![]() |
- Розкажи що-небудь веселе!
- Зі свого життя? - Ні, веселе! |
Чоловік жінці на кухні каже роздратовано:
- Знов курка? У мене скоро пір’я почне рости! - А шо, яловичину готувати, щоб роги виросли?.. |
- Дідусю, щойно хулігани у дворі відібрали у мене гроші!
- Нічого, онучку, вони до нас повернуться сторицею! - А «сторицею» - це як? - От дивись. Зараз вони підуть пропивати ці гроші у генделик, де працює твоя мама. Потім нап’ються і трощитимуть вікна, які вставляє твій тато. А потім почнуть бити один одному пики, повибивають зуби, а твій дідусь хто? Стоматолог!!! |
- Може зробимо сьогодні вночі те, про що завтра буде соромно згадувати?
- Візьмем в кредит Ланос? |
До мене часто заходить сусідка. Буває, два-три рази на день. І прикриваючись сексом, вже всю сіль з хати винесла...
|
Мати запитує сина:
- Що ти будеш робити, поки я буду ходити по крамницях? - Буду грати з нянькою або залізницею, - відповідає син. - Залежить від того, що вибере собі тато. |
Рибалка йде з риболовлі, складає вудки, ховає черв’ячків у торбу, зовсім ні чого не спіймав і примовляє...
- От якщо б риболовля так не заспокоювала... Придушив би всіх до бісової матері! |
Чоловік:
- Кохана, може по-швидкому? Дружина: - А що буває по іншому? |
Вертається Вовочка дуже пізно вночі додому. На порозі його зустрічає батько.
- Ну що, знову шлявся по дівках, пив, курив... - Тато, заздрість - погане почуття. |
Я ось астрологією захоплююся. Лежу я якось на дивані, інші світи спостерігаю, зоряне небо, але тут прийшла дружина, і все зіпсувала - зняла з голови друшляк і вимкнула світло!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010