![]() |
LEXSUS, На якій мікросхемі зібраний той перехідник ??? Якщо на MAX232 - по проблем не повинно бути, а якщо на PL203 то можуть бути проблеми... , все решта Вам написав yura150480 ...
|
yura150480 дуже вам дякую буду пробувати може получется ще раз дякую.
|
Цитата:
Пробував міняти бінарік нічого не дало....Від РТК пробував редаговані зборки,то на одній навіть мжкама не було,а оскам налаштований леше на карту і на ключі також не реагував.А шукати де оригінально Е2 від РТК нема охоти,помню колись давно ставив якусь,то коли поміняв бінарік то оскам працював з ключами,але яка то була і де вона хз...На рунігмі мж1,38 глючений сильно,а оскам настільки мертвий що навіть шаритись не хоче)))) Кароче посидів пів години і кинувся того ровера...І ще таке питання Пан славон,ви зі Львова? Бо мені потрібен майстейр,бо мій в іспанію рванув і не знаю чи вернеться)))) |
Slavon дякую вам на каропцінаписано RS 232 convertor може мали стаким справу дякую щераз.
|
Цитата:
Ось нарив на одному форумі щодо Е2 для Ортона 9500 Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А у вас Пан Славон вдалося на Е2 запустити цей пакет? |
Цитата:
Про який пакет йде мова ??? Про цей CanalSat France ??? У мене на ЕМУ йде він (ТР 12344 H ... та інші ) в Індетто 2 з ключами від Серьога... |
Цитата:
Код:
ASTRA 19.2°E TNT SAT FRANCE 030B00 |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:17. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010