![]() |
У мене нет до "сраки" зараз 5гіг за 100грн (Інтертелеком)
мав укртелеком безлім але зараз лінія погана....! Як мені підключитись до 1Х? |
У нас з цим ОГО одні проблеми в місті. На рік виділяють пару разів близько 20 нових портів. Люди, в кращому випадку, місяцями стоять в черзі. Бо видають їх ще й впершу чергу держ. установам. Ніхто з працівників не знає коли будуть нові порти. Кажуть може наступного тижня, а може року. А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема.
|
Користуюсь ОГО вже третій рік. 2 МБ ( безліміт 60 гривень) швидкість з ранку добре в обід і вечері сильно тормозить. Я незадоволений. Інженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить.
|
Цитата:
Цитата:
|
Шановнй slavon, то можна, будь-ласка, детальніше схему підключення від сусіда і що потрібно купити? Ще один модем і роутер? Бо я в таких ділах «нуб», тим більше з таким типом інтернета.
|
xoxol4uk, 1. Найпростіший варіант це 4-портовий aDSL модем з Вай-фай, чи без налаштований в режимі роутера, а далі до ПК (ресіверу) по витій парі або з допомогою точки доступу (ЮСБ свистка) Вай-фай.
2. aDSL модем в режимі бріджа (моста), а далі роутер, скажімо D-Link DIR 320, далі так само як по першій схемі. 3. варіант це 1-портовий aDSL модем з Вай-фай, в режимі роутера + найпростіший свіч, а далі так само як по першій схемі. |
slavon, В мене підключка по варіанту1, але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки.
|
Цитата:
|
Можливо щось зробити,щоб було 50/50?
|
Можливо:
1. сказати сусіду щоб не наглів і попросити його обмежити швидкість завантаження/вивантаження. 2. поставити роутер який поділить трафік 3. змаршритизувати трафік через Ваш ПК, на ПК встановлюється проксі сервер (наприклад найпростіший CCProxy) який поділить трафік. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:37. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010