![]() |
Vova88, відкрий тунер зніми мат. плату, обдивись- може де "соплі" або дроти переплутані\незапаяні на COM-порт
|
У темі 2 долучень
Поміряй нульмодемний кабель,може обрив.Тюнер може не шитись якщо нема дроту корпус- корпус
|
А сам тюнер працює чи висвічує постійно ASH.
Коли працює то проблема від кабеля до транзисторів СОМ порта в тюнері а коли горить постійно після його вкл то допоможе мабуть джитаг.Бо ASH це не проходить тест порта. |
У темі 1 долучень
Vova88, тому в тебе і шара не йде,бо заморочка з COM-портом.
Поміряй напругу,резистори ,поміняй тр-ри-може не робочі. |
Цитата:
|
Цитата:
COM-порт може бути і цілий,дивись як він прописан COM1,COM2 і т.д.теж треба ставити і у загрущику ,або зробити по замовчуванню COM1.може драйвер ... |
Цитата:
|
Таке може бути.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Адаптер USB -> COM (9 pin) Viewcon (VE066),як думаєте це варіант нормальний,і чи можна зремонтувати ресивер? |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Vova88: чи можна зремонтувати ресивер?
Провір транзистори порта в тюнері,один з них або обидва(???)мабуть пробиті.Що маєш з вимірювальної апаратури? |
duman, Vova88 щось я його не розумію.За вчора інфи виклали-можно не тільки тюнер зремонтувати.Сьогодні все спочатку.
|
Згідний,ще й мінімум інформації про проведені роботи.
|
І по його словах згорів і на ресі і в компі компорт!Або там,або там може згоріти.Це щось не так,чогось не договорює.
|
boris, він все пояснив
Цитата:
|
kreshnot, Згоден,але
Цитата:
Цитата:
|
Дякую вам що ви мені помагали,але я не майстер,я простий користувач і ресівер розбирати я не хочу,ресівери у мене є два,коли куплю цей адаптер і ви допоможети хоча би настроїти шарінг буду вам дуже дуже вдячний.
|
Звук на Глобо 4100с
Чи можна на цьому тюнері якось покращити якість звуку, його гучність? Бо на телевізорі майже 70% звуку і аж тоді добре чути звук з тюнера(при такій гучності колонки в ньому гудять). На іншому ресивері глобо 7010а пригучності 10% на тєліку все добре чути. Наперед дякую! tvsat-prof
|
ivantsiura,
Цитата:
|
Цитата:
|
ivantsiura,
Можна маючи осцилограф.Без нього провір чи є нормальні 12в з бж,режими U6 C4558 і цілістність транзистора QM1 (mute). |
Цитата:
|
Цитата:
|
Достатньо підняти колектор ,але пропаде функція MUTE.
А звук слабкий по правому і лівому каналах? U6 C4558 забезпечує підсилення.6в має бути на 3 і 5 виводах і добрий конденсатор ТС8 100мк ло схемі сайта на 8 виводу. Це було так чи сталось ? |
Цитата:
|
Там э два резистора R9, R12 по 330 Ом, перевiрте iх.
|
Підпаяй між 3,5 виводами U1 і корпусом кондесатор 220-470 мкф і обвязку мікросхеми провір.
|
AK BARS, Ти комусь пробував ставити свiй дамп? -останнiй? ну ти й нагородив....Нестелепний-не лiзь!
Вибачте, модератори не в туди! |
на orton 4100c свiтиться 8.ресiвер не включаэтся.що може бути
|
В першу чергу перевір конденсатори в БЖ і заміряй напруги
|
попробуй замінить кварц дуже часта поломка в тюнерах марки глобо, заміни озу
|
vova78, можеш законектити ЖТАГОМ
|
Підкажіть будьласка як видалити і просканувати заново канали? просто перешив тюнер а тепер половина каналів не показує щось вроді би з транспондерами. знайшов в гулі що треба видалити канали і пересканувати потрібні частоти а я в цьому дуб... допомоіть будьласка
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010