![]() |
напруги збігаються по схемі
|
напруги такі як на схемі
|
Цитата:
|
Трошки не в тему, десь 5 років тому прийшов до знайомого на базар ,він торгував радіодеталями- приходить мужик кидає на стіл запобіжник тіпа відайте гроші каже я його ставлю а він горить що за фігню продаєте.Згодом дізнались що він закінчив елекротехнічний університет(отакі от специ).
|
На фоні кількох останніх тем і обурень користувачів, я розумію, що протрапив сюди помилково... :confused:
|
Добрий вечір, друзі форумчани!!! Не хотів створювати нової теми, тому пишу тут. Маю несправний БЖ від цього Cosmosat 7100, він взагалі не запускається (на виході "0" по всіх напругах). замінив мікросхему (там стоїть UC3842), замінив польвик 5N60C, оптопару і TL431, все без результатно. Що ще не дає йому запуститись??? Конденсатор 47мф 400в у нормі, при ввімкненому БЖ на ньому є 300в.
|
У темі 1 долучень
В цьому бж запуск 3842 йде з 300в через R7 R8 (номіналами 150...270ком),а при пробої польовика йде завжди в обрив R4 1..0.8 ом і бажано зразу міняти С17 на 5в.R1 теж провірити 1.2 мом
p.s. запускати його бажано через лампу 15-20вт,а то польовиків і шимів не наміняєтесь. |
Був не робочий R7 (150ком), після заміни БЖ запустивс яlmy
|
У темі 1 долучень
Доброго дня бж cosmasat 7100 вiдсутнi вихiднi напруги. Первичка зроблена на THX201
та транз 13005 -справний шим замiнив скаче напруга живлення шим 4.7-7 v думаю проблема в цьому можливо хтосьмав з цим справу буду вдячний за допомогу |
Провір резистори що з бази на 270в і діоди вториних випрямачів на пробой.А також підстав конденсатор що на 8й нозі кажись.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:51. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010