![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Adam94В такому разі міняй дісек ,провір кожну голову напряму !!
|
Цитата:
|
Пробуйте здвигати частоту наприклад 10759-10760 або 10757, і напишіть модель тюнера
|
Цитата:
а як звигати ті частоти? можливо порадите мені хорошу прошивку під нього? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Виклади системну інфу, і обстеж кондюки в БЖ
|
Цитата:
|
Меню / інструменти / інформація
Попробуй скинути на заводські налаштування і проскануй заново Цитата:
|
Цитата:
зараз скинув на аводські налаштування. майже на всіх транспондерах Failed пошук йде далі |
Цитата:
|
Цитата:
на сіріусі уровень 83%, качество 14% |
Попробуй підставити другий рес, або свій на другу антену
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Adam94 ,я так розумію прошивався один ресивер.Ресивери однакові?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Яке ПЗ і бут був до того і які версії Ви залили ??? |
Цитата:
2)порти дісека до того як перешивав записав на листочок і виставив після того як перешив. по антені підтягнути важко бо вихід на дах закритий і ключі проблемно дістати всього будинок 5 поверхів я живу на 4-му... проблематично 3) про майтра знаю точно що він виставив і настроїв все файно бо я був присутній при цьому на даху і після того як він поставив тарілку всі канали до єдиного добре показували як в одній так і в іншій кімнаті. 5)"Яке ПЗ і бут був до того" я поняття немаю що там було за пз памятаю тільки що там прошивка була за кінець 2011 року... а бут я взагалі незнаю що це і з чим його їдять... а зараз я постаив прошивку звідси http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=37 пост номер 10 |
Цитата:
Цитата:
|
Adam94, антену перевірити не бажаеш,що стоїть не пишеш.Тільки переписуєш с пустого в порожнє.Поки це не буде зроблено,всі подальші пости по цьому поводу, будуть вважатися флудом.
Цитата:
|
Adam94, Запросіть на допомогу спеца, бо судячи з усього, Ви самі не справитися з цією проблемою...
|
вибачайте що вклинився зсвоїм питанням- вмене така проблема;я шукаю прошивку на глобо 4100 з підтримкою СЕКАМ під старий телевізор
|
валєрчік Для Жлобо таких немає, є тільки з PAL, судячи з усього Вам треба міняти МЦ в ТВ або доставляти/ремонтувати суб-модуль РAL, якщо свичайно існуючий МЦ дозволяє це зробити...
|
Цитата:
Звичайно яка труба в ТВ і який тел. Новий модуль 5-6-7.... поколінь по ціні (приблизно) як 4100. Субмодуль дешевший. |
дякую я пояснив клієнту що в 4100 нема секаму. а в його 3 УСТЦ нема смислу класти модуль- продав йому 11АК30
|
Доброго вечора Всім!
Підкажіть, будь-ласка, чи можна замінити блок живлення з Ewrosky4100 до Globo4100.... Це потрібно для того щоб не нести тюнер в ремонт (сам в цьому не розуміюсь). В глобо, після 10 хв. роботи пропадає сигнал, після 10 хв охолодження знову нормально включається...., Євроскай показує лише один супутник (не працює з дайсиком) в майстерні сказали ,що дешевше купити новий ніж цього відремонтувати.Тому я подумав з двох неробочих зробити одного робочого...А чи вийде??? Дякую! |
drachuk1979, по ідеї повинно вийти - ресівери клони...
|
drachuk1979, чому таке рішення,що за заміна БЖ дасть якийсь результат?Пробуй.При заміні подивись щоб напруги співпали на роз'ємі
Цитата:
|
Цитата:
|
drachuk1979, Працює,2,5 год без заміни Б\Ж ? Прошивка?
Б/Ж міняється ,все провірено ! Який дісек стоїть,попадалися такі що на сонці від нагр. подібні ситуаціяї проявляють, |
Цитата:
|
Шановні,виручайте!!!Розбив "морду" Ортон 4100С-міні.Можливо у кого є?
|
Globo 4100A - що це?
Не можу знайти на сайті жодної інформації по цьому звіру. Що це за тюнер, чи можна і, якщо так, то яким ПЗ із ним можна працювати? Де можна взяти нові прошивки до нього? Наперід дякую за увагу та будь-яку інформацію!
|
так напишіть що пише в меню системної інформації даного тюнера по даній інформації думаю мажна буде взнати чий це клон
|
Це рідний брат Orton 4100c
|
savsav,Без системної інфи даного ресу я б особисто не був настільки категоричним...
|
Я переписував не так давно такий тюнер (Globo 4100A), перед тим вивчив його інформацію, так, що я написв те, що на практиці мав.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 14:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010