![]() |
У темі 1 долучень
Rogozjan, спобуй зменшити відзначений опір
|
Цитата:
|
Треба дивитися обвязку ШИМ,або замінити ШИМ.
|
Цитата:
|
Можно втулити DM0265,але треба буде переробити підключення під цей ШИМ
|
Купити другий БЖ! (він не варта того)
|
Та вот я так само і вирішив:D,
|
Цитата:
|
Доброго ранку!Допоможіть будьласка!Є тюнер 4160сх згорі запобіжник,при повторній заміні оп"ять згорає.Де шукати каку?Наперед дякую!!!
|
Цитата:
|
ne4ajnyk, каку шукайте між запобіжником і трасформатором.
|
Варістор перше
|
Дякую за відповідь) Але мені як-би в малюнках.... допоможете???
|
Кидай фото позначу!Тестер є?(та знання як користуватись)
|
З таким рівнем знань краще купити блок живлення .
|
2 діоди з моста пробиті!!! чим тимчасово можна замінити запобіжник щоб нічого більше не спалити???
|
Лампочкою 60Вт.Але мабуть спочатку щось коротнуло,а після того як замість запобіжника встромили цвяха потягнуло діоди.
|
цвях ніхто не встромляв...)
|
а можна якоюсь тоненькою жилкою дроту???
|
Лампочкою краще.А то знову буде БАААХ.Забув запитати-паяло є?
|
а що повинно відбутися??? лампочка згорить? і ніякого "БАААХ" не було) просто горів запобіжник! І тестер і паяло є!
|
Лампочка не згорить, при КоЗі буде світитись в повний накал.
|
Тобто якщо накал-то десь ще КЗ?
|
Так!
|
І як довго можна тримати все ввімкненим?Та мабуть деталі із КЗ будуть грітися?Дякую за відповіді!!!
|
Цитата:
|
ШИМ?
|
То є так!
|
В мене з десяток БЖ валяється, як взнати,який мені потрібен та що він робочий?Дякую!
|
Вмикати через лампочку та міряти вихідні напруги(бажано під навантаженням).Знайти-3,3 вольт, 5 вольт, 12 вольт, 24 вольт.Підключити БЖ до тюнера та насолоджуватися переглядом телепередач, а якщо щось наплутаєш тоді музика БАХА і швиденько на базар за новим тюнером.
|
Глобік 4100С при нагрузці LNB напруга падає до 12В замість 22 з БЖ
Міняємо кондюк по цій ланці 100мкф! |
Discovery66 ,причина була якраз у двох діодах на мосту.Дякую за підтримку!Але я всежтаки поставив замість запобіжника саму найтоньшу дротинку,надіюсь спасе,якщо щось(просто до найближчого магазину-80 км,а поштою довго чекати та теж 15 км).Я подякую тут,бо непойняв як користуватись тією кнопкою...
|
Пiдскажiть будь ласка тюнер 4100 постiйно перезагружаеться,прошивка не допомагае.
|
yarik, Антенний фідер (кабель) підключений ??? Якщо так то це КЗ (коза) в кабелі або дісіку, голові...
|
З вiдключеним кабелем те саме.
|
yarik, Відкриваєм кришку тюнера, для початку міряєм наприуги на БЖ, потім вихідні напруги живлення конвертора ...
|
Напруга скршiзь в нормi
|
Цитата:
Цитата:
|
Пiдскажiть будь ласка тюнер 4100С при включені горить червоний світодіод і все, не включається. Блок живлення в нормі перевіряв на другому тюнері. Через Джитаг при записі видає блок 1 не стирається не вдається стерти далі все йде нормально загружає дамп до 100%. Але привключені тюнера те саме. Питання що міняти флеш чи проц?
|
ket,міняти флеш
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010