![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
2.Чи прцездатний ком-порт в самому компютері. 3.Бажано,щоб стояв WINDOWS XP. Це тільки коротенький опис по компютері. |
Дякую кабель робочий перевірю сом у компютері.
|
Якщо COM-порт вбудований в мат.плату компа.
Щоб дізнатися який COM порт потрібно подивитися в компі http://radikal.ua/data/upload/49112/...db474148dc.png Яка цифра стоїть після COM,той компорт і треба виставити |
Диспетч. у-в. :
ПОРТИ (сом і ЛПТ) 1порт принтера-(ЛПТ_1) 2послідовний порт(сом-1) 3посл. ---порт(сом-1) 3посл.-(порт сом-1) ,-виділено червоною міткою(мабуть він відключений),так цю червону мітку видалити???? чи нехай так буде??? На мал. Вашому я бачу один (сом1) ,а в моєму два (сом1)(сом1),чи так потрібно, ДЯКУЮ. |
У темі 1 долучень
ось це я думаю вам допоможе вибирайте сом1 і більше нічого іншого
|
Послідовний порт на компі один?
Повинно бути як на малюнку.Може щось з системою або залізом.Спробуй переставити вінду. А що скажуть модератори? |
Цитата:
|
Доброго дня УКРАЇНЦІ .Допоможіть розібратись з таким дивом як .KATREIN-910 .На борту стоїть ENIGMA-2,AAF-1.06 .НЕ як невеходило прописати ша----ру бо в папці var небуло папки keys .Я рішив змінити заголовок попки /VAR / но другу .Щоб потім зробити другі папки katreih/ufs910/var/keys/newcamd.НУ ПОМИЛКОВО вийшов зпрограми ііііііі катя мая стала тобто як пуста і тепер незнаю що робити і що як прописати.....Зпов Valeri
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:07. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010