![]() |
Двоє в ліжку:
- Милий, поділися зі мною своєю найпотаємнішою фантазією! - Хочу мати три квартири, здавати їх в оренду і не працювати! |
Йдуть по лісу два мисливця. Раптом один запитує:
- Ти бачив? - Ні. - Та ти що? Тільки що куріпка над нами пролетіла. Йдуть далі. Тут перший знову запитує: - Ти бачив? - Ні. - Та ти що, зовсім сліпий? Заєць тільки що пробіг! Через деякий час перший знову запитує: - Ти бачив? Другий, вже відчуваючи себе невміло, вирішив відповісти ствердно: - Так, бачив! - Так що ж ти тоді в нього вступив? |
- Час - це лише суб’єктивне сприйняття реальності. Годинник вимірює сам себе. Показання годинника можна об’єктивно порівняти тільки з іншим годинником. І важливий лише часовий пояс.
- Молодий чоловіче, ви задовбали вже! Ще раз повторюю, горілку після 22:00 ми не продаємо! |
Якщо хочете давати мені поради? Тоді пишіть їх на 100-доларових купюрах і тоді я їх з радістю прийму)...
|
- Чим відрізняється фальшиве кохання від справжнього?
- Фальшиве: «Мені подобаються сніжинки на твоєму волоссі!» Справжнє: «Дурепа, де шапка?!» |
Я ніколи не заперечую людям. Все рівно буде так, як я мовчу.
|
Мамма мія, італьяно пісуаро!!! - закричав кіт, побачивши нові італійські туфлі...
|
Тарас приходить до аптеки і питає фармацевта:
- У вас є щось від нудоти? - Так, ми маємо прекрасні препарати від нудоти. Вам якийсь особливий потрібен? - Так, але щоб був не занадто дорогий. - Добре, ось вам квиток на громадський транспорт. |
Галя була настільки лінива, що навіть просиналася раніше, щоб подовше нічого не робити.
|
Якщо ти багато п’єш, старайся пити з різними людьми, щоб вони не здогадалися, що ти алкоголік.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 09:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010