чім проблема?
|
Vova88, Напиши якою програмою прошивав,яким софтом,який ком порт підключений до компютера 1,2?
|
Цитата:
|
В програмі постав allkode+bootloader і все поїде -просто версія завантажувача в прошивці не співпадає з прошивкою реса!!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
|
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010