![]() |
«Україна» планує підписати угоду з Шустером до кінця травня. На проект очікують зміни
ТРК «Україна» планує продовжити співпрацю з «Савік Шустер студія» на осінній сезон, однак формат програми буде дещо змінено. Про це ТК сказав генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі. За його словами, сьогодні контракт з продакшном ще не підписано, однак укласти нову угоду компанії планують до кінця травня. «Ми майже закінчуємо розмову про те, як будемо формувати осінь з Савіком. Я думаю, що буде щось нове, будемо щось змінювати. Але ми хочемо продовжити співпрацю з Савіком Шустером, і ми його бачимо, як сильного партнера для нашого програмування на осінь. І я не думаю, що тут будуть якісь проблеми. Але оскільки ми зараз у переговорному процесі, сказати стовідсотково я не можу», - сказав він. Окрім цього, на новий сезон канал планує і запуск політичного проекту Андрія Данилевича. Нагадаємо, 20 травня стартує його проект «Відкритий доступ». Однак, за словами пана Дзікого, цей проект - лише пілотна серія програм, яка складатиметься з 3-4 випусків. «Ми хочемо подивитись, як реагуватимуть наші глядачі на цю форму. Якщо реакція буде хороша, то програма вийде у повноцінному режимі. Треба шукати різні форми для політичних ток-шоу. Тому що, на мою думку, Данилевич дуже хороший і талановитий ведучий, з яким ми плануємо працювати, і довкола нього хотілося б побудувати цікаву програму», - сказав Дзікі, зауваживши, що на каналі також розглядають кандидатури інших ведучих для проектів нового сезону. www.telekritika.ua |
НТКУ підписала контракт з Савіком Шустером
http://s57.radikal.ru/i157/1005/d1/15ec485f4b82.jpg Національна телекомпанія України підписала угоду з "Савік шустер студія" щодо виробництва спортивного проекту. Про це розказав генеральний директор телекомпанії Єгор Бенкендорф. "Факт підписання контракту можу підтвердити. Також можу сказати, що це буде цікавий проект", - зазначив він. Детальнішу інформацію щодо проекту Єгор Бенкендорф пообіцяв надати завтра, 13 травня, під час прес-конференції НТКУ. Нагадаємо, нині "Савік Шустер студія» виробляє проект "Шустер Live" для телеканалу "Україна", та програму "Чорне та біле" для ТВі. За матеріалами: Телекритика |
"Квартал 95" та "Інтер" роздають зіркам подарунки
http://s02.radikal.ru/i175/1005/11/d1e531f52c0c.jpg У суботу, 22 травня, о 20:30 на телеканалі "Інтер" дивіться другу програму "Під знаком Зодіаку", присвячену відомим Тельцям. Цього разу разом із ведучим Степаном Казаніним і Юрієм Стояновим свої іменини відсвяткують естрадні виконавці Маша Распутіна, Валерій Меладзе, Вікторія Дайнеко, Джамала, Alesha, гурти "Інь-Янь","Не Ангелы", Real O, а також гумористи Роман Карцев і Євген Кошовий, танцівник Влад Яма, художник з піска Наталя Нецеля та один з найсильніших людей планети Василь Вірастюк. Тільці, як і представники інших знаків Зодіаку полюбляють сюрпризи, тому жоден із зіркових іменинників не залишиться цього дня без оригінального подарунка від творців шоу ("Студії Квартал-95" і телеканалу "Інтер"). Наприклад, дівчата з квартету Real O стали володарками першого запрошення на фінальний матч "Євро-2012"! Цей подарунок їм власноруч вручив директор адміністративного апарату МОК "Євро 2012 Україна" Олександр Нечитайло. Хто з ким буде грати у фінальному матчі Чемпіонату Європи з футболу, поки що невідомо, проте тепер достеменно відомо, хто буде очолювати команду вболівальниць. Для учасниці конкурсу "Євробачення-2010" від України - співачки Alesha - творці шоу не обмежилися одним лише врученням подарунку, вони ще й вирішили розвіяти чутки про те, що вищезазначений пісенний конкурс у нашій країні дуже політизований. Тому вручити подарунки нашій представниці на "Євробаченні" доручили народному депутату Наталі Королевській. - Ми сподіваємося, що в Україні буде не тільки "Євро-2012", але і "Євробачення-2011", - почала привітання Королевська. - Для цього потрібен талант, який в тебе, люба Alesha, безумовно, є. Але ми вирішили тобі подарувати ще декілька атрибутів, які тобі допоможуть завоювати перемогу. По-перше, це - скрипка, з якою переміг Олександр Рибак, і ковзани, з якими Євген Плющенко допоміг перемогти Дімі Білану. Російській співачці Вікторії Дайнеко для того, аби отримати подарунок, треба було роздягтися прямо на сцені! Справа у тому, що їй подарували заслуженого масажиста Валерія Бабіча, який з ходу заявив: "Люба Вікторіє, хочу вам сьогодні запропонувати унікальний масаж - роздягайтеся..." Дайнеко від такого сюрпризу осторопіла. Добре, що Степан Казанін вчасно врятував ситуацію. "Подарунок - справа інтимна, - заявив він масажисту. - Тому краще отримати його у гримерці". Не знаю, чи вдалося Віці насолодитися своїм подарунком сповна, але за лаштунки вона пішла під руку з Валерієм Бабічем. "Добре поєднання прізвища і професії у нашого масажиста, - кинув навздогін парочці Юрій Стоянов. - Масажист Бабіч... Віка, тримайся!" А ось Влад Яма, Василь Вірастюк і Євген Кошовий все ж таки роздяглися у шоу "Під знаком Зодіаку" - вони вдяглися у смугасті купальні ретро-костюми і... заспівали! Таким чином, вони представлять глядачам шоу нове пісенне тріо - "Тріо лисих". Які "сюрпризи" дістануться Валерію Меладзе, Маші Распутиній, Джамалі та іншим зірковим Тельцям, які взяли участь у програмі "Під знаком Зодіаку", дивіться 22 травня о 20.30 на телеканалі "Інтер". |
Нацрада додала до списку адаптованих сім телеканалів
http://s58.radikal.ru/i160/1005/bc/64bfc354b356.jpg Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 12 травня розширила Перелік програм, зміст яких відповідає вимогам Європейської конвенції про транскордонне телебачення і ретрансляція яких на території України не обмежується згідно з ч. 1 ст. 42 закону "Про телебачення і радіомовлення". До так званого списку адаптованих каналів долучили: "Еврокино" - Росія, європоказ; "Вопросы и ответы" - Росія, пізнавальний; "Домашние животные" - Росія, про життя домашніх тварин; "365 дней" - Росія, документальний; Universal Channel - Велика Британія, кінопоказ; Sci-Fi Channel (SyFy Universal)- Велика Британія, кінопоказ; "Психология 21" - Росія, науково-просвітницький. Водночас Нацрада вилучила зі списку два еротичні телеканали: Spice (Голландія) і Adult Channel (Велика Британія). Як пояснила перший заступник голови Нацради Оксана Головатенко, вони були раніше долучені до списку, але регуляторний орган не отримав документів на право їх ретрансляції в Україні. Таким чином, станом на 12 травня перелік містить 117 телеканалів. За матеріалами: Телекритика |
Ірма Вітовська: У "Народній зірці" у моєї героїні народне почуття гумору
http://i035.radikal.ru/1005/30/241a1f063559.jpg Ведуча шоу "Народна зірка" розповіла, що просить Максима Неліпу жартувати з нею жорсткіше. – Ірмо, перший сезон програми "Народна зірка" виходив у записі, а другий - у прямому ефірі. За яких умов вам більше подобається працювати? – У мене не такий великий досвід роботи телеведучою, тому важко відповісти однозначно. Ведучий повинен відчувати хронометраж програми, вміти закруглювати монолог гостей, не захоплюватися їхніми розмовами, але удавати цілковиту зацікавленість. Моя природа – ігрова. Я одразу "влажу" у партнерів, вникаю в діалог. Мені складно вийти з образу господині арт-кафе. Я навмисне зробила її схожою на ті образи, які вже грала. Якби залишалася сама собою, то випадала б із формату програми. Оскільки в реальності я трошки інша людина – жорстка, можливо, навіть агресивна, депресивна. – Кому ви найбільше симпатизуєте із зіркових учасників двох сезонів шоу? – Вони всі різні. У першому сезоні відкриттям для мене стала Іра Білик. Вона здається закритою. Але насправді вона дуже позитивна. Потапа і Настю я знаю давно. Вважаю, що люди, наділені таким почуттям гумору, як у Потапа, дуже ерудовані. Я своє почуття гумору на програмі не показую, оскільки воно більш жорстке, близьке до сатири. У "Народній зірці" у моєї героїні народне почуття гумору. Отже, вона показує свою дурість. Тільки не в поганому значенні. Господиня арт-кафе демонструє якусь наївність, простоту… – А як ви ставитеся до учасників шоу з народу? Усе-таки це люди різного віку, які зненацька захотіли стати зірками. – Мені подобається, що старше покоління учасників ставиться до цього проекту як до пригоди. Але, звісно, думає й про власну вигоду. Наприклад, якщо Олена Яловик не виграє, у садку, де вона працює, однаково на всіх стінах красуватимуться її фотографії з учасниками, з відомими людьми…Людина не буде соромитися ходити вулицями, усміхатися та казати: "Це я!". Найбільш уразливі молоді конкурсанти. З усіма учасниками працюють психологи, і неспроста. Людину взяли з вулиці, почали фотографувати, одягати, взувати, з нею працюють зірки, усе вертиться довкола неї. А потім казка зненацька закінчується, і вона повертається, як ми кажемо, копати картоплю... Тому я завжди кажу: "Заспокойтеся! Головне, щоб ви ставилися до подій спокійно. Не треба втрачати голову. Це лише шоу, яке триватиме в будь-якому разі, і півмільйона дадуть лише одному з вас". За матеріалами: ТелеСемь |
У Болгарії з'явиться новий DTH оператор
http://s60.radikal.ru/i167/1005/5b/1530b53aafe7.jpg На болгарському медіаринку скоро з'явиться новий супутниковий DTH оператор. До існуючих ITV Partner (колишній Total TV) і Bulsatcom додасться ще один гравець з досить привабливою для глядачів пропозицією телевізійного контенту. Компанія Vivacom готує до запуску свій новий пакет на супутнику Intelsat 12 в орбітальній позиції 45 ° Е. У планах оператора - початок мовлення пакету, до складу якого має увійти близько 60 каналів у стандарті DVB-S2 MPEG-4/H.264, в СУД NDS Videoguard. Запуск пакету на супутнику запланований на липень поточного року. Vivacom в даний час вже транслює в одному DVB-S2 мультиплексі болгарські канали в MPEG-2 (bTV, VTK, bTV Comedy, bTV Cinema, Latina F, BGTV, TV1 Channel). Хоча поширюваний сигнал поки і йде в режимі FTA, але він призначений для ретрансляції кабельними мережами в Болгарії. За матеріалами: Sat-digest |
Еutelsat збільшив кількість своїх HD каналів на 69%
http://s50.radikal.ru/i129/1005/31/c90a54642b78.jpg Європейський супутниковий оператор Eutelsat за останній рік збільшив кількість своїх HD каналів на 69%: з 71 до 120. Цей приріст відбувся за рахунок запуску нових супутників в орбітальні позиції 13 ° Е (Hot Bird) і 9 ° E (Eurobird 9A). Також на 31 березня ц.р. з супутників угрупування Eutelsat транслювалося 3 тис. 539 каналів, що склало річний приріст у 12,3%. Це стало можливим в результаті запуску нових супутників оператором в наступні орбітальні позиції: 36 ° E (Eutelsat W7), 28,5 ° E (Eurobird 1), 16 ° E (Eutelsat W2M), 13 E (Hot Bird 9) і 9 ° E (Eurobird 9A). За матеріалами: Sat-digest |
"Артмедіа Груп" підписала контракт з "ВВС Worldwide"
http://i055.radikal.ru/1005/16/92798c4b6e33.gif "Артмедіа Груп" підписала безпрецедентний у своїй історії контракт з "ВВС Worldwide" на придбання пакета фільмів і програм для всіх п'яти каналів компанії. Угода включає велику кількість годин передач, багато з яких ще жодного разу не демонструвалися на території Росії, СНД і країн Балтії. "Ми раді, що наша співпраця з "ВВС" триває і стає більш масштабною, - говорить Ігор Золотаревський, генеральний продюсер "Артмедіа Груп". - Я впевнений, що новинки порадують нашу постійну аудиторію та притягнуть до наших каналів увагу нових глядачів. Я щиро заздрю тим, кому ще тільки належить вперше побачити ці дивовижні програми". З найбільш цікавих прем'єр, які пройдуть в 2010 році, потрібно особливо відзначити наступні: На каналі "НСТ" будуть показані такі легендарні серіали як: "Життя на Марсі", "Доктор Хто", "Життя після смерті". Канал "24ДОК" покаже дивовижну трилогію "Мистецтво Росії" Ендрю Грема-Діксона та зворушливу історію Чарлі Рассела "Ведмідь людина Камчатки" На каналі "24ТЕХНО" глядачі побачать пізнавальні передачі "7 чудес індустріального світу", "Що таке світло". За матеріалами: tvnetnews.ru |
Олександр Ткаченко висловив здивування рішенням комітету ВР з питань свободи слова та інформації
http://s60.radikal.ru/i169/1005/06/46fdad716d6b.jpg Олександр Ткаченко, генеральний директор "1+1", висловив здивування рішенням комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації, який прийняв заяву про перешкоджання професійній діяльності журналістів та цензуру на загальнонаціональних телеканалах. Заяву Ткаченка розповсюдила прес-служба "1+1". "Услышав мнение нескольких журналистов, продиктованные им их личными политическими предпочтениями, Комитет позволяет себе принимать какие-то решения. Мы расцениваем это как попытку вмешательства в редакционную политику и давления на наш канал", - ідеться в коментарі. Нагадаємо, депутати ухвалили рішення на засіданні 12 травня після того, як члени комітету розглянули відкриті листи журналістів телеканалів "1+1" та СТБ, а також заслухали Олексія Мустафіна (СТБ), Наталію Соколенко (СТБ) та Сергія Кудімова ("1+1"). Сам Олександр Ткаченко на засідання профільного комітету ВР не прийшов. "Я не отказывался от участия в заседании, но считаю неприемлемым обсуждение нюансов редакционной политики канала в присутствии политических деятелей. Об этом я сообщил Андрею Шевченко - выслушайте журналистов и менеджмент. Шевченко отказался от такого формата", - так пояснив свою позицію Ткаченко. Нагадаємо, 6 травня, журналісти "1+1" розповсюдили відкритий лист щодо запровадження цензури на каналі. Наступного дня, 7 травня, про системну цензуру заявили журналісти програми "Вікна" телеканалу СТБ. |
Телеканал "Футбол" покаже суперматч "Барселона" - "Вальядолід"
http://i43.tinypic.com/1zp5d82.jpg Пряма трансляція матчу заключного туру чемпіонату Іспанії. "Барселона" прийме одного з аутсайдерів Ла Ліги – "Вальядолід". Уся Каталонія чекає тріумфу своєї улюбленої команди. "Барселону" від титулу чемпіона відокремлює лише одна перемога. Уболівальники на "Камп Ноу" сподіваються побачити чергову виставу від Мессі й компанії, адже суперником в останньому турі буде один з аутсайдерів Примери – "Вальядолід". Для аргентинського лідера "блаугранас" цей матч буде вдвічі важливіший - Лео має чудовий шанс відзначитися у воротах "пурпурних" і стати найкращим снайпером іспанського чемпіонату в цьому сезоні. Щодо "Вальядоліда", гості з північного заходу Іспанії вирішують зовсім інші завдання. Клуб бореться за право залишитися в еліті, тому підопічні Хав'єра Клементе змушені грати тільки на перемогу. Чи вдасться аутсайдеру першості зупинити грізну дружину Пепе Гвардіоли і зробити свій внесок у визначення чемпіона? Відповідь отримаємо вже у найближчі вихідні. Не пропустіть пряму трансляцію суперматчу "Барселона" - "Вальядолід" у неділю о 19:55 на телеканалі "Футбол". |
Телеканал "Футбол" покаже фінал Кубка України
Телеканал "Футбол" покаже двобій, який поставить фінальну крапку в українському футболі в цьому сезоні. Прямя трансляція фіналу Кубка України за участю "Таврії" та донецького "Металурга" відбудеться 16 травня о 16:55. Двобій обслуговуватиме арбітр національної категорії Олег Деревінський із Києва. Його асистентами призначені Станіслав Боклажко та Сергій Цимбал. Цікавий факт про головного рефері. У нинішньому сезоні Олег Деревінський уже судив двобій "Таврія" – "Металург" Д у 22 турі національної першості. Тоді мінімальну перемогу одержали сімферопольці. |
"Інтер" покаже "Любов на сіні" - останню кінороботу Владислава Галкіна
http://i44.tinypic.com/316u2qo.jpg У неділю, 23 травня, о 20:50 телеканал "Інтер" покаже прем'єру романтичної мелодрами "Любов на сіні". Зворушлива історія кохання двох людей, розказана у цій картині, варта романтичного Парижа із мальовничими берегами Сени. Але насправді відбувається у російській глибинці, серед березових гаїв та безкрайніх полів свіжоскошеного сіна... Головні ролі у фільмі виконали Владислав Галкін та Олена Лядова. На превеликий жаль, але для Владислава Галкіна роль у цьому фільмі стала його останньою роботою у кіно: восени 2009 року він знявся у цій картині, а у лютому 2010-го він пішов з життя... - Зйомки у "Любові на сіні" стали для Галкіна віддушиною, - сказала в одному з інтерв'ю його партнерка по фільму Олена Лядова. - Було помітно, як він скучив за роботою. Здавалося, що усі його негаразди лишились позаду. Але, на жаль... Сюжет Головний герой - Микола Євлашкін (Владислав Галкін) - виходить із в'язниці, де відсидів цілих шість років. Роки ув'язнення не минули для нього марно - чоловік цілковито переосмислив своє життя і вирішив стати на праведний шлях. Але його перший шляхетний вчинок на свободі обертається новим арештом. Коля просто допомагає піднести сумку Надії Лемешевій (Олена Лядова), а його звинувачують у крадіжці. Надя й сама розуміє, що на грабіжника ця людина не схожа. Вона забирає свою заяву з міліції і навіть позичає новому знайомому гроші. Через деякий час Коля приїжджає у село до Наді. Як і годиться чесній людині, він готовий не тільки повернути борг, а й одружитися. Але на руку й серце красуні Наді претендує ціла компанія: це і колишній однокласник, а тепер скромний олігарх, і навіть її законний чоловік-зрадник, що з'явився нізвідкіля. Увесь цей багатокутник і складає життя маленького села із кумедною назвою Бухалово. Кого ж з трьох чоловіків обере Надя? Зрадника-чоловіка, меркантильного олігарха чи щирого і добродушного Миколу? Дивіться у неділю, 23 травня, о 20:50 на телеканалі "Інтер". |
"Горобиновий вальс" - чергова прем'єра на "Інтері"
З нашої пам'яті ніколи не зітреться подвиг фронтовиків Другої світової війни, які ціною власного життя захищали нашу Батьківщину. Але мало хто знає про героїзм тих, хто відстоював наше право на життя у тилу. Та якщо на фронті воювали, як правило, сильні та міцні чоловіки, то в тилу доводилось боротися за існування немічним старим, жінкам та дітям. Про загін юних дівчат-саперів, які йшли на неминучу смерть заради того, щоб знешкодити мінні поля навколо свого села, розповідає фільм "Горобиновий вальс", прем'єра якого відбудеться у неділю, 23 травня, о 18.00 на телеканалі "Інтер". - Драма "Горобиновий вальс" створювалась на честь тих, хто, не шкодуючи себе, відстояв честь та свободу нашої Батьківщини, - говорить продюсер фільму Володимир Єсінов. - Хто проявив героїзм, самовідданість і відвагу, хто очищав рідну землю від ворожих боєприпасів, робив її придатною для мирного життя, та, незважаючи на весь трагізм обставин, зміг зберегти чистоту душі та здатність любити. Ця картина для всіх, хто пам'ятає та кохає... Фільм "Горобиновий вальс" знятий за реальними подіями періоду Другої світової. Під час війни частину Вологодської області було сильно заміновано німцями, росіянами та фінами. Такі "посадки" на полях загрожували місцевим жителям голодом: там не можна було ані проїхати, ані посіяти зерно або висадити овочі. Відповідно до постанови Держкомітету оборони у 1944-1946 роках на території Вологодської області потрібно було проводити роботи з розмінування Оштінського району, який було звільнено від німців. Але в селах, окрім дітей та старих, нікого не залишилось. Тому вирішили створювати загони мінерів з юних дівчат (17-20 років). Кожній з них на навчання "саперній майстерності" відводилось лише 70 годин - потім їх відправляли на мінні поля. Дівчата йшли на неминучу загибель. Кожна протитанкова міна важила 7-8 кілограмів, до того ж більшість з них було встановлено у дерев'яних коробках, що ускладнювало роботу міношукачів. Сапери у спідницях йшли з дерев'яним щупом, до якого кріпився залізний прут: цим "пристроєм" протикали землю та фактично на дотик шукали міну. Майже кожна така знахідка коштувала життя... Але юні мінери кожного дня виходили на свою війну з мінами, яка тривала для них і після 9 травня 1945 року. 16-17-річні діти гинули не на війні - у тилу, вмирали навіть тоді, коли інші вже не воювали, а святкували Перемогу. На тлі цієї трагічної сторінки Великої Вітчизняної відбуваються головні сюжетні події драми "Горобиновий вальс". - У "Горобиновому вальсі" ми побачимо війну без видимого ворога, - розповідає режисер Олена Семенова. - Ми спостерігаємо життя людей, які знаходяться у неорганічних для людської природи умовах. Що таке для дівчинки-підлітка мінне поле, вся ця саперна наука? Хіба для цього вони з'явилися на світ? В основі сюжету фільму - історія кохання інструктора загону мінерів Олексія (Леонід Бічевін) та однієї з мінерів, молодої вдови Поліни (Карина Андоленко). Після тривалого роману пара вирішує одружитися. Але несподівано виявляється, що чоловік Поліни - Єгор (Сергій Горобченко) - живий, а повідомлення про його смерть було помилковим. Він повертається додому, та молода жінка розривається між подружнім обов'язком та покликом серця. Чим закінчиться ця військова історія кохання, дивіться 23 травня о 18.00 на телеканалі "Інтер". Факти: Фільм "Горобиновий вальс" було задумано відзняти близько десяти років тому, коли кінопродюсер Володимир Єсінов взявся за зйомки документального фільму "Випускний на мінному полі" та вперше опинився в Ошті. Розповіді свідків та учасниць тепер вже історичного розмінування просилися у велике кіно. - На щастя, багато хто з саперш живі та здорові й досі, - розповів Володимир Єсінов. - Їм зараз по 80-85 років. Та саме завдяки їхнім розповідям з'явився сценарій "Горобинового вальсу". * "Горобиновий вальс" - це режисерський та авторський дебют актриси Московського театру імені В. Маяковського Олени Семенової, відомої глядачеві за ролями у серіалах "Кармеліта", "Вогонь кохання", "Злодійка". Співрежисером фільму став оператор "Горобинового вальсу" - Олександр Смірнов - досвідчений кінематографіст, який працював з Олександром Рогожкіним та Олексієм Учителем. * Назву фільм отримав від легендарного музичного твору Євгена Догі - "Горобиновий вальс", - який звучить протягом усієї картини. * Перед зйомками всі актори пройшли інструктаж у справжніх саперів. - Довелося навчитися поводитися з мінами, щоб все виглядало правдоподібно, - говорить актор Леонід Бічевін. - Перш ніж розпочати роботу, ми вивчали документальний матеріал, навчались у саперів, - згадує Карина Андоленко. - Ми схожі з нашими героями в тому, що ми, як й вони, не дуже розуміли, що таке міна. Щоправда у кіно ми працювали з муляжем, а вони - зі справжніми боєприпасами. Вони були такі ж молоді, в них були такі самі мрії, що й в нас. Тільки умови життя були іншими. Нагороди: * Фільм "Горобиновий вальс" завоював "Золоту тайгу" - головну нагороду у категорії "Приз глядацьких симпатій" конкурсу "Російські дебюти - 2009". * Виконавець головної ролі Леонід Бічевін отримав приз імені Олександра Абдулова за кращу чоловічу роль. |
Ірина Милиневська призначена на посаду заступника генерального директора телеканалу ТОНІС
http://i42.tinypic.com/23m0nk6.jpg 12 травня Ірина Милиневська призначена на посаду заступника генерального директора телеканалу ТОНІС. Про це повідомляє прес-служба каналу. Згідно з інформацією, на цій посаді вона відповідатиме за стратегію розвитку телеканалу і візьме на себе функції оперативного управління. Нагадаємо, з 1997 по 2006 рік Ірина Милиневська працювала випусковим редактором на телеканалі "Інтер", з 2006 по 2008 була головним редактором НТН. За матеріалами: Телекритика |
"TELESKAN" працював без ліцензії
Roskomnadzor в Санкт-Peterburgu "poymal" ЗАТ "TELESKAN» rabotoy без ліцензії. Підставою для перевірки стало звернення абонента мережі кабельного телебачення з претензіями на якість надаваних послуг зв'язку, а також на підставі наказу Управління Роскомнадзора по Санкт-Петербургу і Ленінградській області,у квітні 2010 року проведено позапланове захід з контролю діяльності в галузі зв'язку ЗАТ "ТЕЛЕСКАН". Завданнями заходу була перевірка дотримання (виконання) ЗАТ "ТЕЛЕСКАН" вимог чинного законодавства в галузі зв'язку. У ході перевірки фахівцями Управління здійснено контроль діяльності ЗАТ «ТЕЛЕСКАН», включаючи обстеження з проведенням контрольних вимірювань технічних параметрів мережі кабельного телебачення, від абонента якої надійшло звернення з претензіями на якість надаваних послуг. У результаті проведеної перевірки виявлено та документально підтверджено надання ЗАТ «ТЕЛЕСКАН» на платній основі послуг зв'язку для цілей кабельного мовлення на території м. Пушкіна Санкт-Петербурга без наявності ліцензії. За інформацією TelecomDaily, компанія пропонувала перегляд 17 каналів за 34 рубля на місяць. За підсумками перевірки складено протокол про адміністративне правопорушення в галузі зв'язку, який направлений до Арбітражного суду міста Санкт-Петербурга і Ленінградської області для розгляду справи про адміністративне правопорушення. На усунення виявленого порушення обов'язкових вимог в галузі зв'язку ЗАТ «ТЕЛЕСКАН» видано відповідний припис. http://www.cellnews.ru/news/all/13-05-2010/16731.тм |
Шустер погодився вести спортивний проект на українському Першому каналі
http://s53.radikal.ru/i140/1005/78/c5ebcd644304.jpg Відомий журналіст і політичний оглядач Савік Шустер незабаром запустить новий спортивний проект на українському Першому каналі, повідомляє korrespondent.net.Відповідну угоду Національна телекомпанія України (НТКУ) підписала зі студією Савіка Шустера. Цю інформацію підтвердив директор українського телеканалу Єгор Бенкендорф. Він також обіцяв більш докладно розповісти про майбутній телепроекті 13 травня на прес-конференції НТКУ. В даний час очолювана відомим телеведучим "Савік Шустер студія" зайнята в проекті "Шустер Live" на телеканалі "Україна" та програмі "Чорне і біле" на ТВі.Також у 2007-2008 роках Савік Шустер вів на українському телеканалі "Інтер" суспільно-політичну програму "Свобода з Савіком Шустером". У квітні 2010 року Перший національний перестав випускати програму "Наш футбол", яка виходила в ефір з 1996 року. www.lenta.rи |
Телевізійні і радіотрансляції в Мурманську тимчасово припиняться
За інформацією Мурманського обласного радіотелевізійного передавального центру, у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт на телевежі в Мурманську будуть відключені на капітальний ремонт телевізійні і радіопередавачі. Протягом трьох днів, 17, 18 і 19 травня 2010 року, з 10 до 16 години в обласному центрі будуть відключені передавачі, які транслюють «1 канал», «Росія-1 + Мурман», «Росія К», «ТВ-21» , «НТВ», «5 канал», «ТВ-центр», «Дарьял», «Бліц», «Росія-2», «7ТВ». У ці ж дні не будуть функціонувати радіомовні передавачі на програмах «Радіо Росії + Мурман», «Юність», «Радіо Рекорд», «Наше радіо», «Маяк», «Пауер Хіт Радіо», «Дорожнє радіо» та «Громадська Російське радіо ». 20 і 21 травня, з 10 до 16 годин, тимчасово припиниться трансляція програм телеканалів «НТВ», «5 канал», «ТВ-центр», «Росія-2», «7ТВ». Можливе перенесення зупинки роботи передавачів в залежності від метеоумов. http://www.radioportal.ru/news/9018/ ...prekratyatsya |
13E: некодовані тести CNBC
http://i074.radikal.ru/1005/27/0ff253ec0567.jpg Престижний новинний канал CNBC про економіку розпочав тестове мовлення з некодованих нової частоти на супутнику Hot Bird 6 (13E). Тестова трансляція включена на tp. 130 (11,117 GHz, pol. V) оператора GlobeCast UK.У супутникових приймачах канал прописується у вигляді чисел: 14610. CNBC також здійснює мовлення в пакеті CYFRA +, tp. 15 (11,488 GHz, pol. H, SR: 27500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK), Seca MediaGuard 4. У другій половині січня сигнал був береться стверджувати на супутнику Eurobird 1 (28,5 Е). Технічні параметри випробувань CNBC: Hot Bird 6 (13E) tp.130 (11,117 GHz, pol. V, SR: 27500, FEC: 3 / 4; DVB-S/QPSK) ID: 14610 PID V: 6901 PID A: 6911 PID PCR: 6999 SID: 14610 PID PMT: 6998 Кодування: немає CNBC - американський новинний канал з глобальним охопленням, який транслює останні новини зі світу бізнесу, економіки і фондових бірж. Канал у некодованих вигляді можна приймати з супутників Astra 1L (19,2 E), EuroBird 1 (28,5 E) і Astra 2C (31,5 E). http://satkurier.pl/news/55161/13e-n ...Есті-CNBC.TML |
Супутникове ТБ дедалі популярнішим в Балтійських державах
http://2sat.net/upload/image/news/2010/05/sat_tv.jpg У 2009 році на 31% зросла кількість латвійських родин, які обрали в якості ТБ-платформи супутникове ТБ. Про це повідомляється у свіжому дослідженні, проведеному супутниковим оператором SES ASTRA. Супутниковому операторові SES ASTRA належить SES SIRIUS, керуюча домінуючою у Північних країнах, Балтії, а також Центральної та Східної Європі однойменної сателітної системою. Компанія провела дослідження ТБ-ринку, опитавши 70 тисяч респондентів у 35 державах Європи та Північної Африки.Як з'ясувалося, незважаючи на фінансову кризу, в Балтійських державах зростає інтерес до супутникового ТБ: в цілому в регіоні в 2009 році число користувачів цієї платформи зросла на 19%. У Латвії ж цей відсоток ще вищий - приріст склав 31%. У загальній складності в Балтії налічується 2.8 мільйона домогосподарств, що дивляться телевізор. З них в тій чи іншій формі до сателітному ТБ долучені 1,67 млн., 270 тисяч з них безпосередньо встановили у себе "тарілку", а 1,4 мільйона сімей отримують послуги кабельного ТБ. У Латвії різні цифрові платформи для прийому телевізійного сигналу використовують 35% від загального числа сімей (яких нараховується 89 тисяч). За рік приріст таких користувачів склав 5%. Дані свідчать про те, що в цифровому сегменті провідне місце займає супутникове ТБ.При цьому за рік кількість латвійських глядачів, що поставили супутникову антену, значно зросла. Якщо в 2008 році таких нараховувалося 130 тисяч, то в 2009 році - вже 150 тисяч. Варто відзначити, що коли будуть підбиватися підсумки 2010 року, це співвідношення зазнає серйозну коректування, так як на ринку активно розвивається проект ефірного цифрового ТБ. Так, у країнах Західної Європи ефірне телебачення вже круто потіснило супутникове. http://2sat.et/news/248 / |
З 15 червня телеканал "Гамма" переходить на супутник Amos 3
http://s40.radikal.ru/i090/1005/79/8c48723d9b2c.jpg Український телеканал "Гамма" з 15 червня переходить із супутника Hellas Sat 2 (39° східної довготи) на супутник Amos 3 (4° західної довготи). З 15 травня починається тестова трансляція на новому супутнику. Нові параметри сигналу мовника на Amos 3: частота 11389 МГц, поляризація горизонтальна, символьна швидкість 27500, FEC 3/4. Нагадаємо, на супутнику Hellas Sat 2 "Гамма" транслювався з липня 2009 року, коли отримав ліцензію Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на супутникове мовлення. Також канал володіє ліцензією на цифрове ефірне мовлення (видана 20 квітня 2006 року) і транслюється на 64 ТВК у Києві (формат DVB-T). Як повідомлялось, раніше з Hellas Sat 2 пішли НТН (перейшов з усією групою "Інтер" на Amos 3), Перший діловий (на Amos 2), Ru Music і News One (на Sirius 4). Натомість на Hellas Sat 2 у пакет українського оператора "Укркосмос" перейшли "Меню-ТВ", "Турбюро", 2Т, "Кіко", "Планета", "Світ", "Малятко-ТВ". Також там транслюються УТР, "Культура", КДРТРК, A One, Maxxi-TV, "Еко-ТБ". За матеріалами: Телекритика |
Перший національний покаже фільм про Катинь
http://s52.radikal.ru/i136/1005/ad/117a319ab9b9.jpg Перший Національний та Польський інститут пропонують до уваги телеглядачів фільм легендарного Анджея Вайди "Катинь". 24 травня о 15.30 Перший Національний телеканал демонструє фільм культового режисера Анджея Вайди за участю відомих польських і російських акторів. Зокрема у фільмі беруть участь Ольгерд Лукашевіч, Майя Коморовська, Павел Малашинський та Сергій Гармаш. "Катинь" розповідає історію жінок: матерів, сестер, дочок офіцерів Польської Армії, які були масово страчені в Катинському лісі силами НКВС. Єгор Бенкендорф: "На жаль, в Україні цей фільм бачило лише вузьке коло глядачів. У Росії цю стрічку демонстрував один з центральних телеканалів. Ми хочемо, аби правду про трагедію братського нам польського народу дізналося широке коло українських глядачів". Фільм номінувався на "Оскар" у 2008 році та потрапив у шорт-ліст з п’яти фільмів, які претендували на премію. Батько режисера Анджея Вайди – Якуб Вайда загинув у Катині. |
СТБ виступив проти законопроекту, який забороняє пропаганду діяльності екстрасенсів
http://s006.radikal.ru/i215/1005/5e/f94addd7812b.jpg Телеканал СТБ виступив проти законопроекту, що забороняє в Україні пропаганду діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок та хіромантів. Про це сьогодні на прес-конференції оголосили представники каналу. Нагадаємо, законопроект № 6299 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо заборони діяльності екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів, та послуг з передрікання майбутнього (долі)" - було зареєстровано у Верховній Раді 13 квітня. У ньому йдеться про заборону транслювати програми або сюжети за участю екстрасенсів, знахарів, ворожок, хіромантів тощо. Втім, дозволяється показувати документальні фільми, які розповідають про негативний вплив таких осіб і їхньої діяльності. Також пропонується заборонити рекламу послуг з ворожіння, передрікання майбутнього тощо. Марина Корнієнко, юрист телеканалу СТБ наголосила на тому, що цей законопроект під виглядом спроби врегулювати ситуацію з платними послугами екстрасенсів, знахарів, екстрасенсів, ворожок та хіромантів, та уникнення шахрайства, намагається ввести повну заборону на таку діяльність. "І якщо цей законопроект буде прийнятий у тому вигляді, в якому він поданий, ми ризикуємо залишитись без класики радянського кіно: "Карнавалу"," Табір іде у небо", а фільми з циганами ми будемо змушені вирізати, через шматки, де гадають по руках, "Гаррі Потера" та "Бременські музиканти" ми також не зможемо показати", - зазначила вона. А Олексій Удовицький, шеф-редактор "Битви екстрасенсів" додав, що СТБ у своїх проектах не пропагує платні послуги екстрасенсів: "У нас в ефірі навіть немає програм, де за 80 гривень дзвінок можна відповідати на якісь запитання". Пані Корнієнко вважає, цей законопроект "неприпустимим": "Метою прийняття закону називають бажання вберегти населення від потрапляння під вплив, обман та шахрайські дії. Але кримінальним кодексом вже передбачена відповідальність за зловживання довірою громадян. Будь-хто може звернутись до правоохоронних органів за захистом користуючись тією нормою, яка вже існує. Навіщо вводити додаткові документи?". За її словами, у законодавстві Європейського союзу дозволено така діяльність, якщо доведено, що вона не є шахрайством. "До 2008 року в ЄС діяв законний акт "Про шахрайство медіумів", який походить з 1735 року. Згідно останнього пункту цього закону, жодні обмеження на діяльність медіа не можуть бути розповсюджені, якщо ці послуги використовуються для розваг. Телеканал СТБ просто розважає люде. Якщо хтось це дивиться, то це комусь потрібно", - сказала вона. За матеріалами: Телекритика |
Телеканал "Футбол" покаже фінал Кубка Англії
http://s59.radikal.ru/i163/1005/26/e7269ed822ad.jpg Захисник "Челсі" Джон Террі, який не зміг завершити вчорашнє тренування через травму, швидше за все, зможе взяти участь у фінальному матчі Кубка Англії з "Портсмутом". Капітан лондонського клубу покинув тренування команди після зіткнення з партнером. Однак обстеження показало, що травма має несерйозний характер і не завадить йому зіграти в найближчій зустрічі. Террі сподівається взяти участь у сьогоднішньому тренуванні. "Челсі" може зробити перший в історії клубу золотий дубль. Команда Карло Анчелотті вже оформила перемогу в Прем'єр-лізі, тепер попереду фінал Кубка Англії. Побачити в дії найкращу команду Англії можна буде вже в найближчі вихідні. Не пропустіть фінал Кубка Англії "Челсі" - "Портсмут" у суботу о 16:55 на телеканалі "Футбол". |
Тимошенко прийме участь у "Великій політиці" на "Інтері"?
http://s42.radikal.ru/i098/1005/55/5edd3cee8f85.jpg Завтра о 21:30 на телеканалі "Інтер" в ефір вийде черговий випуск програми "Велика політика з Євгенієм Кисельовим". Політичне ток-шоу запрошує на ефір всіх лідерів опозиції: Юлію Тимошенко, Віктора Ющенка, Арсенія Яценюка, В’ячеслава Кириленка, Олега Тягнибока та Анатолія Гриценка взяти участь у програмі 14 травня 2010 року. |
Телеканал "Футбол" покаже фінал Кубка України
[/B][/COLOR]http://s54.radikal.ru/i144/1005/6c/37b511d1133e.jpg Фінал Кубка України між сімферопольською "Таврією" і донецьким "Металургом", що відбудеться 16 травня у Харкові, буде показаний у прямій трансляції на телеканалі "Футбол". Трансляція кубкового протистояння на каналі "Футбол" відбудеться в улюбленому глядачами розширеному форматі. О 16:00 розпочне свою роботу передматчева студія. Глядачів чекають несподівані гості, серед яких - Анатолій Заяєв – тренер "Таврії" зразка 1992 року, першого чемпіона України. Учасники студії проаналізують шанси кожної з команд на успіх, розставлять акценти на сильних і слабких сторонах колективів і спробують спрогнозувати хід подій. Також увазі вболівальників будуть запропоновані ексклюзивні сюжети від журналістів телеканалу "Футбол" про підготовку команд до вирішального матчу турніру і про нелегкий шлях, який їм довелося здолати, перш ніж дійти до фінальної дуелі. Сама ж трансляція двобою "Таврія" - "Металург" Д розпочнеться о 16:55 на телеканалі "Футбол". Студія продовжить свою роботу в перерві й по закінченню зустрічі. Глядачів очікують флеш-інтерв'ю з учасниками матчу й наставниками команд, а також церемонія нагородження переможців. |
Знакова подія:
Eurosport перейшов на формат 16:9 http://s50.radikal.ru/i130/1005/e9/77cdce0aaf3d.jpg З сьогоднішнього дня російськомовна версія каналу Eurosport (стандартної чіткості) була переведена на широкоекранний формат кадру 16:9. Про те, яким чином здійснюється передача широкоекранного зображення стандартної чіткості, а також про те, чому перед кожним без виключення телевізійним каналом рано чи пізно стане питання про перехід на 16:9, я вже писав в квітневому номері журналу «Медіасат», тому повторюватися не буду. Отже, чому ж перехід на 16:9 саме цього каналу представляє для нас особливий інтерес? Річ у тому, що для багатьох українських мереж кабельного телебачення Eurosport стає першим каналом, що транслюється в такому форматі. Зараз в ряду нишевых каналів склалася ситуація, коли необхідність переходу на 16:9 вже починає назрівати, але здійснити такий перехід заважає страх стати першопроходцем, що збирає всі «шишки». Для некоротых кабельних мереж таким першопроходцем став дніпропетровський канал English Club TV, що увійшов до історії як першого українського телеканалу, що перейшов на формат 16:9, але його покриття, звичайно ж, не йде ні в яке порівняння з покриттям каналу Eurosport. В принципі, «шишок» при такому переході не так вже і багато, оскільки в стандарті цифрового телебачення DVB (який використовується як для доставки каналів до головної станції кабельного оператора, так і для поширення сигналу в цифровій кабельній мережі DVB-C) передбачено все, аби перемикання на 16:9 було абсолютно безболісним і, можна сказати, автоматичним: якщо ніхто не чіпав встановлені за умовчанням налаштування устаткування головних станцій кабельних операторів і абонентських ресіверів, то проблем бути не повинно, і результат буде як мінімум не гірше, ніж при трансляції в звичному форматі 4:3 (у журнальній статті я розповів про це детальніше). Але в разі, якщо на ресівері головної станції аналогового кабельного телебачення налаштування «формат кадру телевізора» хтось бездумно перемкнув з того, що стоїть за умовчанням «4:3» в «16:9», то вихідне зображення буде спотворено. Те ж саме відноситься і до абонентів цифрового кабельного ТБ з неширокоекранними телевізорами: налаштування формату кадру телевізора в своєму цифровому ресівері їм міняти не потрібно, а якщо хтось колись випадково перемкнув її, то проблему він зможе відмітити лише тоді, коли йому стане доступний хоч би один широкоекранний канал. Єдині, хто все-таки повинен зреагувати на зміну формату кадру - це інженери, контролюючі параметри MPEG-кодеров на передавальних станціях тих супутникових операторів, які спочатку кодують сигнал або перекодують його в інший формат. Eurosport повідомив їх всіх за місяць до перемикання формату, та і для фахівців такого рівня ця новина зовсім не є новиною - про неї всі давно взнали і без персональних повідомлень. І проте, у супутникового провайдера «Поверхня ТБ» канал Eurosport весь сьогоднішній день йде в спотвореному вигляді, з неправильною службовою інформацією про формат кадру! Як мовиться, no comments. Автор: Олександр Дзюбенко hdtv-ukraine.com |
В Україні запущено перший канал у форматі 16:9
З сьогоднішнього дня російськомовна версія каналу Eurosport (стандартної чіткості) була переведена на широкоекранний формат кадру 16:9.Про те, яким чином здійснюється передача широкоекранного зображення стандартної чіткості, а також про те, чому перед кожним без винятку телевізійним каналом рано чи пізно стане питання про перехід на 16:9.Отже, чому ж перехід на 16:9 саме цього каналу представляє для нас особливий інтерес? Справа в тому, що для багатьох українських мереж кабельного телебачення Eurosport стає першим каналом, що транслюються в такому форматі.На даний момент у ряду нішевих каналів склалася ситуація, коли необхідність переходу на 16:9 вже починає назрівати, але здійснити такий перехід заважає страх стати першопрохідцем, як збирав всі «шишки».Для некоротих кабельних мереж таким першопроходцем став дніпропетровський канал English Club TV, який увійшов в історію як перший український телеканал, який перейшов на формат 16:9, але його покриття, звичайно ж, не йде ні в яке порівняння з покриттям каналу Eurosport. У принципі, «шишок» при такому переході не так вже й багато, так як у стандарті цифрового телебачення DVB (який використовується як для доставки каналів до головної станції кабельного оператора, так і для поширення сигналу в цифровий кабельної мережі DVB-C) передбачено все ,щоб перемикання на 16:9 було абсолютно безболісним і, можна сказати, автоматичним: Якщо ніхто не чіпав встановлені за замовчуванням налаштування обладнання головних станцій кабельних операторів і абонентських ресиверів, то проблем бути не повинно, і результат буде як мінімум не гірше,ніж при трансляції в звичному форматі 4:3 (у журнальній статті я розповів про це детальніше).Але у випадку, якщо на ресивері головної станції аналогового кабельного телебачення настройку «формат кадру телевізора» хтось бездумно перемкнув з стоїть за замовчуванням «4:3» у «16:9», то вихідна зображення буде спотворене.Те ж саме відноситься і до абонентів цифрового кабельного ТБ з неширокоекранного телевізорами: налаштування формату кадру телевізора у своєму цифровому ресивері їм змінювати не потрібно, а якщо хтось колись випадково перемкнув її, то проблему він зможе помітити тільки тоді,коли йому стане доступний хоча б один широкоекранний канал. Єдині, хто все-таки повинен зреагувати на зміну формату кадру - це інженери, контролюючі параметри MPEG-кодерів на передавальних станціях тих супутникових операторів, які спочатку кодують сигнал або перекодує його в інший формат.Eurosport повідомив їх всіх за місяць до перемикання формату, та й для фахівців такого рівня ця новина зовсім не є новиною - про неї все давно дізналися і без персональних повідомлень.І тим не менше, у супутникового провайдера «Поверхность ТВ» канал Eurosport весь сьогоднішній день йде в спотвореному вигляді, з неправильною службовою інформацією про формат кадру! Як то кажуть, no comments. сточнік - hdtv-ukraine |
У Сербії з'явився канал Viasat Nature
13 травня 2010 в пропозиції сербської супутникової платформи Total TV з'явився новий канал Viasat Nature. Viasat Nature мовить 24 години на добу, 7 днів на тиждень, без реклами. Технічні характеристики: Eutelsat Sesat 1 (16,0 ° E) tp. B3 (11,096 GHz, pol.H, SR: 27300, FEC: 2 / 3, DVB-S/QPSK) ID: Viasat Nature PID V: 308 PID A: 429 PID PCR: 308 SID: 1408 PID PMT: 208 Провайдер: Total TV Кодування: Cryptoworks і NDS VideoGuard сточнік - satkurier |
Badr 5 - нові можливості для прийому DX
Останнім часом зростає інтерес глядачів у Європі до прийому арабських програм.Є кілька причин, - привабливий спектр тематичних каналів, які будуть звернені до європейського глядача: MBC (MBC1, MBC2, MBC3, MBC4, MBC Action, MBC Persia), спортивні Al Jazeera Sport Channel (AL Džazíra Sport), Al Kass Dubai Sport. Ще одна причина інтересу до арабського телебаченню - нові програми у форматі високої чіткості (HDTV). Деякі з них безкоштовні і включають в себе трансляції передач, часто недоступних для глядачів в HD. Це free-to-air канали HD - Al Kass HD і Dubai Sport HD.Обидві програми, транслюються через супутник Badr 4 в орбітальній позиції 26 ° с.д. Супутник охоплює відносно сильним сигналом навіть Центральну Європу та прийом транспондера можливий на параболічні антени діаметром 90 см. Arabsat, арабський супутниковий орператор апаратів Badr і Arabsat, нещодавно оголосив про свій намір розширити спектр каналів телебачення високої чіткості. Arabsat бачить потенціал для подальшого зростання своїх доходів - у мовленні HD.Подальший внесок у розвиток цієї задачі повинен внести новий супутник Badr 5. Старт Badr 5 ракетою Proton намічений на 3.6.2010. Космічний апарат буде мати в загальній складності 46 транспондерів Ku-діапазону, ємності в S діапазоні і чотири транспордера Ка-діапазону.Badr 5 буде розташований в позиції 26 ° E. Позиція 26Е отримає значне підкріплення, яке розширює можливості супутникового мовлення в країнах арабського світу. Badr 5 буде працювати в 4 діапазонах: -10,7 До 10,95 GHz (промінь Pan-Arab) -11,2 До 11,45 GHz (промінь Pan-Arab) -11,7 До 12,50 GHz (промінь Pan-Arab, Maghreb, Central Asia) -12,5 До 12,75 GHz (промінь Pan-Arab) Є у цілому три променя покриття. У діапазоні 11,7 до 12,5 GHz будуть працювати промені Pan-Arab, Maghreb, Central Asia. Решта діапазон буде в зоні покриття Pan-Arab beam. Новинкою в позиції 26 ° E буде sub-Ku діапазон - частоти з 10,7 до 10,95 GHz. сточнік - satkurier |
Discovery Channel запускає в Болгарії локальну версію телеканалу
Discovery Networks Europe в Болгарії запускає локальну версію свого популярного документального та освітнього телеканалу Discovery Channel.У цій країні транслюється пан-європейська версія каналу Discovery Central Europe, яка незабаром буде замінена спеціальної версією для болгарського ринку. На відміну від загальноєвропейської версії Discovery Central Europe, болгарська версія Discovery Channel буде транслювати рекламу, - глядачам буде запропоновано повністю локалізований канал - назви та оголошення будуть транслюватися на болгарською мовою.За неофіційною інформацією, мовлення на цьому каналі буде синхронним, - і в результаті субтитри будуть відключені. Болгарська версія Discovery Channel стане головним конкурентом каналу National Geographic Channel Bulgaria.Програма Discovery Channel Bulgaria з'явиться в пропозиціях болгарських DTH платформ Total TV Bulgaria в позиції 16 ° Е і в Bulsatcom на 39 ° Е, замінивши собою версію Discovery Channel Central Europe. Болгарська версія Discovery Channel вже почала експериментальне мовлення на супутнику Sirius 4 із наступними параметрами: Супутник: Sirius 4 на 4,8 ° с.д. Частота: 12,322 ГГц Поляризація: вертикальна Символьна швидкість: 27500 FEC: 7 / 8 Стандарт: DVB-S/Mpeg2 Кодування: Power Vu |
Animax змінив логотип
http://s46.radikal.ru/i112/1005/80/54e09adf8c99.jpg Версія каналу Animax, яка транслюється на чеською, словацькою та угорською ринку, змінила логотип. Зображення нового логотипу Animax вже з'явилося в нижній частині телевізора. Animax орієнтований дітям старшого віку, молоді та дорослих. Канал Animax є частиною послуг DTH СКП та Digi TV. Вона здійснює мовлення щоденно 8:00 вечора до 2:00 ранку. Логотип нещодавно змінив і португальська Animax. Він транслюється на супутнику Atlantic Bird 1 (12.5 ° W) в DVB-S2 мультиплексу.Бажаючі можуть познайомитися з одним з місцевих версія ТБ Animax. (Старий і новий логотип Animax (для порівняння)) www.satkurier.л |
В Одесі пройде перший Одеський міжнародний кінофестиваль
http://www.mediabusiness.com.ua/imag...img/186/39.gif В якості основної концепції фестивалю організатори обрали наявність почуття гумору визначальною умовою для фільмів - учасників фестивалю. Новоспечений ОМКФ з бюджетом в 10 млн. грн.позиціонується, перш за все, як захід для широкого глядача - кожен бажаючий може придбати за 300 грн. бейдж фестивалю, який дасть доступ на всі покази, чи ходити на окремі огляди, вартість квитка на які складе від 15 до 50 грн.Оскільки кінофорум пройде у високий курортний сезон, то, за словами президента фестивалю Вікторії Тігіпко, вони очікують, що його відвідає 40 тис. глядачів.«Ми дуже ретельно підійшли до відбору картин, - продовжує пані Тігіпко, - фільми підібрані так, щоб глядачам після перегляду було що обговорити». Всього в рамках ОМКФ покажуть близько ста фільмів. Шістнадцять повнометражних ігрових стрічок, створених після 1 січня 2009і раніше не виходили в прокат в СНД, візьмуть участь в основному конкурсі і будуть боротися за номінації «Гран-прі фестивалю» - статуетка «Золотий Дюк» і $ 15 тис., «Краща акторська робота» - $ 10 тис., «Приз глядацьких симпатій »- $ 5 тис. Ще одна статуетка і $ 10 тис.будуть вручені в день відкриття фестивалю (церемонія відкриття і закриття відбудеться в Одеському театрі опери та балету) «За вагомий внесок у розвиток кінематографа». 16 картин покажуть у рамках програми «Фестиваль фестивалів».Крім того, покажуть фільми Федеріко Фелліні, Одеській кіностудії, Кіри Муратової та пройдуть спецпоказ за участю іменитих гостей фестивалю і 16 майстер-класів. Для молоді планується організувати кіношколу, яка зможе прийняти 1,5 тис. учасників. Головою журі стане голландський режисер Йос Стеллінг. Решта складу, імена почесних гостей і програма фесту поки не розголошуються. stochnik - MediaBiznes |
З 18 травня Rai Sport 2 в платформі tivùsat
Джерело: digital-sat.it http://i030.radikal.ru/1005/b5/564ce26c47b5.jpg З 18 травня 2010 року, Rai Sport 2, другий спортивний канал суспільного телебачення, буде доступний в пропозиції італійської супутникової платформи tivusat. У пропозиції цього оператора вже є спортивний Rai Sport 1. Tivusat - безкоштовна платформа в орбітальній позиції 13E. Умова прийому цієї платформи-наявність спеціального ресівера і картки доступу. http://satkurier.pl/news/55229/od-18...tiv249sat.TML |
Чемпіонат світу з футболу 2010 в HD якості
http://s12.radikal.ru/i185/1002/8f/d88fa103df9e.png З 11 червня в пакеті кабельного оператора "Интерсвязь" появиться новий канал високої чіткості «2 Спорт 2», який буде показувати прямі трансляції чемпионату світу з футболу 2010 ПАР в HD-якості. Раніше телеканал транслював Олімпійські ігри у Ванкувері також у HD якості. Канал буде мовити цілодобово, будуть показуватися у сі без вийнятку матчі та повтори найяскравіших матчів. Канал буде кодуватися і для його прегляду потрібно буде придбати спеціальну карту доступу чи CAM - модуль. |
http://i060.radikal.ru/1005/77/37d200ed4d61.jpg
У Четвер, 13 Травня 2010 телебачення нової генерації n несподівано увелічілo свій список каналів двома новими позиціями - тестовою версією Eurosport 3D нa позиції 159. і Wedding TV на позиції 155. Teстовая емісія Eurosport 3D пов'язана очевидно з трянсляціей турніру French Open в технології 3D. French Open, що починається з 23 травня по 6 червня 2010 року, це перший багатоденний спортивний турнір в Європі безпосередньо трянслюючий в 3D. Wedding TV це канал присвячений зв'язків, романсів, партнерським відносинам та весіллях. Він спрямований на тих глядачів, яких приваблює світ відносин між чоловіками і жінками, а також романтична любов - весілля і атмосфера вінчання. ТЕХНІЧНІ ПАРАМЕТРИ HOT BIRD 8 (13E) тп. 111 (10,723 GHz, pol. H, SR: 29900, FEC: 3 / 4, Auto) ID: Wedding TV PID V: 1061 PID A: 1261 PID PCR: 1061 SID: 4661 PID TXT: 1161 PID PMT: 161 Provider: Arqiva koдірованіе: відкрито |
Максим Хортицький вестиме новини на ТОНІСі
http://s40.radikal.ru/i089/1005/96/47e10c690739.jpg З 17 травня ведучим інформаційної програми "24 години" на телеканалі ТОНІС стане Максим Хортицький. Про це сповіщає прес-служба каналу. Нагадаємо, ведуча програми "24 години" Юлія Лаврісюк звільнилася з телеканалу за власним бажанням. За інформацією джерел "Дусі", тепер вона працюватиме у прес-службі Михайла Бродського. Максим Хортицький раніше працював на телеканалі ТВі, де вів економічні рубрику в програмі "Сьогодні". Максим Хортицький народився у Запоріжжі, має технічну освіту. Кар`єру розпочав 2004-го року редактором та ведучим новин на Запорізькій ОДТРК, потім працював на радіо "Ера ФМ" та у київському бюро "Радіо Свобода". За матеріалами: Телекритика |
ICTV: "Велика різниця по-українськи". Анонс програми на 22.05.2010
http://s51.radikal.ru/i132/1005/6d/66585fd6c549.jpg Хто може взяти інтерв'ю в справжнього Аватара, змусити працювати Доктора Хауса в звичайній українській лікарні та створити гурт "Сімейні труси"? – Лише "Велика різниця по-українськи"! Іван Ургант: - Олександре, якби ви мали 200 мільйонів доларів, куди б ви їх витратили? Олександр Цекало: - Іван, Я б зробив дуже скромно, купив би собі маленьку непримітну… країну, назвав би її "Сполучені Штати Цекало", у мене був би двір з прислугою, недільними привселюдними стратами і фаворитками! Іван Ургант: - Ех, Олександр, а Джеймс Камерон розпорядився цією сумою трохи інакше - він на ці гроші зняв фільм "Аватар". "Велика різниця" не пройшла повз гучної картини і зняла "Фільм про фільм". Свою думку висловлять Богдан Бенюк, Анатолій Хостікоєв, Нікіта Міхалков і навіть сам Джеймс Камерон! — Як я придумав ідею Аватара? – говорить режисер. — Це було приблизно років 10 тому. Я удома робив ремонт. Підлога ще не висохла від лаку і ідея якось сама народилася… На зйомки "Фільму про фільм" завітав сам Аватар! Картину він прокоментував так: "Я взагалі не розумію через що такий галас. Які спецефекти? Яка комп'ютерна графіка? Від початку до кінця все грали звичайні актори. У нас в Мажаївці, через сусідство з хімзаводом, всі такі." На створення образу знадобилось в чотири рази більше гриму, ніж на героїв інших скетчів. Протягом двох годин два гримери змінювали форму обличчя актора за допомогою спеціальних накладок, нарощували волосся і навіть пришивали вуха. Для гриму наступного героя знадобилися лише піджак, тростина та грізний вигляд. Сам доктор Хаус завітає в провінційну українську лікарню! Хто переможе: американський професіоналізм або вітчизняна винахідливість? Дивіться у "Великій різниці"! Кузьма "Скрябін" заспіває пісню про справжніх чоловіків разом з групою "Сімейні труси", а Ані Лорак проміняє Родрігеса на все "Криве дзеркало"! Українській красуні підспівуватимуть "нові російські бабки", Олена Стєпаненко і навіть Євгеній Петросян. Більше скетчів, більше жартів, більше зірок в новому випуску програми "Велика різниця по-українськи"! Новий випуск "Великої різниці по-українськи" — у суботу, 22 травня о 19:30 на ICTV! |
ICTV: Обрано найкращих українських футбольних коментаторів для матчів FIFA-2010
Українці визначились, з ким будуть вболівати та переглядати матчі Чемпіонату світу з футболу-2010. Найкращими коментаторами країни були названі Денис Босянок, Дмитро Джулай та Віктор Вацко. Саме вони супроводжуватимуть найкращі матчі у прямій трансляції з ЮАР на ICTV. Протягом кількох місяців ICTV проводив опитування серед глядачів. Спочатку ви надсилали на електронну скриньку імена найулюбленіших коментаторів, з яких була сформована топ-десятка за кількістю голосів. Після цього розпочався етап голосування на сайті ICTV.UA. Боротьба за звання найкращих тривала цілий місяць, свої голоси віддали десятки тисяч уболівальників! Отже, зустрічаємо переможців! — Денис Босянок (22,88% голосів) — Дмитро Джулай (18,64% голосів) — Віктор Вацко (14,06% голосів) Однак випробування для них не закінчилися — уже в червні на сайті каналу ICTV глядачі матимуть можливість оцінити професійний рівень кожного з коментаторів та висловитись з приводу футбольних баталій на форумі. Нагадаємо, що футбольні матчі 2010 FIFA World Cup™ регулярно транслюватиме канал ICTV, починаючи з 11 червня до 11 липня |
З 1 червня продажем реклами на каналі "Сіті" займатиметься департамент продажів "1+1"
http://s51.radikal.ru/i131/1005/f6/71e7d95d0937.jpg З 1 червня продаж реклами на телеканалі "Сіті" здійснюватиме департамент продажів "1+1". Про це повідомив керівник департаменту Дмитро Лисицький. Нагадаємо, цього року 100%-м власником обох каналів стали структури, що належать бізнесменові Ігорю Коломойському. Саме з цим пов'язана інтеграція "Сіті" до групи "1+1" у комерційній площині. За словами Дмитра Лисицького, "Сіті" буде включено до пакету "1+1" та "Кіно". Для того, щоб отримати знижку на ексклюзивне розміщення, рекламодавець має обов'язково розміститися і на "Сіті". Укладені до цього угоди та цінова політика переглядатися не будуть. Раніше канал працював із сейлз-хаусом "Сфера-ТБ", але не мав з ним угоди про ексклюзивний продаж. Нагадаємо, у квітні група "1+1" почала продавати рекламу новим клієнтам за загальнонаціональною панеллю. За матеріалами: Телекритика |
Андрій Сміян вестиме "Підсумки тижня" на НТКУ
http://s005.radikal.ru/i211/1005/81/2a634430a5c1.jpg 16 травня, у неділю, о 21:00, на телеканалі НТКУ дебютує нова підсумково-аналітична програма "Підсумки тижня". Її ведучим стане Андрій Сміян, а шеф-редактором - Дмитро Драбик. Про це повідомляє "МедіаБізнес" з посиланням на заступника гендиректора НТКУ Олександра Пантелеймонова. Андрій Сміян працював ведучим "Новин" на НТКУ; Дмитро Драбик - репортером телеканалу "Інтер" і випусковим редактором "Подробиць тижня". Паралельно з роботою на НТКУ Дмитро Драбик продовжує працювати випусковим редактором проекту "Знак оклику" на ТВі. Раніше випуск "Новин" у неділю вела Світлана Леонтьєва. Як запевнив генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф, ведуча лишиться на каналі, але який саме випуск новин вона вестиме, поки уточнюється. За матеріалами: Телекритика |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010