![]() |
- Чоловіче, що ви до мене все третесь і третесь, ви що, мене хочете? ....
- Ну що ви. Ні звичайно ж ..... - Ну то відійдіть, може інші хочуть! |
Маленький хлопчик грає в кімнаті, на задньому плані працює телевізор. Головний герой фільму зізнається в коханні героїні. Каже, що, дивлячись на неї, він відчуває дивне почуття в животі …Хлопчик, не обертаючись, коментує:
- Та в тебе глисти, друже! -------------------------------------- Вночі жінка повинна народити. Уві сні до неї являється ангел і каже: - Я зроблю так, щоб під час пологів половину болю відчував батько дитини. Вона народила і питає чоловіка: - Як спав? - Погано. Сусід всю ніч кричав наче народжує! -------------------------------------- П’яний Валєра, який задував свічки на своє день народження, так і не зрозумів за що його вигнали з церкви. ------------------------------------- Чоловік телефонує у реанімацію. - Здрастуйте, як там моя теща Федорчук? - Приготуйтеся до найгіршого... - Вона що, жива?? ---------------------------------------- - Чим займаєшся? - Займаюся суспільно корисною працею. - Якою? - Лежу і нікому не заважаю. --------------------------------------- Вбігає в автобус маніяк і кричить: - Зараз усіх зґвалтую! Дівчина: - Ну хоч літніх не чіпайте. Бабуся: - Сказав всіх, значить всіх!) --------------------------------------- Чебурашка дзвонить Гені: - Гено, нам посилка прийшла. В ній десять апельсинів. Вісім тобі і вісім мені. - Послухай, Чебурашко, вісім і вісім - це ж, начебто, не десять буде? - Нічого не знаю, свої вісім я вже з'їв. ---------------------------------------- - Мама, мій чоловік мене образив, я їду до тебе! - Ні, донечко! Зло має бути покаране! Я їду до вас! ---------------------------------------- - Чи є у тебе мрія? - Є. - Яка? - Хочу кинути пити. - Так кинь. - А як потім, жити без мрії? -------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/34d37c1150fc4...KqLw0s_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-06-27-17...99x334-r/i.gif |
|
Вчитель запитує учнів:
- Діти, скажіть, скільки буде 7х7 ? Hу скажи, Вовочка. - Я не чую, Іван Миколайович. Вчитель підходить до Вови ближче і запитує: - Скільки буде 7х7? - Hе чую, Іван Миколайович. - Обманюєш. А ну давай поміняємося місцями. Вовочка заходить за вчительський стіл і запитує: - Іван Миколайович! Коли ви перестанете ходити до моєї мами ? - Ти диви! І справді не чути з цієї парти... -------------------------------------- Життя коротке!.. Порушуй правила! ..Прощай швидко!.. Цілуй повільно!.. Люби щиро!.. Смійся нестримно!.. --------------------------------------- На ринку: Сидить бомж біля стіни тут підходить мент і каже: - Не можна тут сидіти бачеш ось табличка "місце для мусора", Тут бомж встає і каже - Сідайте будь-ласка, я не знав що тут зайнято! ---------------------------------------- Усі Даішники запитують: "Ти пив? " Хоч би один поцікавився: "Ти їв? ---------------------------------------- - Блін, Ірка, в мене гроші вкрали! - А ти де їх тримала? - Та в ліфчику - І ти не відчула? - Ну та я думала, що він не по гроші! ---------------------------------------- Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися: - Хтів би м, святий отче вісповідатися перед тим як вмру… - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи, підірвав… - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо! ---------------------------------------- Один чоловік запитав у Сократа: - Знаєш, що мені сказав про тебе твій друг? - Почекай, - зупинив його Сократ, - просій спочатку те, що збираєшся сказати, через три сита. - Три сита? - Перш ніж щось говорити, потрібно це тричі просіяти. Спочатку через сито правди. Ти впевнений, що це правда? - Ні, я просто чув це. - Значить, ти не знаєш, це правда чи ні. Тоді просієм через друге сито - сито доброти. Ти хочеш сказати про мого друга щось хороше? - Ні, навпаки. - Отже, - продовжував Сократ, - ти збираєшся сказати про нього щось погане, але навіть не впевнений в тому, що це правда. Спробуємо третє сито - сито користі. Чи так вже необхідно мені почути те, що ти хочеш розповісти? - Ні, в цьому немає необхідності. - Отже, - підсумував Сократ, - в тому, що ти хочеш сказати, немає ні правди, ні доброти, ні користі. Навіщо тоді говорити? --------------------------------------- Біль... Біль у серці. За молодих хлопців, які загинули. За людей, яких не чують. За землю, яка горить. За країну, яку ділять.... http://i.piccy.info/i9/e1250764ebcce...HEDV_2Gnis.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-02-18...63x364-r/i.gif |
- Тату, що означає наш прапор?
- Синій – небо, жовтий – пшеничне поле. - А що означає прапор москалів? - Білі квіти на червоному цвинтарі. - А синiй? - А синій вони у нас вкрали. --------------------------------------- За скільки часу ми доберемося до найближчої залізничної станції? - Запитали туристи у місцевого старого жителя. - Ідіть, - відповів старий. - Ми і хочемо йти. Ми запитуємо - далеко це? - Ідіть! Туристи розсердилися і пішли. - Ви прийдете туди через годину, - почули вони голос старого. - Дякую, - відповіли туристи. - А що ж ви нам відразу не сказали? - Спочатку треба було подивитися, як ви ходите!... -------------------------------------- - Мамо! Тато зі сходів впав! - Так?! І що сказав? - Матюки пропустити? - Ну звичайно! - Мовчки впав. --------------------------------------- Тоне корабель, один із пасажирів підходить до капітана і питає: - Скільки до найближчої землі? - 2 км. - Хух... а в який бік пливти? - Донизу. ---------------------------------------- Мужик зайшов у поїзд на Одесу, бачить - зовсім місць немає. Вирішив одну штуку викинути. Ходить і примовляє: - Нічого, все одно її спіймаю! - Кого? - Так кобра з сумки втекла ... Пасажирів як вітром здуло, мужик ліг і заснув. Вранці прокидається і питає у провідника: - Скоро Одеса? - Та яка Одеса? Вчора якийсь ідіот кобру випустив, так вагон відчепили, і ось стоїмо. ------------------------------------- Дзвінок у двері. Чоловік дивиться в очко, а там – Смерть. Ні! Ні! Ні! Мені ще рано помирати! Ні!!!!!!!! – в істериці кричить чоловік. Смерть стомлено усміхнулась: Перестань верещати. Я тільки за канарейкою… ---------------------------------------- - А чому ви з нею розійшлись? - Та вона мені 2 місяці нила 'Ти мене не любиш' - І шо? - Переконала! ----------------------------------------- У сільській хаті вночі лунає стук у вікно. - Дрова потрібні? - Ні. Вранці прокидаються - дров немає. ---------------------------------------- Вовочка підбіг до величезної собаки і став гладити його пишний хвіст. Мама в переляку кричить: - Що ти робиш? Він же вкусить тебе! - Ні, мам, з цього кінця вони не кусаються. --------------------------------------- Мати насварила Вовочку: якщо запізнився до обіду - за столом повинен мовчати. Той, зрозуміло, знову запізнився. - Слухай, мам ... - Ні слова! - Там ... - Ще раз кажу, закрий рот! Після обіду: - Ну, що ти хотів сказати? - А, дурниця! Там братик в кімнаті ваші гроші ножицями ріже! --------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/08201d6a687f1...qNntRs_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-11-07...87x343-r/i.gif |
Приходить п'яний чолов'яга додому вночі.
Він падає, все гримить, дзвенить. Вискакують заспані діти і дружина. Чоловік піднімає голову і каже: - Що не спиться без татка? --------------------------------------- Приходить дівчина на екзамен і ніжно дивлячись на професора, промовляє: - Професор! Я готова на все, щоб отримати залік! - На все? - На все! - Ну і добре… Ідіть, вчіть. -------------------------------------- На митниці: - У Вас проблеми з фотографією в паспорті! - Які проблеми, он я там третій справа. ---------------------------------------- Залізнична катастрофа. З рейок зійшов спецпотяг із депутатами. Рятувальники, які прибули на місце трагедії, виявили, що місцеві мешканці встигли похоронити всіх. – Що, геть усі загинули? – Ну, декотрі, правда, намагались переконати нас, що живі, та ж ви знаєте цих політиків– вони завжди брешуть. --------------------------------------- Один хлопець вечорами дивився в бінокль на дівчину, яка живе навпроти. Вранці у нього лунає дзвінок і жіночий голос запитує: - Ти не бачив, куди я вчора колготки поклала? -------------------------------------- - Запам’ятай, синку, розумна людина завжди у всьому сумнівається. Тільки дурень може бути повністю впевненим у чомусь. - Ти впевнений в цьому, тато? - Абсолютно. -------------------------------------- http://i.piccy.info/i9/3004e9b3a5bee...pLZPOk_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-12-18...90x340-r/i.gif |
Дівчина вночі йде по підземному переході. Дивиться, а на зустріч їй іде великий мужик з широко розведеними руками. Дівчина з відчаю хапає цеглину і кидає в мужика. Лунає дзвін скла і моторошний крик:
- Твою мать! Третє скло до будинку донести не можу! ---------------------------------------- Лев впав у яму, вибратися не може. На дереві мавпа стрибає: «Так тобі й треба, кішка драна! Твої кігті підуть на намиста, зуби на сувеніри, шкура на килимок!». Раптом гілка обламується, мавпа падає до лева: «Льова, ти не повіриш! Спустилася вибачитися!» --------------------------------------- Дочка п'яна дзвонить у двері. Батько: - Хто там? - Катя. - Яка Катя? - Вже ніяка... ------------------------------------- -Два тижні пиз*ив кота за калюжу в туалеті, а виявилося бачок протікає... - правильно, хулі він його не полагодив за два тижні то? --------------------------------------- Комісія у військкоматі, у окуліста. Пеpший призовник. Лікар: - Веpхній рядок бачите? - Бачу! - А нижче? - Бачу! - Ще нижче? - Ні! - У снайпеpи! Наступний! - Веpхній рядок бачите? - Бачу! - А нижче? - Не бачу! - У Моpфлот! Наступний! - Веpхній рядок бачите? - Ні, лікарю, не бачу! - Хитpий... в pозвідку підеш! -------------------------------------- Схожу з Розуму Схожу з розуму потрохи, Можливо від людей, а можливо від цієї епохи? Можливо від масових смертей на фронті? А можливо від того що люди побільше хочуть залишитися у понті? Кожен шукає лише побільшу наживу, Засуджує бившу, по його словам, чоловіками мінливу. Набридло! Набридло! Набридло! Чому майже кожен у наші країні бидло?! Чому діти маленькі самі без батьків? Чому вони ростуть без освіти? Чому знаю більше матюків чим нормальних слів? Чому людей судять за віком, а не за розумом, та тими хто може посильніше вгріти? Дивіться, що з суспільством?! Що ми наробили?! Знову підем на майдан єдинством? А в цей раз нам вистачить сили? І.В. Фадєєв -------------------------------------- - Ти щось повторюєш перед іспитами??? - Ага - Що??? - "Отче наш" ---------------------------------------- Мужику подарували папугу. Дорогого, красивого. Але: лається дуже: - І дружина твоя, і теща твоя, і сам ти, господар - трам-тарам-тарам! Мужик умовляв-умовляв, клітку накривав - ніякого контакту з папугою немає. Подумав - і засунув його в холодильник. Хвилин десять тривали стукіт і моторошні лайки, і раптом - тиша. Мужик відкриває дверцята - з холодильника папуга тихо: - Вибачте, був неправий, страшно каюсь, і дружина ваша, і теща, і ви самі - чудові люди. Не розібрався, ПРОСТІТЬ! Мужик, розчулено: - Ну гаразд, з ким не буває, забудь! Папуга, ще тихіше: - Пробачте, а можна питаннячко ? А ЩО ВАМ КУРКА ЗРОБИЛА?!? ------------------------------------------ http://i.piccy.info/i9/5a8ce0d0b8862...2GAraA_500.jpghttp://i.piccy.info/a3/2015-07-14-14...00x312-r/i.gif |
Мама зранку каже дочці:
— Донечко, мені сусіди сказали, що ти спиш зі своїм нареченим! — Йой, мамо, ви більше слухайте, сусіди вам розкажуть — у них як із ким переспиш, так одразу вже й наречений. Ідуть дві медсестри зранку на роботу. В однієї великий синець під оком. — Подруго, що це в тебе з обличчям? — Та розумієш, чоловік зранку прокидається, а я йому: «Ти з якої палати?!» |
Після добрячої п’янки два кума Іван та Петро полягали спати. Петро ліг на дивані, а Іван на підлозі. Вночі, Іван, зіпхав Петра на підлогу, а сам ліг на диван.
Ранок. Ще темно. Іван прокидається від дикого шуму і істеричних криків кума Петра: — Іване, йолки-палки! Включи світло, я з дивана злізти не можу! |
Летів якось крутий менеджер в літаку по справам, а біля нього маленька дівчинка сидить, гарненька така, з бантиком. Політ довгий вирішив менеджер завести розмову:
- Я чув, що час проходить швидше, коли про щось бесідуєш… Дівчинка: - І про що ви хочете говорити? - Ну… я навіть не знаю… можливо про глобальне потепління? - Добре, тільки ось скажіть спочатку, наприклад, на полянці стоять овечка, коровка і коник. Вони їдять одну і ту ж травичку. У овечки какашки такі малесенькі і круглі, у коровки коржиками, а у коника такі великі і комочками. Ви не знаєте чому? - Ні, дівчинко, не знаю… - Так який смисл мені з вами бесідувати про глобальне потепління, якщо ви навіть в гамні не розбираєтесь? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:49. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010