![]() |
Дев’ятирічний Вовочка вилаявся матюками біля матері, яка чистила рибу.
Мабуть, це єдиний випадок, коли людина отримала ляща карасем. |
- Дівчина, будь ласка тюбик клею «Момент».
- Токсикоман?! - Ні, у мене черевик порвався. - Так що думаєш?! Клею нанюхаєшся, черевик ціліше стане?! |
Розмова двох мисливців:
- Вчора зустрів в лісі вовка. Худий такий, схуд за зиму, просто шкіра та кістки. Встиг втекти. - Вовк? - Ні я. |
У чому полягає різниця між лікарем в психіатричній клініці і його пацієнтом? - У пацієнта немає ключа, який відкриває усі двері в клініці.
|
Найбільше дратує, коли брешуть, брешуть настільки невміло, що хочеться дати по пиці та сказати: «більше артистизму, курво! Жалюгідно виглядаєш!»
|
У дитячому саду.
- Який милий малюк! Хлопчик, як тебе звуть? Петрик? Петрику. Які пухкі щічки! Скільки тобі років? Петрику, а кого ти більше любиш - татуся або маму? А з дівчаток кого ти більше любиш - Катрусю або Марусю? - Тітонька, не дихаєте, будь ласка, мені в обличчя перегаром. Мені 5 років. Я однаково люблю тата і маму. Ще я люблю іграшки і цукерки. Дівчаток я любитиму, коли виросту. Хоча останнє, після знайомства з Вами, вже не факт. |
Мама читає дочці казку на ніч. Дочка:
- А це правда, що чудовисько ховалося від красуні, тому що напилося і йому було соромно показуватися на очі? - Ні донечка, чудовисько в казці виявилося дуже навіть гарним, а от татові своєму скажи, щоб сховався від мене подалі |
Потрібно 7 секунд, щоб їжа потрапила з рота до шлунку.
Людське волосся може витримати навантаження в 3 кілограми. Довжина статевого члена - це 3 довжини великого пальця. Жінки мигають в 2 рази частіше, ніж чоловіки. Дівчата вже прочитали цей текст. Хлопці все ще дивляться на свій великий палець. |
- Мамо, а чому на плиті такий бруд?
- Та то тато яєчню посмажив. - Без сковорідки? |
Дід - внуку:
- Ну ти і фрукт! - Від сухофрукту чую! |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:06. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010