![]() |
Цитата:
Коли лоадер йде 1.0.3 а шити на 1.0.2 тоді проблема. |
Дякую за швидку відповідь ,я так зрозумів шо треба поступово закидати версії загрузчика аж до 1.0.6 а так зразу не можна ?
|
Цитата:
|
І ще забув написати шо в тюнері пише остання загрузка 31 серпня 2007 ,тоді мені закидати і софти теж поступово?
А як це зробити Будь -ласка дайте хоч силку шо качати і закидати |
Цитата:
Тут ПЗ і дампи: Софти, дампи Globo (Orton, Opticum) 4050C, 4100С (ALI3329C). Без обговорень! Тут написано як робити: Для прошивки потрібний "нульмодемній" кабель, завантажувач,прошивка або краще дамп |
Загрущик повинен бути Upgrade by SOIRNET.COM
|
У темі 2 долучень
Дамп можно не міняти, закинути тільки ключи ,канали відредактувати.Ключи брати з любого свіжого дампу.
|
Цитата:
А BU SOIRNET.COM потрібний якщо треба змінювати з більшої версії на меншу, або залити ПЗ яке має бульшу версію не змінюючи версію завантажувача яка є в ресівері... |
У мене є ProgDVB (DVB-Карта) для перегляду телебачення на ПК. І не працює Амос. В чому може бути причина? Всі інші супутники працюють.
|
Підкажіть будьласка .У блоку живленні глобо нема 3.3v без нагрузки при витягнотаму шлейфі.А скаче то 1.2v то 2.4v Чи це нормально ?? як не, то як це виправити?? Конденсатор с15 і с17 ЗАМІНЯВ на нові.недало результату.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Може хто поділиться інфою по процесору ALI М3329C а то що знайшов все
без фокусу(схема і призначеня виводів). kibas, Якщо при цьому ще й *тикається* може бути вхідний 47 мк 400в THE GAME, А на любому тюнері працює антена і дісек чи *зріж горіха* як десь було... |
duman, працює на любому тюнері. Дісеки , конвертери , кабелі-все справне в чому причина ? Може треба змінити якісь настройки прогДВб Амос ?
|
Звісно шо треба, почитай на форумі!
|
Цитата:
|
Serega,
Дякую.Схема в мене є такаж а хотілось би мати біля нумерованих виводів написи функцій які вони виконують (як :34- video input і т.п.) Одну знайшов так при збільшені розфокусовується і не прочитується.Інфа може бути і на англійському. |
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Це все що я знайшов
|
скажіть якої фірми - кращі конвектори (головки)
скажіть якої фірми - DiSEqC-перемикачі дякую |
Шановні форумчани дякую шо відгукнулись на мое питаня по тюнеру Star trek 55X , але я неможу нічого завантажити з сайту ,в мене висвічуе вікно що мало записів ,що можете порадити до кого звернутись за дозволом,регістрацію пройшов але на пошту нічого не приходило.
|
Цитата:
|
jippo, Вам бракує ще одного повідомлення.
|
У темі 1 долучень
dumen/Подивись цю схему.
|
щераз дякую ,почитав уважно ,мабуть що зараз тим дописом щось ,получиться. Зправилами форуму згідний ,мабуть першого разу прочитав неуважно.Ще раз кажу дякую всім хто відгукнувся на мої запитання
|
kreshnot...Тюнер Hivision 3300FTA. Напруги при нагрузці блока живлення такі . 3.3в 4.8в 12в 25.5в 13.1в
|
як викласти картинку , щоб вона була великоого розміру?
|
Цитата:
|
SAMSUNG DVB-300V непрацює БЖ. До випрямних діодів нормально потім хаос.
|
tvin, ШИМ мінявся?
|
Цікаво *. До випрямних діодів нормально*
Якщо в тебе осцилограф то які можуть бути ще запитання? А по ділу: який хаос ? Напиши 3,3-...5-...чи інакше а так що? Чи це діоди на 220вАС - 290вDC& |
kreshnot,
Дякую дуже,це що шукав.Може є ще схема на процесор що в 4100с там М3329С і має 32*4=128 виводів з таким же позначеням виводів як в викладеній? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
tvin,
То хоч опиши проблему ширше:напруга 290в на трнсформаторі і шимі є-нема?Вторичні напруги є,нема,занижені,....?(хаос-як проявляється?) |
Цитата:
|
Цитата:
* візьміть за правило писати назву виробника та модель приладу так, ЯК ЦЕ НАПИСАНО НА НЬОМУ ЧИ У ІНСТРУКЦІЇ. |
kibas,треба перевірити чи є напруга на вході тюнера де підключається антена, без антени і з антеною ,напруга повинна бути 14/18в від поллярізації H/V.
Ще питання, як перестав робити тюнер?(після грози, після перепрошивки, впав і т.д.) |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:41. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010