![]() |
@Galkatern
1 день назад Схід України це жертва комуністичної окупації Вони вибивали з людей культуру мову віру І це знищувало ваші культурні корені Якщо дослідити історію вашої родини то ви теж знайдете постраждалих від Совєтського терору Тому бережіть культуру мову пісню українську бо це ваше рідне |
кацапіія не припиняла гібридну війну проти народу України з часів Котигорошка з Івасиком Телесиком , крала наше ім'я - Русь , наших богатирів - наш епос ( власного епоса в штучно створених кацапів тупо немає ) , е.т.с.
Ці "казочки" - відлуння тієї війни . |
Думаю люди розуміють, що РФ не буде інвестувати в Україну та українців. Завезуть своїх пиляти бабло. Відіжмуть бізнес.
На окупованих територіях буде спочатку щось типа Бучі, а потім чоловіків мобілізують, частину переселять подалі від України, всі документи, що свідчать про існування України знищать. Саме слово Україна буде заборонена. Буде якась Малоросія чи південно-західний регіон росії. У нас є такі, що плекають ілюзії щодо майбутнього в окупації. І цим готують винищення співгромадян і України як такої. Зроблять таку собі філію ЛНР/ДНР, там що, життя стало краще? Якщо брати 2015-2022, то міграція була з ЛНР/ДНР до України, а не навпаки. Одна з мотивацій це помста українціям, тому на що сподіватися. Це боротьба за виживання, більшість впевнені, що в РФ життя буде гірше, як раз в плані холодильника. Для нас совок это всегда. Я хочу популяризировать украинский язык а не русский. Любімо своє українське. Тримаймося разом. Допомагаємо хлопцям які на війні донатами. Це важливо. Дякую. |
up
|
1. Svuномopді – п.д@ри
2. poсіяни дійсно нам МСТЯТЬСЯ. Тільки не за Старобєльськ, приниження на 9 травня чи атаки на НПЗ, як пишуть деякі залякані люди. На жаль, все значно складніше. росіяни МСТЯТЬСЯ нам за те, що ми існуємо. Саме наше існування створює для звичайних росіян, простих людей, які проти війни, нестерпні душевні муки. Ці муки настільки нестерпні, що попри Достоєвського і Му-Му, попри Льва Толстого і листи Катерини ІІ Вольтеру, звичайні люди на болотах стиснувши зуби, змушені вести війну проти нас, доки ми будемо існувати. Бо їм фізично погано, коли нам добре. І тут я маю висловити співчуття росіянам, бо як би вони не мучились і не страждали від нашого існування, скільки б грошей і людей не витратили для "окончатєльного вирішення українського питання", існувати ми не припинимо. Принаймні, поки існують ЗСУ і бойові бригади, які зустрічали росіян без броніків, в кедах і з калашами, а тепер навалюють так, що бункер хитається. Вибачте, нешановні росіяни, що ми живі і нuщимо окупантів в промислових масштабах! Така вже в нас хєрова ДНК – безпощадно п#дити біологічне сміття, яке прийшло на нашу землю. Тому без образ, але ми знu.щимо кожного вашого сина, брата, чоловіка, який прийшов знu.щити нас. Бо ми, Збройні Сили – єдиний реальний гарант безпеки України і українців. А ще, якщо чесно, нu.щити вас нам подобається Ми переможемо Сергій Марченко |
У темі 1 долучень
Зберіг, щоб періодично тикати носом «замирювачів» та любителів домовленостей.
На конференції в Санкт-Петербурзі було представлено сценарій розвитку подій до 2036 року щодо України. Серед озвучених тез: • можливе приєднання Києва, Одеси, Харкова та інших українських міст; • створення на території України повністю підконтрольної буферної держави; • приєднання України до Росії; • або створення нового східнослов’янського державного утворення. Так, це не офіційний план і не державне рішення, а один зі сценаріїв, представлених для обговорення. Але корисно пам’ятати, що подібні «візії майбутнього України» відкрито озвучуються на російських майданчиках. Тому коли черговий «замирювач» розповідає, що треба просто припинити стріляти й домовитися, варто запитати: а домовитися про що саме? Про який із цих сценаріїв? |
А що буде, якщо продовжувати воювати далі?
Хтось узагалі думає про тих людей, які не можуть виїхати з України? Про літніх людей, мешканців прифронтових сіл і містечок, про тих, хто щодня живе під загрозою обстрілів? Зрозуміло, що чиновники, люди з великими статками та ті, хто наближений до влади, у критичний момент знайдуть можливість виїхати в безпечне місце. Але що робити звичайним людям? Боляче дивитися на обличчя стареньких, які залишилися сам на сам із війною. Боляче бачити зруйновані домівки та людей, які втратили майже все. Ніхто не знає, що буде через рік. Будь-які гарантії можуть залишитися лише словами. Справжня гарантія безпеки — це сильна держава, потужна оборонна промисловість і боєздатна армія. Але для цього потрібні час, ресурси та міцний фундамент. Якщо війна триватиме ще довго, цей фундамент може ставати дедалі слабшим: населення скорочуватиметься, економіка виснажуватиметься, а ризик нових втрат залишатиметься високим. Люди чують багато гучних заяв про мільйони дерев, мільйони дронів чи тисячі ракет. Але країну будують не лише словами та красивими виступами. Потрібні реальні результати, відповідальність і довгострокове бачення майбутнього. Головне питання сьогодні: як зберегти людей і побудувати таку державу, яка зможе гарантувати безпеку своїм громадянам не на словах, а на ділі? |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Просто я в якийсь час перестав споживати ось таких персонажів і Портников, який розповідає українцям як треба не бути меншовартісними і платити за це кровʼю людей, багато людей, які не хочуть брати в тому участь, в той час коли він сам собі ходить по студіям в гарному костюмі і розсуждає, про велике.
Зрештою, я все це переосмислив. Можеш це називати як хочеш, що я здався, чи мене зламала російська пропаганда. Для мене зрозуміло одне, що українська нація вийде слабшою з цієї війни, всі хто говорить інакше, просто не дуже розумні, або брешуть. І ця війна, як би не просувались росіяни на фронті, виснажує українську націю безпрезедентно. Україна це країна номер 1 у світі, по масштабу зменшення населення за останні 30 років. |
Ukraine is still fighting for its freedom and the safety of its people. Every donation, no matter how small, can help save lives by providing humanitarian aid, medical supplies, and support for those affected by the war. If you can, please consider donating to trusted organizations. Thank you for standing with Ukraine. 🇺🇦
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:11. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010