![]() |
slavon, я почав цікавитись тюнерами два дні тому, багато термінів мені не зрозумілі- Humax взяв для тестів- якщо згорить після невдалоі прошивки то поставлю на рейсу. Ти краще розкажи мені на рахунок Cam -це один із способів дивитись на халяву платні канали? Якщо можеш порядь Саm модуль і картку.
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
але його вартість співмірна з вартістю нормального лінуксового ХД ресіверу , наприклад Опенбокс С4 або С6 які без проблем процюють з шарою, а як буде првцювати той Дябло з тим Хюлмаксом одному богу відомо тай то не до кінця... То навіщо спочатку створювати собі проблеми , а потім пробувати героїчно їх вирішувати ??? |
Металобрухтові ресивери то в першу чергу стронги, клімакси і томпсони... А хрюмаки в свій час себе добре зарекомендували, хоча б здатністю виводити справжній RGB сигнал. Звичайно EMU і шура не витримували ніякої критики і часто були відсутні... Що стосується конкретної моделі, то всі входи-виходи на місці, достатньо висока якість збірки, єдиний мінус - ресивер призначений для платних провайдерів. Ціна... ну за б/у модель можна було б на 250 грн. зторгуватись. З ішого боку 300 грн., то не 300$, так що той рес рано під х..дай кидати, тим більше FTA каналів достатньо.
|
Sat-eXplorer, що за рес на фото?*
я собі придбав вчора на форумі у vlad55 Openbox 7200PVR то буду тестувати! Буде перше знайомство з лінукс... |
Цитата:
|
Цитата:
|
sat-prof, Humax HDCI-2000. Той самий, що пан slavon :) під потяг кинути... Не такі вже ми багаті, щоб кидатися HD ресиверами, хай вони навіть без емулятора і тьоті Шури...
Цитата:
Пане slavon, ну придбав чоловік трохи не той ресивер, так ви його ще морально добиваєте. А те що "лохи" викладають по 600 грн. за 32 рекламних канали нікого не ї... Думаю тут не привід :o. Звичайно, було б правильніше докласти 100 грн. і взяти той же міні. Я теж не прихильник б/у товару. Колись по дурості придбав дві радіоли, то тепер бомжі на них компакт диски слухають. Сорі за офтопік... |
Зрозуміло, що тюнер не важний - я телевізор не дивлюсь, купив заради інтересу- хочу подивитись яка якість хд. В мене провайдер Інтернету airbites швидкість 100мб+ iptv, але тягнути провід через цілу хату не хочеться, в любому випадку гроші не пропали, якщо якість сподобається - тюнер віддам на село, а собі куплю щось краще. В кожного свої потреби- я почну з цього непотрібу а там перейду на то що треба. Дякую що надали якусь корисну інформацію.
Sat-eXplorer, дякую за підтримку;) |
Цитата:
Цитата:
|
Zhora15- друже форум для того і є щоб щось взнавати нове! Я люблю техніку - це факт, я сюди пишу не для того щоб повийо.уватись що в мене є, а для того щоб підчерпнути якусь корисну інформацію. Я можу собі позволити купити хд тюнер і за 500 паперів, але для чого? Він їсти варити не буде, сам канали не переключатиме, навіть якщо він не дасть того чого я від нього хочу- ну і х.й з ним- викину! Тема створена для того щоб допомогти підібрати тюнер, який буде максимально відповідати вимогам покупця, мої вимоги на даний момент це просто цифровий тюнер- що я і купив. Якщо можете надати якусь ще корисну інформацію - то пишіть по суті...
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010