![]() |
Основні правила збереження ваших зубів:
1. Чистити їх два рази у день. 2. Відвідувати зубного лікаря тричі на рік. 3. Не сунути носа у не свої справи. |
Мій шеф так довго кричав на мене, що я випадково ляпнув «Добре, сонечко»
|
Всіх, кого Я бісила в цьому році... Приготуйтеся... В 2024 буде ще гірше!
|
Серед ночі обіймає жінка чоловіка.
Він: - Та спи, надворі ніч. - Та незручно щось мені, що скажуть сусіди, лежимо в тишині, наче інваліди... - А ти давай поплигай, та стогни до рання, хай подумають, що в нас бурхливе кохання. А на ранок подає жінка пусту миску. Чоловік: - Що за прикол, я вже хочу їсти. - А ти ложкою постукай по дну миски, хай подумають сусіди, що це ти їси... |
- Куме, куди йдете?
- Йду з дому, бо моя жінка варить холодець, а якшо потім не застигне, то я буду винен! |
Напис на комп’ютері:
«Аварійний вихід: При зависанні висмикни шнур, видави скло» |
Пам’ятайте - якщо бос на вас наїжджає, то вам потрібно напружити 42 м’язи, щоб насупитися, і тільки 4, щоб розпрямити середній палець.
|
Справжній програміст може прожити 3 дні харчуючись крихтами, які застрягли в нього у клавіатурі та злизуючи залишки кави зі столу.
|
Водій-лихач підвіз чергового пасажира, різко пригальмував і запитує:
- Ну як? Ви раді, що довіз вас живим? - Радий?! - перепитує пасажир. - Це не те слово. Я здивований!.. |
- Ну ось, люба тепер, коли ми одружені, скажи чесно, скільки у тебе було чоловіків?
- А ти обіцяєш, що не будеш лаятись? - Обіцяю! - Ну гаразд - п’ятеро. - Отже ти брехала мені, коли казала, що я в тебе перший?! - Ні. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010