![]() |
Цитата:
|
Цитата:
(особиста думка!?) |
Цитата:
|
Не може позиція супутника впливати на управління конвертором і дісек-комутатором,причина може бути в конверторі,кабелі до комутатора,самому комутаторі,кабелі від комутатора до тюнера і самому тюнері.Це все що я хотів сказати,і процитував я твій вислів :Може він якийсь особбєний.Випадків з некоректною роботою дісек-комутаторів зустрічав багато.Найчастішою причиною виявлялась *корява* форма імпульсів управління з тюнера,якість кабеля і схематичне виконання комутатора особливо при використанні квадро головок (з особистої практики).
|
duman,
Як в тому фільмі тут све добре написано все правильно,але на той самий крнвертор,з тими самими кабелями з тим же дісиком 9градус показує без проблем....Як так то?)))))) |
Хлопці Ви карту покриття 10Е бачили ??? Також раджу порівняти її з картою покриття 9Е . Як на мене то треба пробувати приймати 10Е на окрему антену 0,9м ..., хоча я не розумію що з цього борту Ви хочете дивитися...
|
Цитата:
|
yura150480, в принципі цей дефект можно спробувати усунути доробкою DiSEgC(при наявності сигнала з супутника,вміння паяти і хочаб трішки розбиратися в схемах та бажання)
|
Цитата:
|
Доброго вечора всім..Скажіть,а є канали ще крім РG РВ?Буду дуже вдячний.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010