Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Програмне забезпечення (ПЗ) для ПК (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Чи можна підключитися до послуги ОГО! ADSL Інтернету, якщо у нас не має стаціон.тел? (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=3155)

sat-prof 16.06.2011 22:37

У мене нет до "сраки" зараз 5гіг за 100грн (Інтертелеком)
мав укртелеком безлім але зараз лінія погана....!

Як мені підключитись до 1Х?

xoxol4uk 17.06.2011 03:16

У нас з цим ОГО одні проблеми в місті. На рік виділяють пару разів близько 20 нових портів. Люди, в кращому випадку, місяцями стоять в черзі. Бо видають їх ще й впершу чергу держ. установам. Ніхто з працівників не знає коли будуть нові порти. Кажуть може наступного тижня, а може року. А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема.

argonavt79 17.06.2011 13:55

Користуюсь ОГО вже третій рік. 2 МБ ( безліміт 60 гривень) швидкість з ранку добре в обід і вечері сильно тормозить. Я незадоволений. Інженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить.

slavon 17.06.2011 14:03

Цитата:

А в сусіда то є. Це ви кажете як, через свіч можна? А швідкість в 2р. менша? Бо через тиждень додому поїду назавжди, а там «Волі» халявної нема.
Ви не так рахуєте - швидкість не залежить від кількості підключених до aDSL модему споживачів (ПК, ресівери і тд.тп.). Швидкість залежить від навантаження яке дає на канал з'язку (в даному випадку aDSL канал) кожен із споживачів. Якщо так переживаєте за швидкість то поставте після aDSL модему роутер і конкретно розпишіть трафік для кожного із споживачів.
Цитата:

нженери кажуть що проблеми у мене. Антивірус,віндовс, поганий звязок, тощо... Посварюся з ними налаштують працює. Пройде деякий час знов тормозить.
Можуть бути проблеми у Вас, а можуть бути проблеми з якістю самої телефоної лінії, що в свою чергу впливає на швидкість доступу. При проблемах в роботі aDSL раджу відразу "капати" в Київ на номер підтримки абонентів 0-800-506-800, як правило допомагає.

xoxol4uk 17.06.2011 18:18

Шановнй slavon, то можна, будь-ласка, детальніше схему підключення від сусіда і що потрібно купити? Ще один модем і роутер? Бо я в таких ділах «нуб», тим більше з таким типом інтернета.

slavon 17.06.2011 20:53

xoxol4uk, 1. Найпростіший варіант це 4-портовий aDSL модем з Вай-фай, чи без налаштований в режимі роутера, а далі до ПК (ресіверу) по витій парі або з допомогою точки доступу (ЮСБ свистка) Вай-фай.
2. aDSL модем в режимі бріджа (моста), а далі роутер, скажімо D-Link DIR 320, далі так само як по першій схемі.
3. варіант це 1-портовий aDSL модем з Вай-фай, в режимі роутера + найпростіший свіч, а далі так само як по першій схемі.

svovka 17.06.2011 21:01

slavon, В мене підключка по варіанту1, але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки.

slavon 17.06.2011 21:05

Цитата:

але коли сусід врубує торрент,у мене перестають з нормальною швидкістю відкриватися сторінки.
Все правельно - він забирає весь канал на себе.

svovka 17.06.2011 21:34

Можливо щось зробити,щоб було 50/50?

slavon 17.06.2011 21:42

Можливо:
1. сказати сусіду щоб не наглів і попросити його обмежити швидкість завантаження/вивантаження.
2. поставити роутер який поділить трафік
3. змаршритизувати трафік через Ваш ПК, на ПК встановлюється проксі сервер (наприклад найпростіший CCProxy) який поділить трафік.

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:37.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010