![]() |
Спасибі за відповідь.З цьоцею Шурою і mpcs дружить мій 7010a
уже давно.Взагалі Glob-іки по RS-232 працюють досить таки непогано. Телевізор знаходиться у другій кімнаті.Довжина зєднувального шнура 7м. |
[QUOTE=Galetych;68248]попробую пройтися паялкою по радiоелементах. Дякую за пораду! Потiм вiдпишусь.[/QUO Дякую ВАМ шановнi майстри за корисну пораду.Пропаяв свого "звiра",скiнувся в заводськi налаштування,прошився i все пiшло чудово.Велика подяка hacjka.
|
Tigerstar 8100 ( ali3329c) після входу в графу biss (9339),
повторно неможливо туди зайти по причині її відсутності. Тільки повторна перепрошивка… Версію софту ще не міняв (зберіг його рідний на компі). (Обережно відношусь до незнайомих тюнерів та нового ПЗ) Це глюк прошивки чи можливо якийсь самозахист від виробника тюнера? Буду вдячний! |
Tigerstar 8100 це клон Globo4100C(процALI3329С) тримай прошивку.tvsat-prof
|
Всім Привіт..Підкажіть будь-ласка..Я на форумі знайшов чистоти,та bісс ключі,на Експрес 80,але неодна чистота неробоча.Можи хтось знає робочі чистоти на 80 градусів.І де можна знайти канал,Мир-серіала?
|
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка чому пропав канал Україна?Він взагалі буде показувати?
|
Доброго дня! Допоможіть! ресівер Gionе s 1026. Потрібно прошити! Якщо є добрі люди, скиньте програмне та дамп на нього (3 спутника и Екстра тв).І розкажіть детально що робити. А можна в картинках чи відео. В компах шару. а тюнерів ніколи не шив. Є шнур. Допоможіть поскоріше. І ще може хто знає ключ на ПЕРШИЙ НАЦ. поки прошию - може хоч один матч подивлюся.
|
Цитата:
|
didmoroz1,
Я форум Почитати |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010